ipak 100 kila je sto kila pa vi vidite.......

Naravno, ja sanjam svake noći kako dolazim na muzički forum i svi mi se klanjaju zbog toga što sam toliko intelEgentandweezil wrote:pa Dylan, Knopfler i Waits su bash primeri tog instinktivnog u muziciDushan S wrote: Mislim da to neko "unutrašnje bogatstvo" može biti nekog ljudskog, kvalitativnog tipa kap što ga imaju Nofler, Dilan, Gabriel, Waits itd, a može biti i instiktivno, strogo muzikalno
sad si ga odvalio za sve pareDushan S wrote:Mozart je mogao da pravi kompozicije a da nije dostigao ikakvu ljudsku dubinu
bez uvrede ali mislim da se trudis da ispadnes pametniji nego sto jesi
Inače, sad ozbiljno, vidiš kad pročitam ovaj post- ako zaista imaš ovakav utisak, bolje razmisli o tome da li je u pitanju neka tvoja karakterna osobina - pošto se personalno ne osećam superiorno (mada ne bi bilo loše, ima to svojih prednosti, na primer kada se osećaš superiorno, onda možeš da dođeš na temu na internetu i da napušiš nekoga kako lupa i filozofira a nema pojma!)dweezil wrote:kapiram ja rodjache dobro o cemu ti pricas ali je Dusan upotrebio suvise grub izraz, ako vec polemisete o ozbiljnim temama onda to nemojte raditi ofrlje i preko one stvari, a bas su te rane Mozartove kompozicije primer jednostavnosti genija. Al iskreno @Dersu da ti kazem malo je debilno da sad ja tebi odgovaram ili Dutji na svaku vasu napisanu filozofsku misao. Al ono ostace ovde vase reci kao biseri mudrosti. Da onaj koji nista ne zna nauci od nekoga koji misli da sve zna.
E, al' i ovaj je opako sredao, dok nije presao na jazz.nebojsak wrote:
Iskrenost kao kriterij bas i nije very drazest (™). Elem... ima u jednoj knjigi jedna super pricica o tome. Mlad jedan polupesnik objavi neko svoje cedo, a kritika ga ispljuva ko forumasi Baneta. Ljubavnicka je pesma bila, nalazili su kriticari da je: neiskrena, pateticna, puna opstih mesta...vec pre svega i po svojoj iskrenosti i po jednostavnosti
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest