Jedna od najlepših pedala koju sam ikada video i ideja za finiš sledeće gitare!

Na svim klipovima se iza Satchuratora nalaze OCD i AD9,
OCD, kao simulacija pojačala
koje će uskoro da pukne, ali je još uvek skroz čisto, tone na 12h, drive na min;
AD9, samo jedno tiho ponavljanje, ništa spektakularno.
OCD sam morao da metnem iza (da ponovim, ima 0 od svog drajva, i dalje je skroz clean signal) jer, slično DS1, i Satchurator ima trip onog high-end fizz-a kada se tera u skroz čisto pojačalo, a tonska kontrola ga ili previše zamuti ili naglasi taj fiz.
Posle 12h počinje da se ponaša kao bass cut, bar na to liči.
- Bridge pa Middle pa Neck magnet
- Samo Middle magnet, ceo snimak (mada moguće da je u odjavi Neck

)
- Opet k'o u prvom, Bridge pa Middle pa Neck
Strašno mi se dopada voicing same pedale, vratila me u srećne dane kada sam ganjao DS1 po ceo dan, Cvaki dan, samo je sve malo mangupskije™ i sa mnogo više gain-a od prosečnog DS-a.
More opciju nisam mnogo ganjao, jer za neki moj ukus ubaci mnogo nepotrebnog dista i saturacije, mada može lepo da se koristi ako je osnovni dist (tj GAIN pot) namešten nisko. Sa humbucker-ima je sigurno sve mnogo upotrebljivije i ispeglanije.
Sve u svemu, veoma lep dist, prijatne & ne preterano agresivne boje, koji će leći ko budali šamar ako pojačalo nije previše bistro i ako ima mogućnosti da se bar maaalo zađe u brown sound sa clean-om.
Muzzy, matorane, 'fala na pozajmici!
P.S. Tek sam sada poslušao studijski snimak pesme na YT-u i kasno video koliko je Satch-ov zvuk otvoreniji i bistriji...
Jbga, godine čine svoje.

A na trenutak sam se istripovao da sam gi pogodio.