slazem se, samo jedna stvar: pickup booster nije obican buster, ja bih ga stavio na pocetak zbog one hb fore.Z*Z*Z wrote:Redosled je bas valjan za tvoj tip svirkanja, ubaci tu jedan sunface ili slight return i to je to
:::MoJ ŠPaJZ:::
Re: :::MoJ ŠPaJZ:::
andrej] wrote: slazem se, samo jedna stvar: pickup booster nije obican buster, ja bih ga stavio na pocetak zbog one hb fore.

moras ga ipak staviti na pocetak, jer ona fora da zvuci kao hambaker radi samo direkt u gitaru.
Pickup Booster radi dojajno™ na početku, na kraju, ma bilo gde u lancu - najbolja pedala na planeti!
Fora, u ovom slučaju, je što mi se više sviđa kako Centaur goji OCD, a PB obavlja sjajan posao na kraju lanca kao osveživač celokupnog zvuka ili samo kao neki solo booster (gain@min, tj samo +6dB
). Tu Pickup Resonance switch radi kao neki treble roll-off. Ne kako je čika Seymour zamislio, ali šta da mu radim - život je maćeha™. 
Tuner mi opet ne ide ispred FF-a. Prvenstveno zbog buffera, koji jeste jedan od boljih koje sam ikada koristio, ali se i dalje igra sa FF-om onako kako ja neću. To ću tek da vidim, da li ću da ga stavljam u lanac i gde, ili ću da napravim jedan Y kabl pa da ga izdvojim iz cele priče. Za sada, kada nemam board i kada još uvek nosim ono što mi u tenutku padne na pamet, stoji na kraju lanca.
@ZZZ, opa, čitamo misli!

Fora, u ovom slučaju, je što mi se više sviđa kako Centaur goji OCD, a PB obavlja sjajan posao na kraju lanca kao osveživač celokupnog zvuka ili samo kao neki solo booster (gain@min, tj samo +6dB

Tuner mi opet ne ide ispred FF-a. Prvenstveno zbog buffera, koji jeste jedan od boljih koje sam ikada koristio, ali se i dalje igra sa FF-om onako kako ja neću. To ću tek da vidim, da li ću da ga stavljam u lanac i gde, ili ću da napravim jedan Y kabl pa da ga izdvojim iz cele priče. Za sada, kada nemam board i kada još uvek nosim ono što mi u tenutku padne na pamet, stoji na kraju lanca.
@ZZZ, opa, čitamo misli!

Aj' da se malo smejemo zajedno!
Druga i treca svirka (kraj prosle godine) sa ekipom sa kojom cu raditi do kraja jula, tj jos najmanje jednu svirku.
Bedak sto nijedna kasnija nije snimljena, ali ako mogu sa vama da delim neke lepe trenutke, zbog cega ne bih i ove, sifra panika!

Druga i treca svirka (kraj prosle godine) sa ekipom sa kojom cu raditi do kraja jula, tj jos najmanje jednu svirku.
Bedak sto nijedna kasnija nije snimljena, ali ako mogu sa vama da delim neke lepe trenutke, zbog cega ne bih i ove, sifra panika!

Hahahah, esi to samo solaze isekao, domaci izdajnice&strani placenice?
Ako, samo se zabavi, dok su jos tu.

Ako, samo se zabavi, dok su jos tu.

Ma jok, nego cu da ti pustam da cujes kakve sam svinjarije od pesama svirao...sinisake wrote:Hahahah, esi to samo solaze isekao, domaci izdajnice&strani placenice?![]()
![]()

sinisake wrote:Ako, samo se zabavi, dok su jos tu.

Veoma fino sviranje, kao i uvek. 

Preslušao sam klip, i zaista ti je super svirka - odličan ton (ne mislim samo na opremu, već i na ton-iz-ruke™ mislim), lepo, odmereno, po meni taman koliko treba. 

Najs matori. Gde moze ovo da se cuje uzivo i kad?
Da bude nekih obavestenja, nemoj da te jede mrak 
Zakleo bih seda je Cortex na snimku od 28s dok ne vidoh bas u ruci...
Edit: ipak je ovo SG, al' Cortexa nema... Postao si mi seknd men za SGom, odma posle Angusa...
Ima da ti je iscedim triput vise sad, pojacalo stiglo, a i da ti vrnem za ono kod Vuka...

Zakleo bih seda je Cortex na snimku od 28s dok ne vidoh bas u ruci...

Edit: ipak je ovo SG, al' Cortexa nema... Postao si mi seknd men za SGom, odma posle Angusa...

Ima da ti je iscedim triput vise sad, pojacalo stiglo, a i da ti vrnem za ono kod Vuka...

haos! uvek me fasciniralo kako lagano sviraš...
Hvala drugari!
.
Imacemo jos jednu svirku krajem jula u Marine House-u, a tamo se ulazi samo uz full body scan, tako da....
Nego, iskopah i ovu trecu svirku sa pocetka, tek sto je stigao Sunface, pa sam uspeo da nadjem 30 sekundi gde to sve moze lepo da se cuje. Ge Fuzz Face u bendu, prve tri sekunde je gitarski vol pot na 10, posle sam ga malo srolao, na 9 valjda.
Edit: Moguce da pored Sunface-a radi i AD9 na skoro neprimetnom slapback-u...?

Ne mere nigde vise, sva srecaRax13 wrote:Gde moze ovo da se cuje uzivo i kad?

Imacemo jos jednu svirku krajem jula u Marine House-u, a tamo se ulazi samo uz full body scan, tako da....

Nego, iskopah i ovu trecu svirku sa pocetka, tek sto je stigao Sunface, pa sam uspeo da nadjem 30 sekundi gde to sve moze lepo da se cuje. Ge Fuzz Face u bendu, prve tri sekunde je gitarski vol pot na 10, posle sam ga malo srolao, na 9 valjda.
Edit: Moguce da pored Sunface-a radi i AD9 na skoro neprimetnom slapback-u...?
Izdaja za pobjedu!
Super zvuk, matori, nema sta.
Nego, sto si sisa, daj da cujemo malo i pevanje...

Super zvuk, matori, nema sta.
Nego, sto si sisa, daj da cujemo malo i pevanje...

sinisake wrote:Nego, sto si sisa, daj da cujemo malo i pevanje...

- Guitar_thrill
- MF veteran
Fino, fino!
Šta fali repertoaru, ovo što sam iskopao sa ovog poslednjeg snimka meni deluje dobro, ja bih to vrlo rado svirao
Inače da li drugi gitarista i ti namerno stajete jedan do drugog, ili ste ousđeni na to zbog prostora?

Šta fali repertoaru, ovo što sam iskopao sa ovog poslednjeg snimka meni deluje dobro, ja bih to vrlo rado svirao

Inače da li drugi gitarista i ti namerno stajete jedan do drugog, ili ste ousđeni na to zbog prostora?