Ima i jedan trim pot unutra koji smanjuje opseg kada je prekidac u prvom polozaju.A small toggle switch located under the rocker lets you change the sweep contour from the fast response of an "NOS Icar-taper" pot to the slow, expanded range articulation of the "aged Icar-taper" ROC-POT 5.2 wah pot.
Upravo.bancika wrote:menja mu taper.
Nisam primetio, matori. Sta ti izgleda lose?bancika wrote:jel mi se cini ili onaj elektrolit C8 ne deluje bas najbolje?
Provuceni su, mozda se na fotografijama ne vidi lepo.bancika wrote:interesantno mi je kako ne provlace zice kroz rupice/"lugs" na prekidacu i na jack-ovima. Sto bi to radili, cini mi se da je dosta stabilnije ako gurnes zicu nego da je samo stavis pored i zalemis. Al dobro, malo je verovatno da ces sa tim imati problema, samo ne bi dobili mil-spec/nasa sertifikat
Cortex wrote:Svaka chast matori, ne sumnjam da wah ujeda![]()
Sa FF-om ga jos nisam probao. Sa mafom radi veoma fino ali se meni sa mafom i krajbejbi svidja... Bas cu sutra da ga isprobam sa fazfejsom.Cortex wrote:Ja sam naravno...vec skontao svu dubinu bola kad stavish svoj voljeni wah ispred fazz fejsa...
Al' ce da ga istambura!Funkomat wrote:Bas cu sutra da ga isprobam sa fazfejsom.
Cortex wrote:Ja sam naravno...vec skontao svu dubinu bola kad stavish svoj voljeni wah ispred fazz fejsa...
Nadam se da je ovo dobra stvar?Funkomat wrote:Na prvo slusanje, mnogo vise vintage-voiced nego sto sam ocekivao.
Funkomat wrote:Bez eq-a je zvuk veoma fin ali mi se sa eq-om vise svidja. Ogromna kolicina mogucnosti. Od najobicnijeg, vintidz zvuka, do izuzetno debelog, modernog zvuka.
Jbga, to se meni desavalo na svim wahovima koje sam ikada svirao, zato sam onoliko i bio u zbunu kada si mi javio da na Crybaby-u ne radi switch. Moguce da ce da se razradi, koliko se secam i na Savinom RMC2 mi je par puta zapeo dok se nisam navikao gde mu je sta u hodu. Na svom Vox-u sam ga malo vise spustio pa sada "odlucnije" gazim kada idem u on/off. Lepota nedefinisanog polozaja prekidaca - ce se sredi!Funkomat wrote:Za sad imam samo jednu ali veliku (pogotovo za ove pare) zamerku... Desilo se par puta da je wah zakrcao u "toe down" poziciji pa dosao na svoje nakon sto sam ga ugasio i ponovo ukljucio. Nadam da je u pitanju nerazradjen prekidac.
To sam i ja odmah uradio.guv'nor wrote: Na svom Vox-u sam ga malo vise spustio pa sada "odlucnije" gazim kada idem u on/off.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest