Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
Jednostavno tema je trebala da se zove ''Koji bend najvise ne podnosite'', jer su ovde pocele opasne filozofske raspsrave da se vode... 

Ha, ha, pa cak ni sam Duane nije odoleo.Cak, stavise, on se ponajvise vata za terminologiju ko neki za pravopis!kurtrose wrote:Jednostavno tema je trebala da se zove ''Koji bend najvise ne podnosite'', jer su ovde pocele opasne filozofske raspsrave da se vode...

Stvarno nerazumem...

E a na ovoj temi je sve kontradiktorno, pitaju ljude sta mrze a onda posle masa ne veruje kako neko nekoga moze da mrzi i zasto ih mrzi, a onda opet i ti koji pitaju zasto neko nkekoga mrzi kaze da nekoga mrze!! 

-
Kako je to slozeno... 

-
Sta to znaci nije valjda neki gest mrznje (iako ta rece ne bi smela da se spominje u ovoj temi)? 

Naravo da ne, nego oslikavanje ove teme.. Pitanje je koga mrzis ali ako odgovoris onda si gotov.. 

-
Znam, salim se...
A ja sam primetila i temu "Bendovi za smece" nesto tako (ne da mi se sad da gledam
) pa zar to nema isti smisao kao i ova tema?Mozda treba da se spoje.

Jao ne znam, bojim se da pogledam jer cu onda morati nesto da napisem pa se to nece nekome svideti i tako..
Zacarani krug su ova i sl teme, nikada nema kraja..

a ne, u 'bendovi za smece' navodis bendove sa koje smatras da su sranje, nekvalitetni, govno itd. u 'bend koji najvise mrzite' trpas bendove koji te nerviraju, a razlog tog nerviranja apsolutno ne mora da bude njihov nekvalitet. primera radi, poslednjih nekoliko godina me opasno nerviraju pepersi, da ih vidim na ulici tuko bi ih
(ne znam zasto majke mi, valjda su me smorili), ali nikad ne bih napisao da su za smece jer mislim da su odlican bend.

-
Aha, u pravu si, sad shvatam.
Odoh da napisem nesto i u toj temi
Odoh da napisem nesto i u toj temi

Pa vidim da masa mesa te dve teme, ponajvise zbog cestog spominjanja Tokio Hotela ( za koje imam slicno misljenje kao ti, klinci su, klinci ih slusaju i tu je kraj)..Doolio wrote:a ne, u 'bendovi za smece' navodis bendove sa koje smatras da su sranje, nekvalitetni, govno itd. u 'bend koji najvise mrzite' trpas bendove koji te nerviraju, a razlog tog nerviranja apsolutno ne mora da bude njihov nekvalitet. primera radi, poslednjih nekoliko godina me opasno nerviraju pepersi, da ih vidim na ulici tuko bi ih(ne znam zasto majke mi, valjda su me smorili), ali nikad ne bih napisao da su za smece jer mislim da su odlican bend.
ja nesto mislim da ne mesaju ljudi teme nego da kod mnogih tokio hotel ima tu dvojnu funkciju:)
-
Kao kod mene npr. ja ih ne podnosim a isto tako mislim da su nekvalitetni i za smece...Doolio wrote:ja nesto mislim da ne mesaju ljudi teme nego da kod mnogih tokio hotel ima tu dvojnu funkciju:)

Onda mi nisu jasni ljudi koji ovde stavljaju Rebelde... Ja bih njih stavio sam u smece.. E od malo pre mi je ova tema postala najposecenija tj imam na njoj najvise postova od svih..ispascu neki hejter!!