U svakom slucaju thanx

Kude> nema na cemu

pozz svima
 *
 * 

*
 * ali opet ti biras kjod koga ces da ides....  da ne duzim ovde ako imas neki msn ili yahoo messenger pa da se kuckamo posto necu ovde da pisem o profesorima....predugacko bi ispalo...
 ali opet ti biras kjod koga ces da ides....  da ne duzim ovde ako imas neki msn ili yahoo messenger pa da se kuckamo posto necu ovde da pisem o profesorima....predugacko bi ispalo... 

ja znam jednu devojku koja je sa 14 godina krenula na solo pevanje
 ja znam jednu devojku koja je sa 14 godina krenula na solo pevanje  tako da,u skolu na raspitivanje i pravac prijemni
 tako da,u skolu na raspitivanje i pravac prijemni 
 zena je stvarno super
 zena je stvarno super  u pitanju je skola "Davorin Jenko"
 u pitanju je skola "Davorin Jenko" ): Skole upisane, sve ok, samo sam zelela da se zahvalim od srca svima na dobronamernim savetima. Svaki je pomogao
 ): Skole upisane, sve ok, samo sam zelela da se zahvalim od srca svima na dobronamernim savetima. Svaki je pomogao  *
 * 
  *
 *Mislila sam da ne moram da naglasavam da odgovaraju AKO podrazumevaju koeficijent inteligencije pevaca veci od minus infinite i upotrebu glasa za nesto osim...hmmm...neartikulisanih zvukova i insinuacija na vecni pubertet?vasko wrote:u super ako mogu da biram...neka bude Charolina Marquez "Sexo Sexo"...ako odgovara,naravno

*
 *Lepo rečeno.*Missy Dreamer* wrote:...i upotrebu glasa za nesto osim...hmmm...neartikulisanih zvukova i insinuacija na vecni pubertet?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest