sto se tice disanja-podrzavam te...pa pogledaj moj potpisxho wrote:potpuno se slazem sa tenebrom,ali ja sam se dosta namucio dok nisam otkrio neke cake oko disanja od mene su puno krili .ali ja nisam cicija pa otkrivam neke stvari i volim da pomognem,onima koji hoce da rade,ipak sam mislenja da je disanje kroz nos najbole ali kad ne mozez onda pola pola.Poznati italijanski Istoricar Kresentini je rekao ako neznas disati neznas pjevati,i zato prvo disanje,zamislite koliko ne mozete zivjeti bez hrane,vode,a pogotovo bez vazduha?Koja je to razlika?
ima.to su u prvoj godini fizika,istorija i biologija,a sve godine imas fizicko,srpski i engleski-iz ovih predmeta ne moras da pohadjas nastavu,vec samo treba da trazis od direktora molbu da ti se priznaju predmeti...pored ovih predmeta imas i italijanski,istoriju muzike,nacionalnu istoriju muzike,kontrapunkt,harmoniju,kamernu,citanje s lista,solfedjo,u 1.god teoriju,hor,uporedni klavir i mislim da je to svenoldor wrote:dal ima predmeta kao u obicnoj srednjoj
dosta se vremena utrosi na casove,pogotovo ako raspored nije prilagodjen ucenucima,sto je cest slucaj,ali mislim da ti neces imati tih problema s obzirom da neces morati da ides na neke opste predmetenoldor wrote:koliko je to vremena dnevno
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest