Ja sam negde u dubini duše znao da si ti taj čovek™naručio sam Gotoh GE101TS, pa ću da bušim hardtail-a i stavljam 6 point trem... Opasno me smara, već duže vreme, direktnost i udarac fiksne kobilice.
Hipšotovo drvo je već na wishlist-i, zlu ne trebalo!fattwang wrote:Naruči i ovo, ako se popišmaniš![]()
Pa valjda se znamo.Gagi wrote:Ja sam negde u dubini duše znao da si ti taj čovek™![]()
Ono, kapirao sam evoluciju - prvo DS1, pa tremolo, sledeć'e je humbucker u bridžu i Floyd Rose, al zlatanguv'nor wrote:
Pa šta sam ti ja uradio da me ovako namestiš... Iskusno, iskusno...![]()
Ako se nisu zgrozili na zlatni FRTrooper wrote:Guvnore, trebao si uzeti mat crni kahler neki, cisto da se zgroze puristi
Što bi ga pokvario, jedina kritična operacija je precizno bušenje 6 rupa za montažu tremola. Dobar majstor sigurno ima šablone za tu namenu.DrGreenthumb wrote:ako ga do sad nisi pokvario nećeš valjda ni sad
Kamo lepe sreće...Guitar_thrill wrote:Jesi to ti pazario Vibroluxa?
Pazi, sinoć sam jopet čitao o HB za bidge straje, ali kapiram da ću to preskočiti uz neku drugu gitaru...DrGreenthumb wrote:Ono, kapirao sam evoluciju - prvo DS1, pa tremolo, sledeć'e je humbucker u bridžu i Floyd Rose, al zlatan![]()
Dobro je, već sam mislio, da ti taj uspeh ne oprostimguv'nor wrote: Kamo lepe sreće...![]()
Pa ti misliš da bih se ja družio ovde sa vama da imam još i nekog matorog Fendera pored Superbass-a!Guitar_thrill wrote:Dobro je, već sam mislio, da ti taj uspeh ne oprostim
Sve sto znam, a i više, ima ovde - http://www.glazbeni-forum.com/topic/521 ... holy-fire/, pa udri ako te ne mrzi.Guitar_thrill wrote:A koji su magneti na ova prva dva snimka?
guv'nor wrote:'98 Gibson SG Standard
OCD (tone @ 12h, drive @ 9h)
DD20 (tape, 1 ponavljanje)
'72 Marshall Super Bass (2 x G12-80)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest