Ma, meni je samo strašno što upisujem tek u 21-oj god., uskoro 22-oj, pa me zato zanima ovo ubrzano
 Ali, dobro, videcemo već
 Ali, dobro, videcemo već  

Ali, dobro, videcemo već
 Ali, dobro, videcemo već  

Hvala unapred!
  Hvala unapred! 
Ako ti je toliko bitno, mogu da se raspitam . . .Tyler93 wrote:Cao! Toliko sam se nagledao raznih tekstova o solo pevanju i tehnikama, pa vise ni sam ne znam sta sam procitao i sta da radim!! Shvatio sam jedino da je najbitnije ustvari naci dobrog profesora i interesuje me jel bi mi neko mogao preporuciti nekog dobrog profesora u Novom Sadu u Isidor Bajicu pa da odem kod njega na razgvor. Voleo bih da uspostavim pravilnu tehniku pevanja i volim pop/rock muziku a od samostalnog ucenja mislim da nema puno vajde tako da necu da gubim vreme.Hvala unapred!

Oni će ti sve reći. Svakako da možeš upisati solo pjevanje bez niže muzičke škole, ako si već išla na neke časove pjevanja i naravno, ako položiš prijemni, koji je u junu. Ipak, mislim da je najbolje da to sve njih pitaš i da se povežeš sa nekim prof. pjevanja. Pozdrav!
 Oni će ti sve reći. Svakako da možeš upisati solo pjevanje bez niže muzičke škole, ako si već išla na neke časove pjevanja i naravno, ako položiš prijemni, koji je u junu. Ipak, mislim da je najbolje da to sve njih pitaš i da se povežeš sa nekim prof. pjevanja. Pozdrav! 

Hvala na informaciji, pozvaću ih. Kontam da se ta ograničenja zanemare ako nema dovoljno učenika, u šta sumnjam kad je ovaj smer u pitanjuFibonacci wrote:Ne znam kako je za jazz pevanje, ali za klasicno ima starosno ogranicenje.
Sidji u podrum i raspitaj se . . .
- ili pozovi sekretarijat na 011/3230226
rade do 14h radnim danom . . .

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest