Bata Nebojša, da nemaš toliko godina koliko imaš, tvoje ponašanje bi bilo zabavno, ovako, ne znam šta da ti kažem. Meni je svaka pažnja ok, ne smeta mi, samo napred.
Normalno, uvek samo napred. Fabula je u tome da pošto internet olakšava svakom da kaže šta misli, posebno šupački kontekst dobija adresiranje bilo koga ili bilo čega posredno, jer je nepotrebno, i više uvek govori o onom ko gađa nekog ili nešto nego o gađanom. Na stranu što se postavlja pitanje psihološke konstitucije i (ne)kvaliteta.
Inače, pre nedelju dana sam pričao i stajao sa jednom osobom koja svira u bendu za koji mislim da svira kič i šund i rekao joj to u lice, da ne volim to što rade i zašto to ne volim. Neke sam čak branio u ovim online varijantama iako ne cenim nešto njihovu muziku što sam i rekao poštovanim članovima bendova koje lično znam. Lako je praviti se frajer ovako na internetu.
Čuj, care, lepo si rekao, ovo je internet. I tu se završava diskusija. To što ćeš ukazati na već očigledno, neće ništa promeniti, to smo davno ustanovili. Ako na netu možeš izabrati da budeš bilo ko a izabereš da si bilde ili nešto slično, to je tvoja stvar i univerzalno je primenljivo pravilo. Eo virtuelno pivo i reci onoj pevačici da izbaci neki deep house za moju dušu
Ja sam prvo mislio da se ne kapiramo i da se ti malo u tom fazonu kao, ajm a taf gaj, pa šatro nešto imaš tu svoju internet pozu. Pa reko' ajd kul je momak, nesporazum. Sad kontam, možda sam te precenio po pitanju ljudskih kvaliteta. Kao što rekoh, samo napred, drago mi je da mi čitaš intervjue post-ove i to...
MetalFunk wrote:Čuj, care, lepo si rekao, ovo je internet. I tu se završava diskusija. To što ćeš ukazati na već očigledno, neće ništa promeniti, to smo davno ustanovili. Ako na netu možeš izabrati da budeš bilo ko a izabereš da si bilde ili nešto slično, to je tvoja stvar i univerzalno je primenljivo pravilo. Eo virtuelno pivo i reci onoj pevačici da izbaci neki deep house za moju dušu
I na internetu možeš da pokažeš ko si i kakav si. Meni je samo neizbežno da adresiram Nebojšinu fascinaciju mojim likom i delom.
Meni sve okej, dok me ne imenuješ. Uostalom, kao dokaz ću sad pomenuti jednu osobu sa kojom sam bio pre nedelju dana, i sve sam joj rekao bez imenovanja. Pametnom dosta. Ko razume shvatiće.
nebojsak wrote:Meni sve okej, dok me ne imenuješ. Uostalom, kao dokaz ću sad pomenuti jednu osobu sa kojom sam bio pre nedelju dana, i sve sam joj rekao bez imenovanja. Pametnom dosta. Ko razume shvatiće.
Dobro da nisam pomenuo koga posebno cenim imenom i prezimenom, zar ne? Možda jednom i tebe pomenem, snimi nešto pametno.