Zele Lipovaca vs Vlatko Stefanovski...
Re: Zele Lipovaca vs Vlatko Stefanovski...
Da bude malo ravnopravnija borba, uvek navijam za slabije 

Vidim da se iz sekcije "Rock" preslo u "Battlegrounds + Spitfest". Odlicna tema!
Svidja mi se i ono "Mitovi i legende ex-yu scene"...
Razonoda iznad svega!

PS Da nije hteo da WS promeni ime u DJ, cisto da pitam?
Svidja mi se i ono "Mitovi i legende ex-yu scene"...
Razonoda iznad svega!

PS Da nije hteo da WS promeni ime u DJ, cisto da pitam?
hu da fak iz zele ?
ja koliko znam sastali su se Tocak i Bregovic da vide ko je bolji gitarista.Tocak odsvira ulazak u harem ,Brega sve ponovi.posle toga kaze Tocak Bregovicu ''ko god udje u harem mora iz njega i izaci'' i odsvira celu pesmu unazad.Brega ostavi gitaru i ode 

a ne, ne, to uopste ne ide tako...ali kako ide, to ne znam, pravo znanje je izgubljeno u lagumima vremena jos davno...
Oko cega se ovde raspravlja ljudi, necu ni da glasam, gledajte Rat Bendova i ne prepirite se 

E ovako,svi su oni dobri..sto se tice Zeleta a i Vlatka nisu oni neka sila i marka ali nisu ni losi....Svi koji kazu da Zele ne valja sto se oni ne dokazu ko on...cica mica gotova prica
hahahahahahaha ovo je najjace...jagoda wrote:hu da fak iz zele ?

Randy wrote:ja koliko znam sastali su se Tocak i Bregovic da vide ko je bolji gitarista.Tocak odsvira ulazak u harem ,Brega sve ponovi.posle toga kaze Tocak Bregovicu ''ko god udje u harem mora iz njega i izaci'' i odsvira celu pesmu unazad.Brega ostavi gitaru i ode
Ne seri? Ja ovo prvi put cujem.......
ja sam tako cuoBluesko wrote:Randy wrote:ja koliko znam sastali su se Tocak i Bregovic da vide ko je bolji gitarista.Tocak odsvira ulazak u harem ,Brega sve ponovi.posle toga kaze Tocak Bregovicu ''ko god udje u harem mora iz njega i izaci'' i odsvira celu pesmu unazad.Brega ostavi gitaru i ode
Ne seri? Ja ovo prvi put cujem.......
e sad koji je tacan...
A jel svira Izlazak naopako okrenuvsi djitru, na levu ruku? Ja sam cuo i da ima i to.....
jeste gledali onaj film kad klint istvud puca u kanap sa vešala sa sto metara i onaj meksikanac padne i preživi?
hahahahha verovatno da su gledali....Duane wrote:jeste gledali onaj film kad klint istvud puca u kanap sa vešala sa sto metara i onaj meksikanac padne i preživi?

ko je tebi sad tu bolji glumac... klint istvud ili eli valah?NikolaNS wrote:hahahahha verovatno da su gledali....Duane wrote:jeste gledali onaj film kad klint istvud puca u kanap sa vešala sa sto metara i onaj meksikanac padne i preživi?