Ne dade mi da editujem, pa se nastavljam..........
Ako prethodno zvuci pomalo oholo, samo da napomenem da frikventujem ovaj forum da bih cuo sta imaju da kazu (ne nekim obaveznim redom):
- Dutja (jel, self-explanatory

)
- ti (dok si u pozitivnoj poluperiodi)
- Kide (uvek)
- Guv'nor (nikad ne znas kakav marifetluk sprema, a fakat je haver)
- Dr. Greenthumb (koji ga je ufitiljio poslednjih meseci, nema ga od korova, svidza mi se kako on to radi i razmislja)
- Duane (dodje mi ko mladji buraz koga bih malo proveo po zapadu)
- Tyler D. (ne ljubim to sto je PRS pacijent, ali ljubim ga sto je Mesa pacijent, nit ga znam nit znam kako svira nit Boz' pomozi)
- Wild Child (mladac koji obecava, sad sta konkretno, ne znam)
- Doolio (da, citam njegove traktate religiozno)
- umart (od skora, nekako mi je novajlija)
- MuZZy (zakiva decko, po meni kao Dutja, ne toliko stilom koliko mozgom i koncepcijom)
- Sinisa(ke) , da sam gay bio bi mi decko bez da se on pita
- ManjaNe V. (omladinac kome se klanjam do zemlje, radi ko rudar i ne prdi, sta god treba taj ce da odradi ko skot, ne pita sta kosta)
- ssmc (po nekoj drugoj tangenti)
- sl0e (digo je on ruke od nas, slabo zalazi ovde)
- Peca Da Hillybilly (oglasava se na kasicicu, kad ima ista da (po)kaze i to cenim, najcesce se zabezeknem)
- Rocket R. (da, da, protivurecimo jedan drugom bar 50% vremena, sto je po meni zdravo, ali covek ima track record koji je za stovanje, to meni znaci vise od sedam godina trabunjanja i pri tome mu ne pravim sacekusu, we just differ in opinion a little bit)
- bGajic (retko se oglasava al' to uvek dobro zvuci)
- dekikuki (ako je neko jebeno informativan, that's your pal, might as well search his brain instead of Googling it up...no love for other admins though

)
- Cica (zemljakinja)
- nadam se da se nece uvrediti sto ih spominjem djuture: oboss, majtimika, NikolaNis, blooser, i svi ovi carevi koji su se upustili u samogradnju sa tresnjama, sljivama, kruskama, a potom i mahagonidjidjijem, javorom, koom, abonosom, palisandrom, skoljkama etc.). Kapa dole, pozdrav zastavi (ko je sluzio Narodu, zna)
Tako da.....nisam ja neki drkadzija....dok me Srbi ne drkaju....to je reverzibilan proces. Obzirom da pisem ovo napamet, sigurno sam neke pojedince izostavio, ispricavam se do neba. Nadam se da si sad shvatio zasto me jebu pojedinci sa ovog foruma. Ako nisi, da ti nacrtam: zbog etitjuda.
Ziv ti meni bio, i nemoj da te brisem brrrrrre.