+Hopkins+ wrote:

+Hopkins+ wrote:
Daj ne lupaj, šta si sada kenj'o, sve je ispravno i legitiimno.+Hopkins+ wrote:Ma da, slažemo se u svemu, neko eto, volim ja malo da kenjam tako ponekada
Ja još uvek nisam siguran šta bi bolje leglo, da li Ge ili low gain Si... U to tek treba da se uskoči.+Hopkins+ wrote: i ja ponekada poželim taj malo blaži i vintdžastiji zvuk faza kakav ima Ge
+Hopkins+ wrote:pogotovo kada to sve ide u Marshall ili Hiwatt
E hvala na informaciji, poređenju i testu iz prve ruke.+Hopkins+ wrote:Što se tiče reverba - najtoplije preporučujem Verbzillu
upravo tako "izgleda" zvucna slika... otpanjen tweed bez reverba deluje dosta glasnije nego sa reverbom... ne znam da objasnim (strucno) zasto je tako, ali jeste...guv'nor wrote:Da, još jedna prednost reverb-a (umišljena?) - imam utisak da Fenderdžije uvek mogu malo više da se otpanje kada nameste neki ok reverb, izgleda kao da im oduzme po par dB.
O tome ćemo tek da porpičamo, ko koga nije zvao na Docinu svirku...Cortex wrote: Do tad, kazhem matoranchitju, a i ne chusmo se dugo zaboravio si me :'(, mozhesh da je dobijesh da isprobash kad god ocesh!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest