bolje da si naš'o neki hobi.. štrikanje, ispijanje pive... a ovako...kwiss wrote:Volim da smaram.Iz koje si ti pričeDuane wrote:smaraš brate, ako ti smeta pa onda bar nema razloga da smaraš...
Borko Mitic ili Bane Jelic
Re: Borko Mitic ili Bane Jelic
borba protiv oftopika oftopikom, mora da je to ono 'klin se klinom izbija'...
pa i to je hobi, voli covek...Duane wrote:bolje da si naš'o neki hobi.. štrikanje, ispijanje pive... a ovako...kwiss wrote:Volim da smaram.Iz koje si ti pričeDuane wrote:smaraš brate, ako ti smeta pa onda bar nema razloga da smaraš...
ova tema je sama po sebi oftopik...
[youtube]pEapnfVJZ88&feature=related[/youtube]
evo ontopića
baš plevi ovaj vlajko sa šare... priznajem da su mi komunisti isprali mozak i da me plaćaju masoni, al ovaj čovek stvarno ume da svira gitaru
[youtube]pEapnfVJZ88&feature=related[/youtube]
evo ontopića
baš plevi ovaj vlajko sa šare... priznajem da su mi komunisti isprali mozak i da me plaćaju masoni, al ovaj čovek stvarno ume da svira gitaru
nekako mi to previše antisocijalno da bi bilo hobi... a mi kao komunisti, moramo da brinemo na socijalnu celost narodaDoolio wrote: pa i to je hobi, voli covek...
Nemoj da si mason da slusas Blatka!
Ontopic
Ko provali i bivseg potencijalnog pevaca Maidena dobiVa
Ko provali i bivseg potencijalnog pevaca Maidena dobiVa

Pa dobro, ako ništa drugo može naučiti nešto o selešnuDuane wrote:bolje da si naš'o neki hobi.. štrikanje, ispijanje pive... a ovako...kwiss wrote:Volim da smaram.Iz koje si ti pričeDuane wrote:smaraš brate, ako ti smeta pa onda bar nema razloga da smaraš...

Ovo se sve svodi na jedno:
Ljudi! boli ovde sve **&(*$&@# za gitariste! (mislim na zemlju naravno) . Pravite muziku!
To je problem sa svima:
i sa B&B
i sa Mrmotima ili kako zovete one bendove
i sa hardkorovcima
i sa hardrokovcima
i sa sadomazohistima
gledajte Borbu Bendova, najvaznije je koliko su lanaca i katanaca okacili, oni ce da instruisu mlade muzicare kako da izgledaju, jer je to jaaako bitno?!?? Jesam li jedini kome to smeta? A u medjuvremenu kritikuju cak bendove sto sviraju svoje autorske pesme i ne rade dovoljno cover-a? kao da je to lose imati svoje pesme?
Svi hoce da budu u fazonu, da budu urbani, da im se odaju priznanja, da im se pljuga u backstage-u, da se pojave ovde ili onde na tv, da sviraju sa poznatim violinistima ([pseudoquote]jer bi oni to sigurno mogli bolje...[/pseudoquote])
gde je tu Muzika?
Stvarno premalo sadrzine, previse pakovanja....
Ljudi! boli ovde sve **&(*$&@# za gitariste! (mislim na zemlju naravno) . Pravite muziku!
To je problem sa svima:
i sa B&B
i sa hardkorovcima
i sa hardrokovcima
i sa sadomazohistima
gledajte Borbu Bendova, najvaznije je koliko su lanaca i katanaca okacili, oni ce da instruisu mlade muzicare kako da izgledaju, jer je to jaaako bitno?!?? Jesam li jedini kome to smeta? A u medjuvremenu kritikuju cak bendove sto sviraju svoje autorske pesme i ne rade dovoljno cover-a? kao da je to lose imati svoje pesme?
Svi hoce da budu u fazonu, da budu urbani, da im se odaju priznanja, da im se pljuga u backstage-u, da se pojave ovde ili onde na tv, da sviraju sa poznatim violinistima ([pseudoquote]jer bi oni to sigurno mogli bolje...[/pseudoquote])
gde je tu Muzika?
Mrav wrote:Ovo se sve svodi na jedno:
To je problem sa svima:
i sa B&B
i sa hardkorovcima
i sa hardrokovcima
i sa sadomazohistima
gde je tu Muzika?

E, pazi, Zele je, ipak profesionalac, a malo je i osetio kako se to radi napolju. Jako je bitno kako muz'cari izgledaju, osim ako nisu neki giga-harizmaticni likovi, koji bi i u trenerci pojeli binu.gledajte Borbu Bendova, najvaznije je koliko su lanaca i katanaca okacili, oni ce da instruisu mlade muzicare kako da izgledaju, jer je to jaaako bitno?!?? Jesam li jedini kome to smeta?

A jos je bitnija ta tesko definisuca vrednost u narodu poznata kao harizma, koju nemaju mnogi tamo, skoro svi, da budem precizniji.
Kad je juce Gobac izleteo na scenu sa meni jedinim simpaticnim bendom u toj emisiji (jerbo ne sviraju hard rok standarde) i kad su otprasili jedan znameniti pank hit, cak je i Zele bio ganut, pa je i uputio nekoliko lepih reci na racun svog antipoda u ziriju.

Da ne zaboravim, kad je sam profesor Zele izasao i odsvirao nekoliko taktova sola u Cocainu, culo se jako dobro zasto ga smatraju ozbiljnim gitarosom. Ovi su momci oko njega nesto polusredali, pistali, vibrali (TM) i bendovali ko siroti Bane, i zvucali su 10x gore od njega. Iskustvo je iskustvo, jbg.

Naravno, svima je objasnio, uostalom ko sam ja da sumnjam u istinitost ove najave:

http://www.borislavmitic.com/bio.htm
Ako je sudeci po Borkovom sajtu, on je mogao da nadjebe i Malmstina, ali sve mu neke obaveze uletale (pogledajte mu Bio na sajtu, jedno 120 ponuda za snimanje je imao, i uvek nesto uleti)
Ako je sudeci po Borkovom sajtu, on je mogao da nadjebe i Malmstina, ali sve mu neke obaveze uletale (pogledajte mu Bio na sajtu, jedno 120 ponuda za snimanje je imao, i uvek nesto uleti)
Koliko god da su ova dvojica retardi prokleti...
Ako je Vlatko stvarno to rekao, to je debilizam, ja skroz nisam u toj heavy prici, i nisam pristrasan uopste, ali poenta je sto mi sada Vlatko lici na Jelenu Karleusu, a ova dvojica na Seku Aleksic. Debilizam u svom najcistijem obliku sa obe strane...
Mislim strasno...
Ako je Vlatko stvarno to rekao, to je debilizam, ja skroz nisam u toj heavy prici, i nisam pristrasan uopste, ali poenta je sto mi sada Vlatko lici na Jelenu Karleusu, a ova dvojica na Seku Aleksic. Debilizam u svom najcistijem obliku sa obe strane...
Mislim strasno...
Sta je debilizam? Sto je izjavio da mu se ne svidja jedan muzicki pravac? Mo's misliti...
Nego, on topic:
Ja bas ne marim fusion, al' ovaj covek zakiva, juce me je Raso potsetijo, jednim gejsbuk postom, na njegovu sofisticiranos' (™) i umece.
Nego, on topic:
Ja bas ne marim fusion, al' ovaj covek zakiva, juce me je Raso potsetijo, jednim gejsbuk postom, na njegovu sofisticiranos' (™) i umece.

Ma Vlatku je to manir odavno da druge spusta a sebe izdize, davno je on odvalio da kao kad je probao gitare u nekoj radnji u New Yorku, da mu je rekao dal Hal Lindes il neko iz benda (Dire Straits) da je bolji od Mark Knopflera, skoro je imao neke neumesne izjave i na racun Eric Johnsona, i jos dosta slicnih ...