Pre 2 godine kupio sam polovnog ts-7, i svirao ga jedno vreme, tada sam uglavnom koristio na njemu samo hot mode, (inace ts-7 ima dva moda, "ts-9" i "hot"), dok mi je ovaj ts-9 zvucao jako blago i sto bi cini mi se Guvnor rekao "kartonski", nazalost (mada sada mislim da bi zahvaljujuci Rocketu trebalo da kazem na srecu

) ova pedala se pokvarila kada sam je prikljucio i verovatno pogresno polarizovao na jedan adapter od 1200mA...posle duzeg pokusavanja kod raznih domacih majstora (u Zrenjaninu) niko nije uspeo nista da ucini,pa sam odluco da kontaktiram Rocket Roll-a za pomoc....i nesto sto me je apsolutno odusevilo,i iskreno prvo nisam poverovao,tri puta sam citao poruku

..pedalu sam mu poslao u ponedeljak,a on mi je u utorak vec poslao nazad,tako da sam celu sredu pre podne svirao i svirao,i posle lose uradio kontrolni iz elektronike
ja se nesto ne razumem u strucne recenzije pedala, ali evo kako meni to deluje:
svirao sam je sa gitarom Aria Anniversary PE, dva humbuckera, les paul-ika gitara, kroz pojacalo Laney LV300, 12 inch zvucnik.....na obicnom ts-9 modu, sa malo drive, dosta tone-a i normalnim levelom, dobijam jako fin zvuk, i nema onog "iritiranja sa mnogo visokih" uopste, to je na svim podesavanjima, jednostavno je milina kad cak i na velikom drive-u mozes da "odvalis" akord a da ti ne pisti u usima....pre nego sto je Rocket pedalu modifikovao, ts-9 sam kao sto sam rekao slabo koristio jer drive nije bio nikakav,a tada mi nije trebala booster pedala, sada se na ts-9 modu dobija jako lep blues-rock drive, koji je veoma upotrebljiv, dok se na "hot" modu dobija pravi Slash ton, bar meni tako zvuci (naravno uz podesavanja na pojacalu", jako lep sustain (sto zbog neck-through gitare, ali mnogo vise zbog pedale)... milina je svirali ono spore, duuuge solaze, sa dosta bendovana

nazalost ovih dan imam puno obaveza, pa necu uspeti nista da snimim,ali evo da otvorim temu i kako bi Rocket mogao nesto vise da kaze na radu o pedali,jer se ja u to ne razumem, a verujem da vas interesuje.....a Rocketu se evo i javno zahvaljujem, potpuno me je odusevila pedala, jer je u planu bilo samo da zameni to integralno kolo,a on je uradio mnogo vise, cak je i crvenu LED diodu, zamenio zelenom, da vise lici na tube screamera I guess