najbolji drugari mi slusaju takvu muziku... i ziveo sam u gradu u kom se samo to pusta po kaficima, kafanama, klubovima... i znam dosta ljudi koji slusaju narodnjake... i niko od njih nema neku potrebu da pljuje r'n'r... niti iko ima potrebu da stvara neki izolacioni obruc oko sebe...kurtrose wrote:Eh covece onda se ne kreces blizu puno ljudi koji slusaju narodnjake.. Ja ih znam dosta i oni ne mrze rockere i metalce vec ih se gade.. Drekavci, narkomani, gde je tu lepota, kako mozes da pijes uz to, da je dobra muzika svirala bi se na svadbama, hoces ti traziti Welcome to the jungle na svadbi i sl... Oni ne znaju ko je Hedriks, mozda su culi za ime ali ne i njihovu muziku, ne znaju nijednu grupu po pesmama jer ih nema a tv-u, i zato ne govore ja ih mrzim.. Ali kada vide likove na ulici sa rock motivima na majcama znam sta pomisle i prokomentarisu... Moje drustvo je ok, u nekom pop-rock-tehno-narodom fazonu, ali imam i drugare koji slusaju samo narodnjake i kometarisali su moje maijce sa G'n'R natpisima na pocetku... A opet znam i metalce koji pljuju rock muziku, sve sa Deep-om i Cepelinom, njima je to shit, mlako.. I svi ti koji pljuju narodjake da bi se "uzdigli" rade to jer su isfrustrirani jer nema gde da se vidi i cuje muzika koju oni vole u ovoj drzavi.. Svi rockeri bi bili ravnodusni prema narodjacima da ima barem 3, 4 kanala na tv sa uglavnom rock-metal muzikom..
I na kraju krajeva, ako ti je glupo sto masa odgovara na temu,jbg... nemoj je posecivati..
A i ljudi su ispljuvali Bajagu i Van-Gog po temama na forumu, tako da nije samo do narodnjaka..
brate minli rekao sam ti vec... isto pitanje...kurtrose wrote:Verovato nemaju pojma o roku pa ne mogu da ga pljuju... Narodnjake mozes pljuvati jer si ih skroz upoznao.. Pitaj ih sta misle o likovima sa dugackom kosom i majicama sa rok-metal motivima..
aha, vazi. barem sto se mene tice, upoznao sam neuporedivo veci broj 'gospode rokera' koji 'drze do sebe' i nikad ne bi bili s takvom ribom, a takve ribe mogu da reaguju od 'lozi me sto ima dugu kosu' preko 'sladak je u tim fazonima' do 'odvratan je', ali rokerski tabor uvek reaguje isto (svi bi je odvalili od kurca, ali niko je ne bi muvao ili bio s njom). ne znam, kod tebe je izgleda skroz neki drugi trip:)kurtrose wrote:Jao mislis da roker ne bi skotao napucanu plavusu koja izlazi po splavovima?! Mislim da mu ova da sansu?Boleo bi ga k... sta slusa i kako se oblaci.. Ali nju ne, ona hoce samo one koji se ponasaju i izgledaju kao ona(ali u muskoj formi) Predrasuda i deljenja je uvek bilo i bice..
pa to je zato sto po muzici dele ljudi kojima je ona prvo-drugo u zivotu, a te kojima je peto bole patka, pa se nadju u nekoj podeli ni krivi ni duzni.brate minli uopste praviti razliku po muzici izmedju ljudi kojima je muzika nesto peto u zivotu je besmisleno...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest