...a u Guv'norovim rukama zvuči ovako:
De Gier kućište je izuzetno masivno, teško za bušenje, i dolazi sa tri poklopca - dva su klasične donje ploče a na trećem je ugrađeno kućište za bateriju. Ispod donjeg dela pedale je ulaz za imbus kojim podešavate otpor pedale. Hod pedale je malo kraći nego što bih ja voleo, ali to je stvar ukusa. Ipak, nije toliko kratak koliko je na sadašnjim CryBaby pedalama.
Ostatak kita opravdava cenu - iste replike Halo induktora i ICAR potenciometra možete poručiti i sa Banzaija, ali bi vas poručivanje svakog dela zasebno koštalo više nego poručivanje ovog kita. Pločica je impresivna u svakom pogledu - dvostrana, kalajisane rupe, štop-lak, sito-štampa, i sve to izuzetno kvalitetno urađeno.
Kondenzatori su Sprague i Cornell Dubilier, tranzistori BC109C - bolje od toga baš i ne može. Uputstva su relativno štura, ali sam stekao utisak da BYOC kitovi i nisu za totalne početnike, nego za one koji žele kvalitetan efekat.
Od modifikacija je na pločici predviđeno sve - izlazni bafer i prekidač za njega, dva induktora, trimeri / potenciometri za bas, visoke, srednje, Q i buffer volume, podnožja za tranzistore dolaze u kitu... Ne znam za vah sa više opcija. Od svega toga, mene su najviše zanimali induktori - sa dva induktora i četvoropoložajnim Lorlinom, možete da birate
- induktor 1
- induktor 2
- induktor 1 + induktor 2 u serijskoj vezi
- induktor 1 + induktor 2 u paralelnoj vezi.
Na taj način dobijate wah koji radi jednu stvar dobro ali odlično podražava i svaki drugi wah pod Suncem, ako se ukaže potreba. Kada sam na to dodao izbor četiri izlazna kondenzatora drugim Lorlinom - sreći nikad kraja

Drugi induktor je sa mog VOXa (stara 847ica). Sličan je Halou, ali mi je ionako samo trebalo nešto da stoji na mestu induktora 2 zbog serijsko-paralelnih opcija.
Koliko bi koštao ovakav wah da se kupuje gotov - pitajte Rodžera Mejera, Džefrija Tiza ili Area 51 ekipu. Verujem da ćete se (ne)prijatno iznenaditi.