Meni je pre neki dan dosao ortak iz osnovne skole, on je onako 'fenserica'

, posto nema pristup netu skdiao je neke pesme.Zatim je pustio te iste pesme, uz reci 'al su extra' i slicno, i samo mogu da kazem da mi je bilo zao mojih zvucnika sto su morali da trpe takvo sranje

.
Rekao sam mu da sam ozbiljno zabrinut za njegovo mentalno zdravlje

i da smanji malo sa drugarima splavarima i splavusama.
Na sta je on odgovorio, citiram, "A sta ti slusas?One tvoje retarde?!"
Dalje mi je bilo uzaludno da se raspravljam s njim

, jer ne vredi ispravljati 'krive Drine' i mislim da bi me smorilo da mu po stoti put crtam neke stvari, npr. da se pomenutih pesama nece secati kroz dva meseca kada nove splavuse snime neki novi trash.
Jbt na kraju samo da se zapitas kuda ide ovaj svet.Imam par ortaka koji seku vene na narodnjake i nemaju obzira na bilo sta drugo sto se tice muzike, verovatno zbog toga sto veze nemaju s muzikom.Kad pustim neku pesmu od recimo Metallice u njihovom prisustvu automatski postajem metalac (iako ne slusam metal intezivno, ali kao i kod svakog muzickog pravca postoje neke pesme koje bih izdvojio) samim tim i 'sektas' itd. da ne nabrajam (nemojte me pogresno shvatiti, nemam apsolutno nista protiv metala i metalaca) iako bih ja vecim sektasem nazvao onog nesretnika Selju Kalaca.Metallicu sam namerno dao kao primer jer oni za metal kao pravac koriste naziv 'Metalika' sto ste verovatno culi od slicnih osoba.No, ne vredi razbijati glavu.