Budda BudWah - Kratak Test
- Rocket Roll
Budda BudWah - Kratak Test
Puno puta smo ga spominjali, ali nikako da ga snimimo, a ponekad me pitaju "koliko je bolji od Dunlop / VOXa i po čemu".
->Budda BudWah, uporedno sa modifikovanim V847<-
Prvo svira Budda a zatim moj V847, ali lako ćete prepoznati koji je koji - Budda je onaj koji lepše i transparentnije zvuči, V847 je onaj koji je nešto glasniji i koji u poređenju sa Buddom "krekeće".
Sa Buddom mi se dešavalo da ga zaboravim upaljenog i u toe-down poziciji, toliko je transparentan. Čak mi se više sviđa ton sa njim uključenim i "parkiranim" nego bez njega.
Štos je, između ostalog, u induktoru, nažalost - nema tog moda koji će neki wah pretvoriti u Buddu bez promene induktora, a tog induktora nema u slobodnoj prodaji.
->Budda BudWah, uporedno sa modifikovanim V847<-
Prvo svira Budda a zatim moj V847, ali lako ćete prepoznati koji je koji - Budda je onaj koji lepše i transparentnije zvuči, V847 je onaj koji je nešto glasniji i koji u poređenju sa Buddom "krekeće".
Sa Buddom mi se dešavalo da ga zaboravim upaljenog i u toe-down poziciji, toliko je transparentan. Čak mi se više sviđa ton sa njim uključenim i "parkiranim" nego bez njega.
Štos je, između ostalog, u induktoru, nažalost - nema tog moda koji će neki wah pretvoriti u Buddu bez promene induktora, a tog induktora nema u slobodnoj prodaji.
Re: Budda BudWah - Kratak Test
A kako radi sa drajvom?
Jel imas mozda sliku iznutrica?
Jel imas mozda sliku iznutrica?
- Rocket Roll
Kao što je i za očekivati, radi odlično. Velika prednost mu je u tome što može da "žvaćka" po potrebi, ali ima vrlo blag Q pa se otvara i zatvara kao parametrički ekvilajzer ako se ne "pumpa" nogom.
Nisam čuo RMC Teese wah, ali osim ako on nije nešto vanzemaljsko, Budda će verovatno ostati najbolji wah koji sam do sada čuo: punokrvni aristokrata, ništa od onog jeftinog hvatanja na škripanje & vrištanje. Skup, sladak, prijatan i blag zvuk koji može satima da se sluša.
Pločica je kao na starom V846, s tim što su neke vrednosti promenjene a induktor je custom Budda.
Nisam čuo RMC Teese wah, ali osim ako on nije nešto vanzemaljsko, Budda će verovatno ostati najbolji wah koji sam do sada čuo: punokrvni aristokrata, ništa od onog jeftinog hvatanja na škripanje & vrištanje. Skup, sladak, prijatan i blag zvuk koji može satima da se sluša.
Pločica je kao na starom V846, s tim što su neke vrednosti promenjene a induktor je custom Budda.
Znaci induktor je all there is to it...?
- Rocket Roll
Ne samo induktor, ima i modifikacija (filter, recimo).
- Nyarlathotep
- MF veteran
ja bas obozavam taj wah. 

Meni samo malo smeta što mora vrlo ozbiljno da se nagazi. Inače je zvook vaistinu opak.
- Nyarlathotep
- MF veteran
da, moram to nekako da regulisem. bas mora da se nagazi.
- Nyarlathotep
- MF veteran
iskren da budem, meni je i taj modovani VOX odlican.