Molim vas za pomoć - gubim glas (solo pevanje)
Re: Molim vas za pomoć - gubim glas (solo pevanje)
Obavezno caj od zalfije tri put dnevno po 2 deci
-
hvala na savetu
pozz
pozz
Kako je situacija sa glasom sta si uradila pozdrav.
-
Pa hvala na brigi i izvini sto tako kasno odpisujem al skola me ubi i to se primeti i na glasu:S Pa ne znam disanje mi jos ne ide kako treba mada sama kod sebe primetim da mi se glas jaca u nizinama.Visine i intonacija nisu jos naj naj i sve mi se cini da cu morati da budem samouka.Bas danas nam je prof. iz hora rekla da ce sad u ovom kraju poceti da uci neka profesorka sa diplomom i da su ispiti sledece sedmice.Al sad ne znam kako da spremim i koju pesmu da spremim za sedmicu posto imam mnogo testova u poslednje vreme a i ispit iz ove skole za solo pevanje imam u utorak,Mada se mi cini da nisam nista posebno mnogo odnela u ove dve godine samo sto su mi vadili pare :S Sad podrzku sa strane roditelja nemam neku posebno veliku njima se cini to sve bzv.Sta kazete?Dal da svejedno pokusam da idem na prijemni pa sta bude da bude?
U poslednje vreme cesto se mi desava da imam kao poderano grlo ustvari kao prehladjeno pa me boli.Dal je to normalno?U nameri mi je da kad resim skolu da se malo posvetim i solo pevanju toje tehnici i tako dalje.
Imas li mozda jos kakav savet sta da cinim?Jer ako se ipak desi da mi roditelji ne odobre da se bavim u skoli sa pevanjem ustvari da nastavim, onda mi ne preostaje nista osim da budem samouka.E sad kako to uciniti da si nebi napravila vece stete nego koristi?
Pozzic
U poslednje vreme cesto se mi desava da imam kao poderano grlo ustvari kao prehladjeno pa me boli.Dal je to normalno?U nameri mi je da kad resim skolu da se malo posvetim i solo pevanju toje tehnici i tako dalje.
Imas li mozda jos kakav savet sta da cinim?Jer ako se ipak desi da mi roditelji ne odobre da se bavim u skoli sa pevanjem ustvari da nastavim, onda mi ne preostaje nista osim da budem samouka.E sad kako to uciniti da si nebi napravila vece stete nego koristi?
Pozzic
Za svaki slucaj odi kod doktora na rutinski pregled,nije nista strasnoMusicgirl-Lana wrote:Pa hvala na brigi i izvini sto tako kasno odpisujem al skola me ubi i to se primeti i na glasu:S Pa ne znam disanje mi jos ne ide kako treba mada sama kod sebe primetim da mi se glas jaca u nizinama.Visine i intonacija nisu jos naj naj i sve mi se cini da cu morati da budem samouka.Bas danas nam je prof. iz hora rekla da ce sad u ovom kraju poceti da uci neka profesorka sa diplomom i da su ispiti sledece sedmice.Al sad ne znam kako da spremim i koju pesmu da spremim za sedmicu posto imam mnogo testova u poslednje vreme a i ispit iz ove skole za solo pevanje imam u utorak,Mada se mi cini da nisam nista posebno mnogo odnela u ove dve godine samo sto su mi vadili pare :S Sad podrzku sa strane roditelja nemam neku posebno veliku njima se cini to sve bzv.Sta kazete?Dal da svejedno pokusam da idem na prijemni pa sta bude da bude?
Pozzic
da ne otvaram novu temu, imam pitanje. amaterski se bavim pevanjem, u poslednje vreme sam malo krenuo intenzivnije da vezbam, tacnije mislim jedno nedelju dana, onako izvlacio vise tonove itd. i od toga je pocelo da me boli grlo i to vec danima. odmorim par dana i probam opet da pevam ali bol se vrlo brzo vrati. da li i meni savetujete odmor od 2 meseca?