Najbolje pesme za šutku?

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

dejankuki
Ćale - moderator

Re: Najbolje pesme za šutku?

Post by dejankuki » 19 Dec 2008, 12:14

mislim_stvarno wrote:Posle nesto piva, ja mogu da pravim sutku i na crnog leptira, a kamoli na Ritam Nereda :mrgreen:

:rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:

Bravo majstore... ali 'ladno sam se valjao od smeha!!!!! B R A V O !!!! TZARE !!! YOU ARE MY IDOL!!!!

Kad se porazmislim... ti su jedini u pravu... svi ovi nesto kalkulisu i procenjuju situaciju... ti si barem najiskreniji!!!

pozdrav i imas od mene dvolitru... ali bez sutke 'el vazi!!!

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 19 Dec 2008, 13:30

jes brate ja sam bas kalkulisao ;) to se podrazumeva sto kaze mislim_stvarno, ali je tema NAJBOLJE pesme za sutku, mozhe se u sutku i uz daru bubamaru ali da li je to i blizu RATM-u, keltima iliti sta ja znam poguesima ;)

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 19 Dec 2008, 13:37

Sve , sve, al' Crni leptir!!!! i Sutka !!!!

ja tu ne mogu da stavim u isti kontekst nikako!!! ali N I K A K O !!!

Doolio
Macho man-celavi batica

Re: Najbolje pesme za sutku

Post by Doolio » 19 Dec 2008, 15:51

m@T@ wrote:
Doolio wrote:pardon, nisam se ogranicavao samo na metal, al dobro...
hm mjetal ? zar nisu svojstvene upravo panku te sutke ?
ranije su i martinke bile isto svojstvene panku .. sad ih nose i metalci :(
sve ste pokrali :(
ahm:

1 - nisam metalac
2 - topic je bio u podforumu 'metal'
3 - nabrojao sam pank, metal, elektroniku...

dakle, ako na podforumu 'rege' vidim topic 'najomiljenije pesme' sigurno necu pisati cemetery gates ili igrale se delije ili careful with that axe eugene...nabrojao sam izvodjace za koje mislim da su najbolji za sutke, posle sam video da se nisam ogranicavao na metal (u cijem podforumu se nalazi topic), pa sam rekao pardon. cist racun, duga ljubav:)
tema se kasnije premestila u ovaj podforum, prvo skoci pa reci hop.

m@T@

Post by m@T@ » 19 Dec 2008, 16:33

dule ovaj moj odgovor se uglavnom odnosio na celokupno stanje .. jeste i na tebe ..ali vrlo mali deo .. tako da je toliko mali da nebi ni morao da trosis vreme da bi citirao moj post :P

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 19 Dec 2008, 16:39

ja samo da razjasnim, da me ne deklarisete u neke subkulture:)

sto se tice tvog tripa, po meni svaka agresivna muzika koja te radi, tera na to neko izivljavanje, pa i sutku, a tu moze da spada dosta zanrova jebiga, sto se mene tice, meni je to pozitivna stvar, ti krosoveri, pozajmljivanje fazona, sto muzickih, to i kulturoloskih.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 19 Dec 2008, 21:39

Mi smo imali nastup u Bijeljini na Demo Festu...pa mogu da kazem da su Kreator (Phobia, Tormentor) i Six Feet Under (Revenge Of the Zombie) bili pravi uspjeh sto se tice sutke....bilo je i krvi, sa zadovoljstvom mogu da kazem, posto mi je bila prva svirka pa sam dobio energije od tog sutanja 8)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 19 Dec 2008, 22:14

krvi? te sutke tipa krljanje ljudi na zemlji i udaranje, kickovanje... to je sve bzvz... sutka ti je all about kolegijalnost, guranje, skakanje, onaj irish hand in hand merry goarround, wall of moshers on wall of moshers, kolce, headbanging bla bla bla and having a good time without breaking someones neck... zato su "sutke" na keltima i tipa mejdenima najace... pogotovo kad se dvaju zida z'udare, a pre toga igrali kolce ;)
mislim i ono kad padnes, pa des ljudi skace da te digne i da te zagradi... e to je sutka, a ne da gledas kako ces nekog da povredis i slicno bez ikakvog razloga...

naravno brate bude povreda, al je to sve NON INTENTIONAL!!! ;) i to je ono kao, so what ;)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 20 Dec 2008, 00:53

dobro, to su vec neke druge stvari, hocu da kazem, neki drugi faktori...zato ja volim metalske sutke jer su kolegijalne. ali opet, nekako, nesto tribalno-krvozedno u meni (nemojte pogresno da razumete, sve bi ja to poapsio, ali moram da napomenem taj neki mali genetsko-podsvesni trip) se upali na odredjene pesme/svirke/situacije gde bih ja najradije pravio najsiroviju oi sutku i polomio pet nogu, sest ruku i tri nosa i ostao bez oka i dva prsta na ruci:) posle bi mi bilo zao, fala bogu:) ali stoji da neke pesme jednostavno placu za agresijom, znaci ne za praznjenjem (kao recimo dosta zivljih metal pesama) nego bas za agresijom, onom iskonskom degenskom majmunskom:) nesto ko ona ajkula u finding nemo kad vidi krv, pa joj se onako promene oci u one bezizrazne:)
barem ja, a i ostali sa kojima sam se dotakao te teme, bas primecujem tu krucijalnu razliku. recimo, zamislimo neki ultimativni koncert, ljude na raznim alkoholima i drogama, masovno, ozvucenje bruka, neverovatan trip. ide teen spirit, ja bih verovatno skakao mnoooogo visoko, drao se, pljuvao krv iz grla od dranja, mahao rukama, krivio se, iznojio litar znoja i posle se tresao katatonicno u fetus polozaju jer je moj organizam potrosio vise energije nego sto poseduje.
ide 'nikad vise' na primer od RN, meni se suzava pogled, svest, skripe mi zubi i radi mi agresija i adrenalin, znaci, necu da skacem po livadi i trosim kalorije i energiju nego bas ocu konkretno nesto da unistim, znaci u tom trenutku mi ne bi odgovarala vreca za boks jer joj nije nista ni posle 20 udaraca, barem neko staklo da se polomi ako nista drugo:) a staklo je opet nezivo, a i staklo je glupo da bude meta agresije jer staklo ne moze da te zajebe ili da bude lose prema tebi, a i usred si gomile ljudi, znaci racunica je laka, posle me nalaze kako gazim po glavi neke random osobe i derem se 'nikad vise jesi cuo pizda ti materinaaaa' ili nesto slicno:)
na srecu, nisam neizivljeno asocijalno dete sa problemima u porodici, pa bi ta agresija na tom ultimativnom koncertu ostala zadovoljena nekim namrstenim facijalnim grcem, dranjem iz petnih zila i dizanjem ruku:)

RATMrulZ

Post by RATMrulZ » 20 Dec 2008, 01:15

heh...pa evo ovako: Schoomar - Emancipacija Teodora Vilkinsa i odstranjivanje njegove mrznje prema strancima u svemiru (pesma traje 4 sekunde, ali bude ultimativna sutka, jer masa zna da pesma malo traje, pa izbace svu energiju)...onda, RATM - Wake up i...Soulfly - The song remains insane

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 20 Dec 2008, 12:18

Нови Београд, Експо Хала, Мај месец ове године, Вејдер, Бис, Рејнинг Блад, Обрада Слејера, Остао без врха тројке, Пуне руке масница... :lol:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 20 Dec 2008, 13:45

@dejankuki

Mozda sam "malo" karikirao, ali to je u principu to, ako sam dobro raspolozen, skoro svaka pesma ce posluziti... :mrgreen:

A ovo za pivo :), ja sam zadovoljan jednom limenkom, ne volem plastiku... :mrgreen:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 20 Dec 2008, 13:46

OK!

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 21 Dec 2008, 16:14

metallica- motorbreath

Insecticide

Post by Insecticide » 23 Dec 2008, 14:51

Flogging Molly, The Pogues, Dropkick Murphys, Death(al bi voleo to da osetim :) ) , Orthodox Celts..

Post Reply