Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Duane
Fenderaš

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by Duane » 28 Jan 2009, 17:06

beach boys 8)

bokicasa

Post by bokicasa » 28 Jan 2009, 17:44

tokio hotel,kraljevski apartman(nisam ga toliko mrzeo dok se nije otvorila tema na mf),u2 zbog antisrpskog stava!!

cccira
MF veteran

Post by cccira » 28 Jan 2009, 17:46

bokicasa wrote:u2 zbog antisrpskog stava!!
Bono Vox je skoro vidjen u beogradskom klubu Tramvaj. Bio covek u privatnoj poseti pa se prosetao uvece malo :lol:

bokicasa

Post by bokicasa » 28 Jan 2009, 17:47

cccira wrote:
bokicasa wrote:u2 zbog antisrpskog stava!!
Bono Vox je skoro vidjen u beogradskom klubu Tramvaj. Bio covek u privatnoj poseti pa se prosetao uvece malo :lol:
DA LI ME ZEZAS??!?!?!?!??!?!?!

cccira
MF veteran

Post by cccira » 28 Jan 2009, 17:48

Jok :)
To vece je bio jedan koleza moje majke u tramvaju i ima slike i sve. Stvarno bio Bono. Cuo sam i da je pevao i tako to :lol:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 28 Jan 2009, 18:41

bokicasa wrote:kraljevski apartman(nisam ga toliko mrzeo dok se nije otvorila tema na mf),
Ne mrzim bend, ali bez nekih zadrtih ljudi bi mogao :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Jan 2009, 18:59

cccira wrote:Jok :)
To vece je bio jedan koleza moje majke u tramvaju i ima slike i sve. Stvarno bio Bono. Cuo sam i da je pevao i tako to :lol:
Yea Yeah Yeah Yeaaaaaaaaaah.
Image

kurtrose

Post by kurtrose » 28 Jan 2009, 19:08

E Bona stvarno mrzim!!!!!! Covek se toliko mesa u stvari o kojima nema pojma, samo gleda da ispadne neki mirotvorac bl, bla..

Paprika

Post by Paprika » 29 Jan 2009, 08:04

kurtrose wrote:E Bona stvarno mrzim!!!!!! Covek se toliko mesa u stvari o kojima nema pojma, samo gleda da ispadne neki mirotvorac bl, bla..
Pa kao i vecina takvih likova, nema pojma ni o cemu osim o samopromociji.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 30 Jan 2009, 01:31

Mozda je to tacno ali na kraju krajeva, urade i pomognu ljudima daleko vise nego mnogi.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 30 Jan 2009, 03:10

da prema nekim apsolutnim merilima, ali relativno? nije isto ako ti das sto evra i ako bono da sto evra. plus sto ti nisi neki kao aktivista, evo ja recimo nisam aktivista i ne zivim komotno koliko bih zeleo tako da nisam dao nikad nista u dobrotvorne svrhe, mozda sam sebican i egoista, nemam pojma. ali covek koji je aktivista, koji kenja o tome, ako mu je toliko stalo, nek da stvarno neku gomilu para. sta mislis koliko bono ima para, sigurno deset puta vise od sume koja je dovoljna, ne za konforan, nego za izdrkavacki i izivljavacki bahati zivot. on ako da pola svojih para, opet je prakticno na istom, a nesto ne vidim da to radi. stalo mu je do kurca. ja bih njega tuko mame mi:) (da objasnim kurtroseu, da ne pomisli da ima sansu da mi se ubaci - tuko bi ga jer je seljak, a ne zbog muzike:) ).

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 30 Jan 2009, 19:52

Da ja crkavam u Africi i da mi Bono ili bilo ko da 100e sigurno ne bih razmisljao o tome sto mi nije dao 200 kad moze... Kao sto rekoh, koga boli tuki kako se Bono ponasa i koliko velica to sto radi (koliko god to bilo malo. U relativnim merama, naravno :D ) ako ce jedno dete zbog njega preziveti.

kurtrose

Post by kurtrose » 30 Jan 2009, 20:48

Funkomat wrote:Da ja crkavam u Africi i da mi Bono ili bilo ko da 100e sigurno ne bih razmisljao o tome sto mi nije dao 200 kad moze... Kao sto rekoh, koga boli tuki kako se Bono ponasa i koliko velica to sto radi (koliko god to bilo malo. U relativnim merama, naravno :D ) ako ce jedno dete zbog njega preziveti.
Fora je u tome sto on moze da pomogne mnogo vise nego sto cini i samim tim je uskratio ko zna koliko dece... Ja dam cigi 10 dindzi na ulici i on moze da kupi kiflu i jede ( ili da doda za lepak:))... Jesam sada i ja aktivista?! Sve to radi u komercijale svrhe, da nije tako pomogao bi 200 puta vise, ali nece jer je pozer i zato jos mnogo dece gladuje kojoj bi njegov kes, kao kes "humaniste" ,dobro dosao... A Doolio ja bi ga tukao i zbog muzike, stvarno mi se nijeda njegova pesma ne svidja :lol:

kurtrose

Post by kurtrose » 30 Jan 2009, 21:07

Da, zaboravio sam da kazem, on jeste humanista ali ja misim da se humanost ne meri po tome koliko ko para da jer nemaju svi pare, vec koliko ce te tvoje aktivnosti uticati na tvoj zivot.. Znaci meni su svi lekari sa zapada i iz evrope koji volontiraju po africi ili bilo gde gde je potrebo ( a i ostali ucesnici, volonteri crveog krsta i sl) mnogo humaiji ljudi od bona jer su oni ostavili svoje zivote u svojim drzavama i rade tamo za dz, potpuo su se predali tome, a Bono je skupio odredjeu kolicinu novca i posle otisao kuci u svoju vilu od 100 soba da uziva dok... E sad jel za neko ime nekog od tih lekara ili vec ljudi koji su imali neku funkciju u tim dobrotvornim radovima?! Ne, ne zna, ali svi zaju da je Bono humanista jer je pozirao pred kamerama...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 30 Jan 2009, 23:10

ma sve su to humanisti... bono, britni... :D oni zaradjuju pare i velikodusno ih daju... sebi...

Post Reply