Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Paprika

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by Paprika » 04 Feb 2009, 08:38

kurtrose wrote:Znaci meni su svi lekari sa zapada i iz evrope koji volontiraju po africi ili bilo gde gde je potrebo mnogo humaiji ljudi od bona ... E sad jel za neko ime nekog od tih lekara ... Ne, ne zna, ali svi zaju da je Bono humanista jer je pozirao pred kamerama...
My point exactly...

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 04 Feb 2009, 08:54

Funkomat wrote:Da ja crkavam u Africi i da mi Bono ili bilo ko da 100e sigurno ne bih razmisljao o tome sto mi nije dao 200 kad moze... Kao sto rekoh, koga boli tuki kako se Bono ponasa i koliko velica to sto radi (koliko god to bilo malo. U relativnim merama, naravno :D ) ako ce jedno dete zbog njega preziveti.
ne pricam o tome, nek da sto evra, ali nek onda cuti i sedi u svojoj gajbi sa bazenom, a ne da ide okolo i dernja se kako je gotivan. ako si faca, daj sto miliona da niko ne zna da si dao i preseli se u stan u zgradi, onako lep fin prostran stan sa teveom od metar i djakuzijem.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 04 Feb 2009, 10:22

Doolio wrote:
Funkomat wrote:Da ja crkavam u Africi i da mi Bono ili bilo ko da 100e sigurno ne bih razmisljao o tome sto mi nije dao 200 kad moze... Kao sto rekoh, koga boli tuki kako se Bono ponasa i koliko velica to sto radi (koliko god to bilo malo. U relativnim merama, naravno :D ) ako ce jedno dete zbog njega preziveti.
ne pricam o tome, nek da sto evra, ali nek onda cuti i sedi u svojoj gajbi sa bazenom, a ne da ide okolo i dernja se kako je gotivan. ako si faca, daj sto miliona da niko ne zna da si dao i preseli se u stan u zgradi, onako lep fin prostran stan sa teveom od metar i djakuzijem.
ma pre svega humanista nemoze da ima stav "god bless america" i slicni mumbo jumbo... sve i da je dao 30000000 ziliona dolara on ce za mene biti kesa... jer slihtara kakvu svet ne poznaje... lizao je bulju svima, od busha do blera... a bilo ga je i u frizideru, dobijao neke silne nagrade i slicne gluposti, a zapravo radi isto sto i britni spirs, samo na drugi nacin, tojes promovise sebe, by any means necessary... ako mene pitate, to je lowest of the low od onoga sto muzika kao pojava nosi sa sobom, gdje je sve otisho? :grummel_2: ...

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 28 Feb 2009, 15:25

Dakle ovako...

Odem ti ja u SKC, navodno veche Aphex Twin-a bla bla bla...krece projekcija, i ono neki bend iz osamdesetih, sedamdesetih, nikad chuo. Muzika najgnusnija i najiritantnija koju sam ikada chuo.

Ikada.

Potom je pushtach tih perfidnih snimaka obznanio da se taj bend zove Tuxedo Moon. Ja nikada u zhivotu nisam dozhiveo takvu torturu. Shvativshi da Aphex-a nece biti ni od korova, demonstrativno drugari i ja izadjosmo.

Ljudi ja sam hteo da umrem, ali da umrem tih pola sata dok sam slushao i gledao te jadnike.

Ja MRZIM Tuxedo Moon.

Konachno znam koji bend najvishe mrzim. Yaaaay!

nenadnenad

Post by nenadnenad » 28 Feb 2009, 15:33

nemas ti pojma :mrgreen:

[mada nisam ih slusao bas nesto]

sinisake
The original one

Post by sinisake » 28 Feb 2009, 16:03

Stvarno, bas fina muzika... :)

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 07 Mar 2009, 19:06

cccira wrote:
bokicasa wrote:u2 zbog antisrpskog stava!!
Bono Vox je skoro vidjen u beogradskom klubu Tramvaj. Bio covek u privatnoj poseti pa se prosetao uvece malo :lol:
mislim da je to bio jedan nash lik (srbin) koji mnogo, tj potpuno lici na Bona. ali bez zezanja, citao ja intervju sa njim pre oko godinu dana, mogo da se zakunem da je to bono po slikama. lik se i upoznao sa bonom i ima sliku sa njima dvojicom, ne razlikuju se uopste.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 07 Mar 2009, 19:12

Dete epruvete wrote:
cccira wrote:
bokicasa wrote:u2 zbog antisrpskog stava!!
Bono Vox je skoro vidjen u beogradskom klubu Tramvaj. Bio covek u privatnoj poseti pa se prosetao uvece malo :lol:
mislim da je to bio jedan nash lik (srbin) koji mnogo, tj potpuno lici na Bona. ali bez zezanja, citao ja intervju sa njim pre oko godinu dana, mogo da se zakunem da je to bono po slikama. lik se i upoznao sa bonom i ima sliku sa njima dvojicom, ne razlikuju se uopste.
Nem pojma, ja cuo da je stvarno bono bio. Video slike na kojima je isti Bono i pevao je valjda na zahtev publike nesto od U2.
Znaci: izgleda kao Bono, hoda kao Bono, peva kao Bono, gace kao Bono... you be the judge :ziveli:

bokicasa

Post by bokicasa » 07 Mar 2009, 19:18

meni bilo cudno odma jer je bono rekao da ni u ludilu nece doci u srbiju i da mu nije jasno kako kako postoji takav narod kao sto smo mi?!?!ma,bole me uvo dal je bio ili ne..ja nista ne dobijam nit gubim..:D

sinisake
The original one

Post by sinisake » 07 Mar 2009, 19:20

bokicasa wrote:meni bilo cudno odma jer je bono rekao da ni u ludilu nece doci u srbiju i da mu nije jasno kako kako postoji takav narod kao sto smo mi?!?!
Ni meni to nije jasno, da budem iskren... :)

nenadnenad

Post by nenadnenad » 08 Mar 2009, 23:07

ou jea uzeo je surf dasku self promotiona i zajahao na velikom talasu srbo-mrznje :mrgreen: ko bi to ocekivao... :mrgreen:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 08 Mar 2009, 23:14

nenadnenad wrote:ou jea uzeo je surf dasku self promotiona i zajahao na velikom talasu srbo-mrznje :mrgreen: ko bi to ocekivao... :mrgreen:
fibonachi?

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 09 Mar 2009, 01:26

Aerosmith.
Smuce mi se svaki put kad ih cujem. Pre sam ih slusao... Sad ih ne podnosim.

guv'nor

Post by guv'nor » 09 Mar 2009, 02:12

Funkomat wrote:Aerosmith
Da citiram jednog našeg drugara sa foruma
a gitar trile zabo si mi noz u ledja...
E Funkomat-e, Funkomat-e... :grummel_2:

:lol:
:ziveli:

Duane
Fenderaš