Nyarlathotepova.Frostensen wrote:Je li to tvoja/ortakova gitara...
Moraćeš njega da moliš, kod mene je bila samo pola dana na servisu i za to vreme nisam uspeo ništa da snimimFrostensen wrote:...i ako jeste ima li shanse da se chuju neki demoi poshto nisam uspeo nishta da nadjem na netu.![]()
Impresivna izrada. Slike kako-tako prenose utisak, ali samo Gibsonovo Historic ili VOS reizdanje SGa iz 'šeset druge bi bilo napredak u odnosu na nju.Frostensen wrote:Takodje, shta bi ja recimo kako neuki gitarista trebalo da primetim tu shto je odvaja od drugih kopija...
+1Rocket Roll wrote:Sve u svemu, ljudi koji su je propustili (myself included) mogu sada da se biju šakama u glavu...
Ja se ne razumem u drvo, samo znam da je na Nebojšinom Ghersonu mahagoni "klasično" taman (boja mlevene kafe, pa malko svetlija) a da je ovde svetao ali iste strukture (vidi se u šupljini za potenciometre). Na obe gitare iz šupljine za kontrole (gde nisu lakirane) izbija karakterističan, prijatan miris, ako to nešto značiDersu Uzala wrote:Ja bi mu sad totalno polupao farbu da vidim, ali meni se cini ziher da ovde puce Honduras.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest