Kirk Hammett nema pojma

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

komil

Re: Kirk Hammett nema pojma

Post by komil » 09 May 2012, 16:23

Kirk Wahammett na najodličniji od odličnih odlikaša a vi koji rentujete nemate pojma... :D

To što vi zovete brljanje je meni vrlo šarmantno, to se odlično uklapa u ceo bend. To što u to neko karakteriše kao brlj može biti samo plus. Uostalom, i Palčić je bio mali pa je pobedio velikog Džina. Zagovornitzi tzv. "Teorije velikog brlja" često samo navlače na vodenicu nekih besmislenih preciznih trčkaranja po skalama, a Kirkova svirke je nameran demonstracija koliko je precizno trčkaranje gore-dole po skalama - besmisleno i ne radi ništa u pesmi. To Wahammettovanje, zamazivanje koječega wahovanjem je takođe izuzetno šarmantna stvar, emotivno gledano to pogađa gde treba.

Koncert ko koncert je bio odličan. Lars se jeste osećao vrlo slobodno :lol: čak mislim i da je Trajdželio koga ovde hvalite imao pojedinačno gledano najviše grešaka, ali sve u svemu je to bio odličan koncert odličnog benda. Jbg, sad ovi što bi želeli da prisustvuju najboljem njihovom koncertu ikada, imaju neke svoje druge lude motive.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 09 May 2012, 16:31

Kole man wrote:Truhilja obozavam zbog proslih radova npr:
[youtube]1bum3R23sWo&feature=related[/youtube]
Zbog infekšs gruvsa imaš vopi od mene. :ziveli:

spaced

Post by spaced » 09 May 2012, 16:39

Duane wrote:sledi Sleep za tri dana
sad sam proverio datume turneje, sleep nastupa 13. maja u Zagrebu. opet nas obilazi dobar bend. tako je rosetta prosle, a isto ce i ove godine.
sad sam se bas nesto iznervirao :grummel_2:

nebojsak

Post by nebojsak » 09 May 2012, 16:48

komil wrote: To što vi zovete brljanje je meni vrlo šarmantno, to se odlično uklapa u ceo bend.
Taj rad. To je to večno kukanje mladih šredera, koje je pojavom interneta toliko puta ponovljeno da se sad maltene prihvata kao aksiom. Kao i za precenjenog Larsa. Naravno da ni jedan ni drugi nisu vrhunski muzičari na svojim instrumentima, ali imaju svoj fazon, i ti fazoni (uz ostale) su Metallica. Ende.

Btw, prodao sam kartu za cert pre nekoliko dana. Skapirao sam definitivno da bi to bilo forsirano iskupljivanje za to što nisam otišao onomad (a onomad nisam otišao pošto sam glupo bio ubeđen da će forsirati one bljuvotine iz devedesetih i nadalje, i klasično se zajebo), i odustao. Jbg, ionako mi to ne bi bilo to, a ja nisam neki nostalgičan tip i više volim da gledam bendove u naponu (ili što bliže istom) snage. Što sve nema veze sa onim iz prvog pasusa. Ride the Lightning, Master of Puppets i And Justice for All su dovoljni da sve loše ponište.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 09 May 2012, 17:05

de si bre komile kralju :lol: :ziveli: posle nisam mogao rodjeno dupe da nadjem u onoj guzhvi a kamo li brata forumasha

mare2192

Post by mare2192 » 10 May 2012, 00:29

nije da ga branim al lik ume da zamuljavi ali isto tako ume da odsvira kristalno cisto evo primer i to live sasvim cisti soloi

doyle777

Post by doyle777 » 10 May 2012, 01:22

И њега кадкад усере. :mrgreen:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 10 May 2012, 01:34

realno ljudi nemojte jebati da idete na metaliku da brojite greške

@Sleep - u budapešti 12og u zagrebu 13og

navali narode, met pajk u obližnjem gradu, bljuje vatru i žonglira blatnjavim mudima

doyle777

Post by doyle777 » 10 May 2012, 01:46

Ма Метлица је до јаја, жалим што нисам ишао на церт (првенствено због Гоџире и Машин Хеда, али и због Метлице), и то што Кирк "не зна да свира" се уклапа у музику коју Метлица прави, нпр. ја не бих могао да замислим Марти Фридмена како свира соло на Џејмсове рифове. Једноставно су се нашли Џејмс, Улрих и он и направили колико толико квалитетну музику, то испаљивање са вахом је почело тек са Црним Албумом - нешто ми говори да Кирк није могао да смисли ништа иновативније од додавања ефекта на своје солаже. И све је то лепо звучало, док се није тотално испалио - је л' има он неку "чисту" солажу са новијих албума?
Ни Ентони не зна да пева па годинама пева у RHCP-у, и без њега би бенд био срање, исто ово важи и за Мегађед.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 10 May 2012, 04:25

Nema vremena vise Satch da ide sa njima na turneju i svira Kirkove deonice iza zavese. :mrgreen:

komil

Post by komil » 10 May 2012, 08:47

Cortex wrote:de si bre komile kralju :lol: :ziveli: posle nisam mogao rodjeno dupe da nadjem u onoj guzhvi a kamo li brata forumasha
Baš mi drago da smo se videli!! :)
nebojsak wrote:... Jbg, ionako mi to ne bi bilo to, a ja nisam neki nostalgičan tip i više volim da gledam bendove u naponu (ili što bliže istom) snage. Što sve nema veze sa onim iz prvog pasusa. Ride the Lightning, Master of Puppets i And Justice for All su dovoljni da sve loše ponište.
Viša sila, svako bi voleo da ima 15-20 godina manje... Ali za onaj prošli put si se stvarno zeznuo, atmosfera je bila vrlo napeta i duhom su se vratili u tinejdžerstvo... možda su ih žene taj dan iznervirale ili tako nešto :lol:

Void
kulen zmija

Post by Void » 10 May 2012, 20:34

ma Krk je Ok lik. Ono, ganci surfer koji ima svoje fore, kao uostalom i gomila drugih gitarista. Nije esencijalno doprineo izmišljanju tople vode, ali je u redu čova.

ako brlja - nek brlja, njihova stvar je kako zvuče i koliko im je do toga stalo uopšte, a uvek će se naći neko kome će oči i uši da bode to što ne može da se ponovi kristalna jasnoća sa albuma čija je produkcija koštala kao vezni red Mančester Junajteda.

meni je Krk delovao uvek kao lik koji jedva čeka da se najavi fajront, pa da može od svojih tantijema da jede sireve po Francuskoj, crta lajne u Maroku ili jednostavno da pravi kulu od peska u dvorištu sa klincima. Toliko puta sam radio air-guitar uz njihove stvari i drao se kao da mi je slon prdnuo na uvo, da mogu da im oprostim sve loše stvari koje su uradili kad su zagazili preko trijes' pete godine životnog staža.

P.S. Kirče, uz tvoju stvar sam smuvo prvu ribu! BRLJAJ CARE KOL'KO 'OĆEŠ!! :D

Randy

Post by Randy » 10 May 2012, 21:05

Ovo zadnje u potpis. :ziveli:

Tefi

Post by Tefi » 10 May 2012, 22:06

ček, vi ljudi ste platili 3300 dinara (i više) da bi išli na koncert i brojali greške? mnogo para za hejtovanje :ma bravo:

doyle777

Post by doyle777 » 10 May 2012, 23:42

:facepalm:

Post Reply