Fox IV izvoli

Ajde mi samo definiši ŠTA je to kvalitetno u njegovom glasu? Citiraj mi makar jednog profesionalnog pevača koji je rekao neku reč hvale o njemu IKADA. A to što se uzzdigao među kazalište, parni valjak i ostalu bagru... ko je rekao da je bilo ko od tih bendova radio kvalitetnu muziku? Ulazak u tu korpu sa pomenutim bendvima ja baš ne bih nazvao uzdizanjem.Funkomat wrote:e brate moj ako je bajaga sa svojim glasom uspeo da se uzdigne medju prljavo kazaliste, parni valjak, i jos brdo ex yu bendova onda verovatno nema bas toliko los glas ko sto ti kazes.............
to je sve sto sam hteo da cujemFox IV wrote:Funkomat wrote: Ajde mi samo definiši ŠTA je to kvalitetno u njegovom glasu? Citiraj mi makar jednog profesionalnog pevača koji je rekao neku reč hvale o njemu IKADA. A to što se uzzdigao među kazalište, parni valjak i ostalu bagru... ko je rekao da je bilo ko od tih bendova radio kvalitetnu muziku? Ulazak u tu korpu sa pomenutim bendvima ja baš ne bih nazvao uzdizanjem.
Ne volim muziku koju je radio..iz tog razloga ne zelim da komentarisem bas muziku, ali ono sto mogu, jeste to da se on zbog svog glasa sigurno nije podigao do vrha - pogledaj samo pevace Bjelog Dugmeta, Crvene Jabuke (namerno sam navela nase pevace, da ne ispadne da ih podcenjujem)..o nekom kvalitetu tu moze da se diskutuje..ali Bajaga..ima zanimljivu boju glasa (kao sto ima veeeeeliki broj ljudi), ali to je po meni jedino..Funkomat wrote:e brate moj ako je bajaga sa svojim glasom uspeo da se uzdigne medju prljavo kazaliste, parni valjak, i jos brdo ex yu bendova onda verovatno nema bas toliko los glas ko sto ti kazes.............
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest