Šta vas nervira u muzičkim pravcima?

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Locked
ssmc
Floyd

Re: Sta vas nervira u muzickim pravcima?

Post by ssmc » 11 Oct 2008, 17:08

Mene sve nervira..... :evil:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 12 Oct 2008, 14:31

skucenost, zatucanost, ogranicenost... generalno nerviraju me svi muzicki pravci kao kategorija.

Perennial

Post by Perennial » 20 Oct 2008, 15:48

Master Of Puppets

friedman

Re: Šta vas nervira u muzičkim pravcima?

Post by friedman » 22 Oct 2008, 13:24

Khm, khm, u muzickim pravcima i kategorisanju nervira te MOP? Vrlo interesantno...

Bluesko

Post by Bluesko » 22 Oct 2008, 14:59

power,death,doom,trash,industrial,goth i ostali metali....
cradle of filth....pantera....sepultura...korn...Tokio Hotel...Rasmus...Marylin Menson....
vukovi,sove,drvece koje govori i sl.diskusije u Nightwish-ovim,Sonata Arctica-nim,Children of Bodom-ovim i ostalim pesmama...
Sve slicne diskusije sa teskom sminkom,krvlju,noktima do kolena i doom tekstovima.....
Vendi,Zvezde Granda,Sasa Popovic,ma cela ta kompanija,to je izvan konkurencije....
ali najvise od svega - krimi hip-hoperi,reperi,triperi...
To kad vidim POJEDEM SE K`O MESEC....!!!! :x :x :x Nema gore stvari nego kad neki klinac, tipa A-fer ili tako nesto pocne da k*** u fazonu :"ja imam lovu,dodji ribo,pico,maco,sad cu da te k***** malko,ja sam krimi,lova,lova,lova,kola,kola,kola,utoka,utoka,utoka,smajser,bum,bum,svi ste debili,a ja sam najjaci...buhaaaa"... :grummel_2:
ili kad pocnu da k*** o teskom zivotu u "getu"....jooooooooooj,koji geto,jooooooooooj zemljo Semberijooo....
:D

cccira
MF veteran

Post by cccira » 22 Oct 2008, 16:59

Bluesko wrote:pantera....sepultura...
You are sooo dead! :D

Bluesko

Post by Bluesko » 22 Oct 2008, 17:07

sorry... :)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 22 Oct 2008, 20:06

Nyarlathotep wrote:skucenost, zatucanost, ogranicenost... generalno nerviraju me svi muzicki pravci kao kategorija.
slazem se s' kolezom... to je verovatno smislila neka muzicka industrija radi lakse kontrole publike i trzista, te im pasivno ispiraju mozak, poput onoga JA SAM OKORELI ROKER MATOR, NEMA KOD MENE CHUCK I HALE BERI i slicno xD

Kole man

Post by Kole man » 20 Nov 2008, 11:48

Mene mu muzici nerviraju one metalike sa onim urlanjem i drndanjem to moze svako da uradi al zato je Dzej pravi umetnik to ti je muzika a ne metalika.Ne nervira me mnogo stvari ali izjave ovog tipa me uzasno nerviraju i ovo mi je rekao jedan seljak iz moje skole.Znaci poludim kad cujem ovako nesto ::ranting::

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 20 Nov 2008, 16:07

dzej je bar ostao troo ;) mrak mrak

LazaRocker

Post by LazaRocker » 20 Nov 2008, 23:18

Evo konkretno muzicki pravci koje volim:
Metal: Nervira me energija koju servira metal, znaci ono, mracne pesme, mracni rifovi... Ja sam veseo covek... I nerviraju me izgledi NEKIH gitara koji metalci sviraju... Tipa http://www.harmony-central.com/ProductI ... 016165.jpg
ili http://www.rockbottommusic.com/bcrich.jpg
ili http://www.harmony-central.com/ProductI ... 002265.jpg

Punk: Nervira me preeeterano nisko drzanje gitare, lude frizure i nedostatak sluha nekim punk pevacima.

Rock: Nervira me sto mi ljudi koji slusamo rock tvrdimo za neki pravac da je suvise komercijalan. A kakav je bio rock u svoje zlatno doba?

Blues: nista :D

Cope

Post by Cope » 11 Jan 2009, 19:06

Nije da me nervira, ali ne razumem zašto domaći mladi rock bendovi pevaju autorske stvari na stranom jeziku, najčešće na engleskom :roll:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 11 Jan 2009, 19:48

LazaRocker wrote:Evo konkretno muzicki pravci koje volim:
Metal: Nervira me energija koju servira metal, znaci ono, mracne pesme, mracni rifovi... Ja sam veseo covek... I nerviraju me izgledi NEKIH gitara koji metalci sviraju... Tipa http://www.harmony-central.com/ProductI ... 016165.jpg
ili http://www.rockbottommusic.com/bcrich.jpg
ili http://www.harmony-central.com/ProductI ... 002265.jpg

Punk: Nervira me preeeterano nisko drzanje gitare, lude frizure i nedostatak sluha nekim punk pevacima.

Rock: Nervira me sto mi ljudi koji slusamo rock tvrdimo za neki pravac da je suvise komercijalan. A kakav je bio rock u svoje zlatno doba?

Blues: nista :D
jel ti vidis sta pises? rock komercijalan? punk komercijalan? i slicno? nekapiram te skroz... sta znaci "rock(ili bilo koji pravac naravno) je komercijalan"?

kurtrose

Post by kurtrose » 12 Jan 2009, 01:57

Mene nervira sto se kaze muzicki pravac :evil: :lol:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 12 Jan 2009, 17:37

Cope wrote:Nije da me nervira, ali ne razumem zašto domaći mladi rock bendovi pevaju autorske stvari na stranom jeziku, najčešće na engleskom :roll:
Meni je sasvim ok ako je nekome lakse da se izrazi na engleskom spanskom ili egipatskom nego da forsira srpski i da na kraju ispadne previse smesno...
Mislim to je isto poredjenje kao i kupujmo domace, bolje jugo zato sto je nash,bolji su narodnjaci jer je to "nasha" muzika...

Ja nekada razmishljam na engleskom....

Locked