Pa vidim, ja bih rekla da ti još nije sazreo glas.Paja_rezim wrote:Pa..imam 16 godina, odnosno sutra punimAli, ne znam kako mogu da znam da li mi je sazreo glas, valjda mozes po glasu mom da cujes? Ne razumem se mnogo u te stvari, pevam amaterski.
Imam ja jednu profesorku koja radi u muzičkoj, ali drži privatno časove za 10e.cccira wrote:Jel imate da preporucite nekog finog profu koji nije u okviru neke muzicke skole i tako to? Cisto mi treba da sa nekim predjem osnove i da vidim da li sve pravilno radim
Btw. 'zvin'te sto se ubacujem u temu
Ima velike veze...Paja_rezim wrote:Ma ja sam prva godine srednje skole u muzickoj. Sviram klasicnu gitaru. U muzickim skolama postoji solo pevanje odnosno opersko, mislim da to nema nikakve veze sa Pop pevanjem, sem disanje?
ima veeeeeeeeeeeeeeeeeeelike veze.Paja_rezim wrote:Ma ja sam prva godine srednje skole u muzickoj. Sviram klasicnu gitaru. U muzickim skolama postoji solo pevanje odnosno opersko, mislim da to nema nikakve veze sa Pop pevanjem, sem disanje?
Ima ogromne veze. Kazes da ti je Tose uzor, e pa da znas da je on zavrsavao muzicku akademiju, solo pevanje, uporedo sa karijerom pop pevaca, tako da ima ogromne veze. Moja ti je preporuka da ides u muzicku, makar u nizu koja traje 2 godine. Tamo ces da naucis osim pevanja jos par korisnih stvarcica koje su ti potrebne da bi postao dobar muzicar. PozzPaja_rezim wrote:Ma ja sam prva godine srednje skole u muzickoj. Sviram klasicnu gitaru. U muzickim skolama postoji solo pevanje odnosno opersko, mislim da to nema nikakve veze sa Pop pevanjem, sem disanje?
Možeš da upišeš solo pevanje u osnovnoj!Paja_rezim wrote:Pa ja vec idem u muzicku. Ne mogu da se vratim u nizu, mogu samo da upisem odsek solo pevanje u srednjoj, ali nece mi ni primiti jer imam 16 godina, milsim jos mi se razvija glas.
Kada bi upisao solo pevanje, išao bi u nižu, ne možeš da ideš direktno u srednju i da hoćeš! Zamisli da želiš da upišeš klavir i direktno upišeš srednju... xDPaja_rezim wrote:Pa ja vec idem u muzicku. Ne mogu da se vratim u nizu, mogu samo da upisem odsek solo pevanje u srednjoj, ali nece mi ni primiti jer imam 16 godina, milsim jos mi se razvija glas.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest