Ovde prosto nece biti reci o tome

Ja sam prost i neuk covek, i moracu da se distanciram podahitno, s ove teme!
Necu bre da se mrzimo, ja bre ne mrzim nikog!
Naravno da se sećam i samo bih te zamolio da navedeš post iz koga si saznao da to nije istina.Sava wrote:Pa to si mi ti lično rekao u telefonskom razgovoru kada si me zvao da mi kažeš kako ne možeš da mi pošalješ Strata jer si ga prodao u Novi Sad! Nemoj mi reći da se toga ne sećaš, to bi bilo već tužno! Nikakva posebna namera mi nije bila, jednostavno sam ovde na forumu iz nekog prethodnog posta saznao da je gitara otišla u drugi grad pa mi je onda bilo čudno zašto si pominjao Novi Sad. I to je sve.viden wrote: U masi golih "istina" ovde iznetih hteo bih samo da pitam Savu: kako je saznao da kupac drugog strata (znači radi se o onom drugom sa foruma) nije iz Novod Sada?
Kakav je to biser i sa kojom namerom iznesen?
Zaista se stvara utisak da smo udruženi u prevari.
Mislim...što je mnogo, mnogo je.
Ne razumem kako Vi Videne imate obraza da jos pisete na ovom forumu.Svaka cast na znanju.Verovatno mozete napraviti gitaru ali mislim da je vreme da nestanete.Da sam na Rocketovom mestu otisao bih do policije i prijavio ovo.Pa da par godina iza resetaka izradjujete stvacice koje ce SIGURNO biti rucni rad.Jos samo da dodam, da me cela ova situacija dodatno potresla (i idalje sam zbunjen), s obzirom da mi je Viden jos tada kada smo se upoznali, opisao jedan predlog za prevaru koju je dobio od jednog clana foruma kojeg ne bih da imenujem, i koji je on izricito odbio uz komentar: "To bi se jednom kad-tad razotkrilo, neko bi sve izlozio na forumu i ja bih sa ovim svim ugasio"...
Ovde u temi se pominje ko je kupio tu gitaru, a jasno je i da je kupio od ovog momka ilije. Želeo sam da sve bude javno pa sam ga ovde otvoreno pitao odakle je, a on mi je odgovorio na pm da je iz Čačka. A i Ilija je iz Čačka. Time je, valjda, "misterija rešena. Ovo i ne smatram mnogo važnim samo sam se čudio zašto si mi rekao da je gitara prodata u Novi Sad kada to očigledno nije bilo tako.viden wrote:Naravno da se sećam i samo bih te zamolio da navedeš post iz koga si saznao da to nije istina.Sava wrote:Pa to si mi ti lično rekao u telefonskom razgovoru kada si me zvao da mi kažeš kako ne možeš da mi pošalješ Strata jer si ga prodao u Novi Sad! Nemoj mi reći da se toga ne sećaš, to bi bilo već tužno! Nikakva posebna namera mi nije bila, jednostavno sam ovde na forumu iz nekog prethodnog posta saznao da je gitara otišla u drugi grad pa mi je onda bilo čudno zašto si pominjao Novi Sad. I to je sve.viden wrote: U masi golih "istina" ovde iznetih hteo bih samo da pitam Savu: kako je saznao da kupac drugog strata (znači radi se o onom drugom sa foruma) nije iz Novod Sada?
Kakav je to biser i sa kojom namerom iznesen?
Mislim...što je mnogo, mnogo je.
Ja nikoga na ovom svetu ne mrzim jer mrzeti nekoga znači želeti mu zlo, a ja to zaista iskreno nikome ne želim. Jedino postoje ljudi koji mi nisu simpatični pa ih ignorišem i zaobilazim i to je sve.oi_ilija wrote: Necu bre da se mrzimo, ja bre ne mrzim nikog!
Ovo je nesporazum i opet, kazem nije ni bitno. Prvog strata, koji je sunburst, kupio je pomenuti Ilija iz Cacka. Onog drugog koji je Butterscotch blond (kojeg sam ja i svirao) kupio je navodno lik iz N. Sada, taj ocigledno da nije na ovom forumu, jer bi se do sada oglsasio.Sava wrote:Ovde u temi se pominje ko je kupio tu gitaru, a jasno je i da je kupio od ovog momka ilije. Želeo sam da sve bude javno pa sam ga ovde otvoreno pitao odakle je, a on mi je odgovorio na pm da je iz Čačka. A i Ilija je iz Čačka. Time je, valjda, "misterija rešena. Ovo i ne smatram mnogo važnim samo sam se čudio zašto si mi rekao da je gitara prodata u Novi Sad kada to očigledno nije bilo tako.
Pa Zlo lepo si spojio stvari koje nemaju veze jedna sa drugom. Da vam kazem - u pitanju je nesto potpuno drugo, nesto sto sasvim nema veze sa ovim dogadjajem i ja sam to napisao, jer me je to navelo na zakljucak - "Viden nikada ne bi mogao da bude prevarant", mislio sam da ce to donekle ici u njegovu odbranu, ali ocigledno da sam pogresio, sve je samo produbilo teoriju zavere. Nadao sam se da se to iz mog posta i moglo zakljuciti, ali ste svi mozgasi to protumacili u senci ovih dogadjaja.Zlo wrote:Zaista se stvara utisak da smo udruženi u prevari.Mislim...što je mnogo, mnogo je.Ne razumem kako Vi Videne imate obraza da jos pisete na ovom forumu.Svaka cast na znanju.Verovatno mozete napraviti gitaru ali mislim da je vreme da nestanete.Da sam na Rocketovom mestu otisao bih do policije i prijavio ovo.Pa da par godina iza resetaka izradjujete stvacice koje ce SIGURNO biti rucni rad.Jos samo da dodam, da me cela ova situacija dodatno potresla (i idalje sam zbunjen), s obzirom da mi je Viden jos tada kada smo se upoznali, opisao jedan predlog za prevaru koju je dobio od jednog clana foruma kojeg ne bih da imenujem, i koji je on izricito odbio uz komentar: "To bi se jednom kad-tad razotkrilo, neko bi sve izlozio na forumu i ja bih sa ovim svim ugasio"...
Pa jeste dosta ali,kako cujem od nekih moderatora sad neki ljudi idu okolo i salju PP clanovima kako muzicki forum ne zeli da objavi neke njihove poruke tj. da ih oni napisu ali one kao misteriozno nestanu ......... sto je ,slozicete se, bas trulo ,mislim ova tema i jeste otvorena da bi se razjasnile neke stvari i naravno da se niciji postovi nece brisati (osim nekih gluposti koje nemaju veze sa temom)Svi su vec rekli sta imaju. Dokazali ste sta ste hteli. Svako je kreirao neko misljenje o ovom problemu. Ljudi su upozoreni. Mislim da je to dovoljno.
Nije li sad dosta?
To sam ja.oi_ilija wrote: Nego ja cuh najave da ce neki ljudi kod videna da prave gitare, i posle cele price![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest