Evo, najzad uhvatih vreme da snimim par klipova i napisem koju rec o ovom pojacalu, sto sam obecao muki-u jos kad sam dobio pojacalo. Jbg, visa sila, pos'o, izlasci i matorci koji posle 10 (jedini termin kad sam uspevao da nadjem vremena) lude ako upalim pojacalo na neku normalnu glasnocu

Ne umem da pisem recenzije, ovo su samo moji utisci. Snimci su uzasni

Prvo par slika (neke sam vec ranije postavio

Opcije koje nudi:
-2 kanala sa odvojenim volume i eq kontrolama (bass i treble za klin i bass, middle i treble za boost(drive) kanal)
-50W
-2x12" Celestion G12M-70 zvucnika
-effects loop
-footswitch
-master volume
-spring reverb
-D.I. i headphone izlaz
-Marshall logo koji je jako lepo videti u svom posedu

Sto se tice klina, on je pravo osvezenje u odnosu na moje dosadasnje pojacalo. Lep i bistar, ne znam sta da kazem. Jako mi se svidja. U review-ima po netu, ljudi kazu, to je marshall klin, meni je odlican

Drajv je isto tako, punokrvni marshall (koliko je to moguce za ss pojacalo

Spring reverb je isto tako dosta upotrebljiv. Sve vreme na snimcima je ukljucen. nije napadan, ali se oseti drasticna razlika kad je ukljucen i ne.
Evo snimaka:
CLEAN
CRUNCH
Napomena: Jako je lose odsvirano, dosao sam mrtav iz grada i uhvatio da sviram, al jbg. Takodje, drajv zvuci nesto drugacije nego sto je uzivo, mozda je to zbog mikrofona i polozaja istog

Sama "recenzija" (ako se moze nazvati tako) nema nikakvu vrednost osim da se skrene paznja ljudi na ovakva pojacala, stare solid state marshalle, koji su jako dobra pojacala za cene koje se traze za njih. Ako volite marshall zvuk a nemate kesh, pokusajte da nabavite ovo, necete se pokajati.

BONUS
Evo kako ovaj marshall moze da radi metal

DR.Boogey-BONUS
Jedna stvarcica koju sam primetio, dr.boogey je na starom pojacalu fuzzirao, davao nekakav fuzz, goruci, ton kad je isao u preamp ulaz pojacala, pa je to bio razlog zbog koga sam ga gurao u aux-in. Na marshallu radi vise nego odlicno.