Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

*RnB_GiRl*

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by *RnB_GiRl* » 23 Jan 2009, 22:45

Pa Rebelde imaju cuvenu dvojnu funkciju! :lol: Ali ako mislite da su RBD najvece sranje poslusajte Rebelde Way i videcete da ima jos malo gorih stvari... :lol:

kurtrose

Post by kurtrose » 23 Jan 2009, 22:59

Nemoj bre, nisam popio lekove veceras, ne znam da li bi to moj organizam podneo :D

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 23 Jan 2009, 23:10

rnbgirl, pa ne, ne slusaju ih svi klinci, ali ih samo klinci slusaju, nesto sumnjam da ima ljudi od 30, pa i 20 godina koji slusaju tokio hotel...

*RnB_GiRl*

Post by *RnB_GiRl* » 23 Jan 2009, 23:14

Znam, ali obicno ljudi misle da su svi klinci napaljeni na Tokio hotel i te slicne stvari...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 23 Jan 2009, 23:52

pa brate temu je otvorio decko koji treba da napuni 14 godina... ili 13? neznam tacno... nevermind...

ali neam pojma svi olako pish(a)ete kako mrzite ovo mrzite ono... ja neam takav trip i meni je to cudno... prilicno cudno... kazes mrzim Shabana Shaulica... sto? zato sto je celav? ili vozi biciklo? a mozda je i kao mali igrao u radnickom iz nisa? brate nevolis neki bend, kazi nevolim zbog tog i tog... navedes kao fol neki razlog neku kritiku nesto... al da kazes kako mrzis nesto... come on... sta treba sutra da radimo spalimo rajhstag i ukinemo gradjanska prava nekim 2patriotskim zakonom"? :D
ok zajebavam se za rajhstag... al o5 mi je shit sto pisete tako olako tako nesto... i kapiram da tim oce izvesna grupica da pokaze kako ima "ukusa" ili je naprednija od onih sto slusaju "narodnjake"... kako niko ne napise mrzim deep purple ili satrianija, mozda hendrixa? ja od coveka koji slusa narodnjake nista slicno nisam cuo, ok nevole to, ali ne prave War Against Rock(bila neka siroma' temica) ili slicno... vise predrasuda stize sa te "civilizovanije strane" :D

kurtrose

Post by kurtrose » 24 Jan 2009, 01:49

Eh covece onda se ne kreces blizu puno ljudi koji slusaju narodnjake.. Ja ih znam dosta i oni ne mrze rockere i metalce vec ih se gade.. Drekavci, narkomani, gde je tu lepota, kako mozes da pijes uz to, da je dobra muzika svirala bi se na svadbama, hoces ti traziti Welcome to the jungle na svadbi i sl... Oni ne znaju ko je Hedriks, mozda su culi za ime ali ne i njihovu muziku, ne znaju nijednu grupu po pesmama jer ih nema a tv-u, i zato ne govore ja ih mrzim.. Ali kada vide likove na ulici sa rock motivima na majcama znam sta pomisle i prokomentarisu... Moje drustvo je ok, u nekom pop-rock-tehno-narodom fazonu, ali imam i drugare koji slusaju samo narodnjake i kometarisali su moje maijce sa G'n'R natpisima na pocetku... A opet znam i metalce koji pljuju rock muziku, sve sa Deep-om i Cepelinom, njima je to shit, mlako.. I svi ti koji pljuju narodjake da bi se "uzdigli" rade to jer su isfrustrirani jer nema gde da se vidi i cuje muzika koju oni vole u ovoj drzavi.. Svi rockeri bi bili ravnodusni prema narodjacima da ima barem 3, 4 kanala na tv sa uglavnom rock-metal muzikom..
I na kraju krajeva, ako ti je glupo sto masa odgovara na temu,jbg... nemoj je posecivati..
A i ljudi su ispljuvali Bajagu i Van-Gog po temama na forumu, tako da nije samo do narodnjaka.. :lol:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Jan 2009, 01:52

kurtrose wrote:Eh covece onda se ne kreces blizu puno ljudi koji slusaju narodnjake.. Ja ih znam dosta i oni ne mrze rockere i metalce vec ih se gade.. Drekavci, narkomani, gde je tu lepota, kako mozes da pijes uz to, da je dobra muzika svirala bi se na svadbama, hoces ti traziti Welcome to the jungle na svadbi i sl... Oni ne znaju ko je Hedriks, mozda su culi za ime ali ne i njihovu muziku, ne znaju nijednu grupu po pesmama jer ih nema a tv-u, i zato ne govore ja ih mrzim.. Ali kada vide likove na ulici sa rock motivima na majcama znam sta pomisle i prokomentarisu... Moje drustvo je ok, u nekom pop-rock-tehno-narodom fazonu, ali imam i drugare koji slusaju samo narodnjake i kometarisali su moje maijce sa G'n'R natpisima na pocetku... A opet znam i metalce koji pljuju rock muziku, sve sa Deep-om i Cepelinom, njima je to shit, mlako.. I svi ti koji pljuju narodjake da bi se "uzdigli" rade to jer su isfrustrirani jer nema gde da se vidi i cuje muzika koju oni vole u ovoj drzavi.. Svi rockeri bi bili ravnodusni prema narodjacima da ima barem 3, 4 kanala na tv sa uglavnom rock-metal muzikom..
I na kraju krajeva, ako ti je glupo sto masa odgovara na temu,jbg... nemoj je posecivati..
A i ljudi su ispljuvali Bajagu i Van-Gog po temama na forumu, tako da nije samo do narodnjaka.. :lol:
najbolji drugari mi slusaju takvu muziku... i ziveo sam u gradu u kom se samo to pusta po kaficima, kafanama, klubovima... i znam dosta ljudi koji slusaju narodnjake... i niko od njih nema neku potrebu da pljuje r'n'r... niti iko ima potrebu da stvara neki izolacioni obruc oko sebe...

kurtrose

Post by kurtrose » 24 Jan 2009, 01:59

Verovato nemaju pojma o roku pa ne mogu da ga pljuju... Narodnjake mozes pljuvati jer si ih skroz upoznao.. Pitaj ih sta misle o likovima sa dugackom kosom i majicama sa rok-metal motivima..

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Jan 2009, 02:04

kurtrose wrote:Verovato nemaju pojma o roku pa ne mogu da ga pljuju... Narodnjake mozes pljuvati jer si ih skroz upoznao.. Pitaj ih sta misle o likovima sa dugackom kosom i majicama sa rok-metal motivima..
brate minli rekao sam ti vec... isto pitanje...

kurtrose

Post by kurtrose » 24 Jan 2009, 02:13

Ok... Svaka cast, mozda ima izuzetaka... Ali mali primer, barem u N.S.-u : ja stvarno znam dosta ljudi, nije to velik grad, svi su nekako povezani, i u zivotu nisam video, niti cuo da je neki okoreli roker-metalac, koji je skroz u tom fazonu, tako se oblaci, izlazi na to malo mesta gde se pusta ta muzika, bio u vezi sa neko klasicnom, extra ribom koja visi po mestima gde se slusaju narodjaci... Ja ti kazem, cinjeica je da nisu u tom fazonu i to ih odbija od njih.. Znaci ne pljuje ih masa ali ih zaobilazi.. To je jadno ali istinito.. Jedino u americi idu tomi li i pamela! :lol:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Jan 2009, 02:15

sto neznaci da su "folkeri" krivi... uostalom i taj "roker" treba da smuva djevojku... zar ne?

kurtrose

Post by kurtrose » 24 Jan 2009, 02:21

Jao mislis da roker ne bi skotao napucanu plavusu koja izlazi po splavovima?! Mislim da mu ova da sansu?Boleo bi ga k... sta slusa i kako se oblaci.. Ali nju ne, ona hoce samo one koji se ponasaju i izgledaju kao ona(ali u muskoj formi :lol: ) Predrasuda i deljenja je uvek bilo i bice..

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Jan 2009, 02:24

brate pretjera ga... sad ispadne da su rokeri savrseni a narodnjaci dregs of the earth... brate minli uopste praviti razliku po muzici izmedju ljudi kojima je muzika nesto peto u zivotu je besmisleno...

i kao trece sta fali splavu?

dobro za ovo zadnje se zajebavam...

kurtrose

Post by kurtrose » 24 Jan 2009, 02:34

Nema tu savrsenih i onih izradjenih sa greskom, pitaje je ko ima vise predrasuda.. Razlike izmedju ljudi i ima, na sta bi licilo da nema?! Problem je sto nekima banalne razlike kao sto su vrsta muzike i stil oblacenja znace mnogo.. Da je to besmisleno ja znam, drago mi je sto i ti znas, ali mnogo ljdu ne misli tako.. Kada bi ih pitao rekli bi svi da im je svejedno ali cinjenicno staje je drugacije, to se na ulici vidi..
Svet bibio mnogo lepse da svi razmisljaju kao ti i ja... :lol: :lol:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 24 Jan 2009, 02:45

kurtrose wrote:Jao mislis da roker ne bi skotao napucanu plavusu koja izlazi po splavovima?! Mislim da mu ova da sansu?Boleo bi ga k... sta slusa i kako se oblaci.. Ali nju ne, ona hoce samo one koji se ponasaju i izgledaju kao ona(ali u muskoj formi :lol: ) Predrasuda i deljenja je uvek bilo i bice..
aha, vazi. barem sto se mene tice, upoznao sam neuporedivo veci broj 'gospode rokera' koji 'drze do sebe' i nikad ne bi bili s takvom ribom, a takve ribe mogu da reaguju od 'lozi me sto ima dugu kosu' preko 'sladak je u tim fazonima' do 'odvratan je', ali rokerski tabor uvek reaguje isto (svi bi je odvalili od kurca, ali niko je ne bi muvao ili bio s njom). ne znam, kod tebe je izgleda skroz neki drugi trip:)
brate minli uopste praviti razliku po muzici izmedju ljudi kojima je muzika nesto peto u zivotu je besmisleno...
pa to je zato sto po muzici dele ljudi kojima je ona prvo-drugo u zivotu, a te kojima je peto bole patka, pa se nadju u nekoj podeli ni krivi ni duzni.

Post Reply