da ti tvoja nadobudnost ne zaklanja percepciju, video bi da sam tu stao na tvoju stranu.Nikakve potrebe nema da ti objasnjavas meni komentare i postove drugih ucesnika u raspravi. Jesi li ti njihov 'drveni advokat' i da li ti oni placaju satnicu za to sto radis?
za ovo ostalo stvarno nemam komentar, mislim, ne verujem ni da ga ocekujes, pa ga necu ni dati. a sto se tice toga zasto sam ja reko da me se okanes, to je bilo kod pionira i tvog mudrovanja, neposredno posto sam ja lupetao o pionirima. sasvim dovoljan razlog da se ogradim, mojim pionirskim komentarom sam pravio nevini und naivni oftopic, a ne municiju za tvoje napadanje, pa makar to i nebilo napadanje mene direktno.
ovo je ono o cemu pricam, a da li se ostali slazu sa mnom, uopste me ne zanima, svadjao sam se ja sa svima njima mnogo grdje nego s tobom. a ovakve bombasticne izjave koje imaju za cilj samo da provociraju onoga kome su upucene, a i druge koji posmatraju diskusiju, treba da ostanu u srednjoj skoli u debatnim timovima ili tako nesto. psihoanaliza preko foruma, pa jos i nebitna psihoanaliza...TI jesi rastao u okviru SISTEMA, zato je tebi SISTEM u glavi. I ti zelis da ga napravis na ovom forumu time sto pravis neku vrstu male strahovlade.
naravno, onda si krenuo u "vi se drzite zajedno" pricu koja veze s mozgom nema, sto je i prirodno, jer ako je to istina, ti si pravedni fajter, a mi smo horde zla. ni u jednom trenutku se nisi zapitao "cekaj, sto sad svi mene prozivaju, mozda i nije po kolegijalnosti, cek da revidiram sta je sve bilo, mozda sam se nesto izglupirao".

prvo isao na pravni par godina, batalio, onda isao na visu politehnicku godinu dana zbog armije, onda upisao demiju i sad sam treca godina.
  prvo isao na pravni par godina, batalio, onda isao na visu politehnicku godinu dana zbog armije, onda upisao demiju i sad sam treca godina.

poltron sam
  poltron sam