koje bre dragoceno vreme?Milos87design wrote:Heheheeheh ljude u Srbiji mnogo vise zanima sve drugo nego sopstveni zivot...Moja baba, koja zna i ko j*** ciju zenu u komsiluku, ko je "peder", ko je prikriveni "peder",i ko je "lezbejka" koja se nakon smrti svog muza spandjala sa svojom bivsom koja je u medjuvremenu promenila pol, je najbolji primer za to...
Pustite i Borka i Vlatka i Zlatka i nemojte trositi svoje dragoceno vreme na njihova prepucavanja jer njih u sustini boli k**** za sve vas...
... i neka poslusaju najnoviju pesmu Rhianna-e za pocetak![]()
![]()
![]()
![]()
Duane wrote:koje bre dragoceno vreme?Milos87design wrote:Heheheeheh ljude u Srbiji mnogo vise zanima sve drugo nego sopstveni zivot...Moja baba, koja zna i ko j*** ciju zenu u komsiluku, ko je "peder", ko je prikriveni "peder",i ko je "lezbejka" koja se nakon smrti svog muza spandjala sa svojom bivsom koja je u medjuvremenu promenila pol, je najbolji primer za to...
Pustite i Borka i Vlatka i Zlatka i nemojte trositi svoje dragoceno vreme na njihova prepucavanja jer njih u sustini boli k**** za sve vas...
![]()
![]()
![]()
Mislim da bi taj iz metalike bez vecih problema svirao i fusion, da ga je to zanimalo.onaj iz metalike
kako bre čoveče nemaš vremena? pa uspori onda malo, sedi popi' pivo, iskuliraj situaciju... nemoj da si kuća poso na kraj srcaMilos87design wrote:Duane wrote:koje bre dragoceno vreme?Milos87design wrote:Heheheeheh ljude u Srbiji mnogo vise zanima sve drugo nego sopstveni zivot...Moja baba, koja zna i ko j*** ciju zenu u komsiluku, ko je "peder", ko je prikriveni "peder",i ko je "lezbejka" koja se nakon smrti svog muza spandjala sa svojom bivsom koja je u medjuvremenu promenila pol, je najbolji primer za to...
![]()
![]()
![]()
Pa neznam sta ti radis u zivotu ali jbg i koliko vremena imas ali ja ga i bas nemam....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest