Poz....
Koliko si ga puta svirao?Void wrote:Fendera sam u vise navrata imao priliku da cujem i definitivno bi se raspao kada bih na njemu zasvirao ....
Void wrote:Nisam ga svirao zato sto mi je od tad smesna gitara i nemam nameru da ga uopste uzimam u ruke, singlovi samo zuje kad odvrnes pojacalo ( to si i ti sam rekao ) i bedno mi izgleda, ali skroz.........
Ovo bas i nije tacno,naime zavisi na kakvog metalca mislis ,na ove nove sto ne znaju nista osim onoga sto sviraju ,ili na ove malo starije.....a cenim kad gitaru ubodes u lampasa bez efekata i onda vidis koja je dobra,a koja ne...mada to svako drugacije gleda,naravno da nekog metalca bas zabole kako tada zvuci koja gitara....
Evo das mi fendera je ti ga unistim u roku od 5 min sa obicnom sjekirom.Chord-Master wrote:@Void
Fender se ne bi raspao ni kada bi ga nekoliko nedelja koristio kao batinu u tuci po barovima, zatim malo vezbao gadjanje iz sacmare na njemu i na kraju ga ostavio u nekom starom rudniku i potom detonirao rudnik.
Eto posla za Mythbusters-e, da li je moguce unistiti Fender gitaru?
Ja to nikad ne bih kupio jer je bacanje para samo zato sto gitara ima prasine na sebi...Mogu i ja za 40 godina da kenjam kako mi se Jackson poboljsao jer je star 40 god pa da ge prodajem za velike pare...Pa zato kazem brate... Ne mozes da kazes da bi se raspala da uzmes da je sviras a da je u zivotu nisi drzao. Nemoj da se ljutis ali nemas prava da kazes tako nesto...
A ona prica od 40 god ibaneza je trebala da znaci da ces tesko naci ibanez star 30-40 godina a fendera ima brdo i prodaju se za desetine hiljada novaca.
Znaci nece se raspasti.
A to za zujanje singlova je dobra stvar. To volimo. Daje joj karakter na neki cudan nacin
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest