O.o wrote:e pogledah ovog klinca, i posle prvih 30 sekundi sam ugasio tab. uspece u zivotu i ima da ih zajebe obojcu.
sve je to kul. svaka cast na ulozenom trudu, bildao si godinama prste i tehniku i mozda je to nekome do jaja, postujem ukuse, ali ja ne volim bumbarove letove na 300bps, a i kako da mi to onanisanje ne bude povrsno i pateticno pored ovoga? ovo je bre, tantricki sex
svaka čast za poredjenje...
to je kao kad bi se drao na mlade petliće jer nikad neće igrati kao erik kantona... klinac bio na RTSu, a ne na vembliju... uostalom samo nek pegla, to je najbolji koment, koji bi čak neba lićje mogao da mu kaže... a ne odma da mu kazemo kako on nema pojma i treba da se zatvori u kucu dok ne snimi ekouz lajv at pompej...
O.o wrote:e pogledah ovog klinca, i posle prvih 30 sekundi sam ugasio tab. uspece u zivotu i ima da ih zajebe obojcu.
sve je to kul. svaka cast na ulozenom trudu, bildao si godinama prste i tehniku i mozda je to nekome do jaja, postujem ukuse, ali ja ne volim bumbarove letove na 300bps, a i kako da mi to onanisanje ne bude povrsno i pateticno pored ovoga? ovo je bre, tantricki sex
svaka čast za poredjenje...
to je kao kad bi se drao na mlade petliće jer nikad neće igrati kao erik kantona... klinac bio na RTSu, a ne na vembliju... uostalom samo nek pegla, to je najbolji koment, koji bi čak neba lićje mogao da mu kaže... a ne odma da mu kazemo kako on nema pojma i treba da se zatvori u kucu dok ne snimi ekouz lajv at pompej...
jedan je geret bejl!
ja kazem da taj klinac svira 50x bolje od svojih vrsnjaka pa i od mnogo starijih gitarista (i od mene je bolji) i svaka mu cast, treba da nastavi i da bude jos bolji! ali to je za mene bez emocija i povrsno. vise volim da cujem tri note koje pogadjaju direktno gde treba, nego 124647946494649 koje su obicno izdrkavanje i dokazivanje ko je brzi (a samim tim po njihovom misljenju i bolji gitarista). ja sam okacio klip kao neko moje shvatanje ove price o vlatkovom "vredjanju" metalaca, povrsnosti i tako tome, no dobro
ok al taj Gilmour argument je totalno obsolete... pogotovo na ovom forumu... i pre svega što pričamo o klincu koji se pojavio u emisiji večernja hronika... mislim uvlačiti gilmora u to je kao kad bi otišao na stadion ofke i pljuvao po djeci jer kristijano ronaldo ima bolju zurku i daje 20 golova po sezoni za manćester... ono to mi je smešno bilo, kad si na klinca od 12 godina povukao gilmora koji svirao više nego li njegov ćale ima godina i koji je apsolutno neprejebiva legenda u zivotu i radu... ono, kao
Mada pise na snimku, Jutarnji Program 8:58 (AM cenim).
što će reći da sam ja ili dete pometeno u razvoju ili da sam prosto otvorio video na sekund, overio enterijer studija i usput opalio vamo komentar o tome?
Mada pise na snimku, Jutarnji Program 8:58 (AM cenim).
što će reći da sam ja ili dete pometeno u razvoju ili da sam prosto otvorio video na sekund, overio enterijer studija i usput opalio vamo komentar o tome?
sto ce reci da volis da kontriras al dobro bar nisi tl;dr
Ma ok je klinac, ali po definicija klinac ne moze da ima 'pravi feel', mozda ce on biti super jednog dana, ali poredio sam ga sa Jelicem, jer on pored svojih godina i iskustva takodje po meni nema neki feel.
S druge strane, ne mislim da Malmsteen sta god mislili o njemu nema nikakav feel, nego obicno oni koji ga kopiraju ispadnu klonovi bez emocija
bane bolje svira arpedja od vlatka, vlatko je visi od tocka, tocak je tezi od borka, borko ima bolja arpedja od gilmora, tocak ima lepsu kosu od borka, vlatko je brzi od claptona, bane ima lepse ruke od vaia-a, vlatko bolje svira stakata od borka, borko svira bolje legata od stakata, ako je borko nizi od tocka, da li su stakata bolja od legata?!