Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

vbraca
vrabac

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by vbraca » 18 Jun 2008, 22:18

Kako ocekujes da tebe neko postuje, ako ti ne postujes njega.

vasko

Post by vasko » 18 Jun 2008, 22:34

ne zezaj se sa durlancima xaxaxaxa

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 18 Jun 2008, 22:48

vbraca wrote:Kako ocekujes da tebe neko postuje, ako ti ne postujes njega.
stvar je da li ti zelis da te svi postuju.....ja ne volim da me svi vole :)
aj da vidimo sta ja ne volim...hmm....
Bajaga
Van Gogh
Bijelo Dugme
Slipknot
Limp Bizkit
i slicni bendovi...
nije da ih mrzim, ali ih ne podnosim...(mozda se nekome cini da nema razlike izmedju ta dva,ali kod mene postoji :) )

LazaRocker

Post by LazaRocker » 19 Jun 2008, 08:51

vasko wrote:ne zezaj se sa durlancima xaxaxaxa
Ti si iz Durlana, komso?
Inace pored tokio hotela mrzim i us5(ovo je cisto da ne bude off topic).

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 19 Jun 2008, 11:42

Linkin Park i tako to... One najgore Deathcore ili kako vec... A ove nashe trange-frange i one shto pevaju one pop balade necu ni da pominjem...

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 19 Jun 2008, 14:08

Kratno i jasno, ne volim bendove sa nekim nabedjenim stavovima kojih se drze samo zato sto misle da je to kul, odnosno ne volim pozerske bendove, ali licno ne mrzim nijedan bend, cak ni tokio hotel, nek' radi ko sta hoce, sta se to mene tice.
Mislim da li je uopste normalno mrzeti neki bend? Ako mi se iz nekog razloga ne svidja, necu ga slusati i to je to, pojedini bendovi me, naravno, nerviraju, ali ih ne mrzim.

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 19 Jun 2008, 14:16

:bow: :bow: :bow:

Rocker.
MF veteran

Post by Rocker. » 19 Jun 2008, 19:52

:bow: :bow: :bow:

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 19 Jun 2008, 21:30

Zahvaljujem! :D

BIZARRO

Post by BIZARRO » 20 Jun 2008, 09:26

Jel to neko spomenuo DURLAN ?!?!?!?
Nego da se vratimo na temu
Niko ne kaze da se bendovi trebaju mrzeti ali, ako cim upalim TV, odem na net pa cak i pustim radio moram da cujem
(izvinjavam se obozavateljima ovog "benda") Tokio Hotel i jos kako ih hvale i nazivaju umetnicima, covek mora da se zamisli i upita gde je otisao danasnji svet.
I zbog toga se prema odredjenim "bendovima" mora pokazati doza nepostovanja i mrznje

vasko

Post by vasko » 20 Jun 2008, 14:07

slazem se.....da bi nesto voleo,nesto moras i da mrzis

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 20 Jun 2008, 16:34

BIZARRO wrote:Niko ne kaze da se bendovi trebaju mrzeti ali, ako cim upalim TV, odem na net pa cak i pustim radio moram da cujem
(izvinjavam se obozavateljima ovog "benda") Tokio Hotel i jos kako ih hvale i nazivaju umetnicima, covek mora da se zamisli i upita gde je otisao danasnji svet.

Pa, to su se verovatno pitali i kada se pojavio rokenrol i Chuck Berry :D

Ali da ne izigravam nekog ekstremno liberalnog tipa, jer to nisam - ja potpuno razumem sta ti i ostali zelite da kazete, samo mi rec mrzeti u kontekstu bendova malo bode usi, jer je to jaka rec, koja mi prosto nije uklopljiva u temi o bendovima. Kao sto sam ranije rekao, ako mi se neki bend ne svidja, necu ga slusati, bendove mogu da volim ili da ne volim, da me odbija nesto kod njih, ali ih ne smatram dovoljno "vrednim" da bih ih mrzeo. Mrznju cuvam za pojedine stavove, osobine (koje su meni negativne) i ostale, generalno vaznije stvari.
Jednostavno mi je neozbiljno i donekle nezrelo, gajiti mrznju prema nekom bendu, prema necemu sto taj bend propagira - u redu, ali gajenje mrznje prema samom bendu, mi je gotovo neshvatljivo.

Ni ja ne volim Tokio Hotel, osecam jaku odbojnost prema njima, zbog toga sto je, po meni, jako komercijalan bend, ono malo pesama sto sam cuo od njih mi zvuci veoma prazno, bez ikakvog truda i duse... dakle tipican komercijalan tinejdz bend za tinejdz publiku, koji svojim stajlingom i stavom gotovo propagira homoseksualnost i to koliko je danas kul biti gej (mada ostavljam prostora za verovatnocu da u tumacenju ovog posednjeg gresim).
Ali svejedno ih ne mrzim, mozda mrzim ono sto, po mojoj pretpostavci, propagiraju, ali me takoreci "boli uvo" za njih licno.

Jednostavno - "ne zanimaju me tvoji stavovi, dokle god ih ne nameces meni".

Au, jbt, al' sam se raspisao, a od svega ovoga ne bi bilo nista da je naslov teme glasio - "bend koji vas najvise nervira" :D

LazaRocker

Post by LazaRocker » 20 Jun 2008, 17:36

Ja se stvarno izvinjavam sto nisam kreativan u davanju imena naslovima :lol: :lol: :lol: .

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 20 Jun 2008, 19:31

Polako... naucices :D

Ma nemam ja nista ni protiv tebe, niti bilo koga ovde, ne napadam nikoga, cak ni naslov nije strasan (nije bas mnogo originalan, al' dobro sad :mrgreen: ), samo mi je rec "mrzite" zasmetala. :wink:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 20 Jun 2008, 19:37

Jednostavno mi je neozbiljno i donekle nezrelo, gajiti mrznju prema nekom bendu, prema necemu sto taj bend propagira - u redu, ali gajenje mrznje prema samom bendu, mi je gotovo neshvatljivo.
Ja ti garantujem da ovde niko ne MRZI neke bendove ( a ja kad ti kazem to je tako,hahahah) vec mislim da rec MRZIM kod nekih ima drugacije vrednovanje nego kod tebe ili bilo koga drugog .....
osecam jaku odbojnost prema njima
Ja bih rekao da je TO isto kao mrznja (ne kazem za tebe ) vec kazem za mnoogo pa i mene samog ,cesto kazem da mrzim ali ne dajem toliko znacaja toj reci pa ne zvuci kao da MRZiM ja kad kazem MRZIM zvuci kao da NEPODNOSIM (al sam zamrsio) :mrgreen:

Post Reply