4587 žena i 1768 muškaraca, da budemo sasvim precizni. Mada, statistika je kao bikini...cope_ns_89 wrote:i da se vratim na to da su gej, gene simmons (basista) je kar**o oko 4600 zena, pa vi sad vidite...
Bendovi za smeće?
Re: Bendovi za smeće?
-
Od biraca nema jebacanebojsak wrote:4587 žena i 1768 muškaraca, da budemo sasvim precizni. Mada, statistika je kao bikini...cope_ns_89 wrote:i da se vratim na to da su gej, gene simmons (basista) je kar**o oko 4600 zena, pa vi sad vidite...

Nekada je dobro i misljenje muskarca

Tema malo ociscena od gluposti, nastavite sa NORMALNOM prepirkom, bez malih bogova i bombi kasikara 

procitah ali i dalje mislim da ne postoji nista gore od TOKIO HOTELA
Bend za smece su mi oni presmeshni pozeri Lexington, koje smo prinudjeni da gledamo po prevozu. Prejadni su.
Cortex wrote:Bend za smece su mi oni presmeshni pozeri Lexington, koje smo prinudjeni da gledamo po prevozu. Prejadni su.

svaki dan kad idem u skolu.
Bend za smece: Garbage
Salu na stranu, smatram da je vecina domaceg rep-a i stranog novijeg rep-a za smece. Da ne nabrajam jos posebno
Jos me jako iritiraju Guns 'n' Roses i Bon Jovi. sve je to fino i lepo sto su oni uradili za rok scenu, ali ne mogu da ih podnesem.

Salu na stranu, smatram da je vecina domaceg rep-a i stranog novijeg rep-a za smece. Da ne nabrajam jos posebno
Jos me jako iritiraju Guns 'n' Roses i Bon Jovi. sve je to fino i lepo sto su oni uradili za rok scenu, ali ne mogu da ih podnesem.
cicmila ziva bila....ehej gunsi ?????????? ja sam mislio da ne postoji roker koji ih ne voli........Cicmila!! wrote:Bend za smece: Garbage![]()

Ja ih prezirem.
Cortex wrote:Ja ih prezirem.

-

Mogu da cujem par pesama od Gunsa ali ostatak ne volim kao i tu scenu uopsteno....
gunsi, bon jovi, whitesnake,...taj neki cock rock 80tih koji je izrazito popularan medju rok omladinom u srbiji.
Lexington su boj bend? O tome nema vise nista da se prica, to je po defaultu loshe.
i ja ih prezirem, mogu li dobiti +1 sad od cccire?
(stvarno ih prezirem)

(stvarno ih prezirem)
E da, g'n'r. Moze na listu komotno. I bon jovi i vajtsnejk. I tako

ma slash je tito za mnoge....mislim po stilu sviranja hmhmhmhmhm, cast izuzetcima