taj fazon 100%.to sranje moras da slusas/skidas da bi posle svirao.
A nijedan narodnjacki orkestar ne bi ni angazovao gitarosa bez 2000 pesama u prstima
da covek odlepi zauvek - iz moje perspektive bar.
taj fazon 100%.to sranje moras da slusas/skidas da bi posle svirao.
A nijedan narodnjacki orkestar ne bi ni angazovao gitarosa bez 2000 pesama u prstima

Z*Z*Z wrote:Na zalost moje porodice i prijatelja, ne postoji cifra

Samo ovo za strat mi se ne svidja a ostaloNyarlathotep wrote:jasno.
mesto da skidam i sviram narodake, pored ostalog sam sljakao i po skladistima (nism na gradjevini)... nije mi bio bedak, iako sam pored toga skljakao kao urednik casopisa, kao prevodilac, razno u idavastvu i knjizarstvu, itd... meni licno bolje lezi motika no narodnacki strat...
 (strat mi je svetinja, zapravo nikad ne bih svirao nesto sto nema Fender nalepnicu(jbg fender je zakon)
 (strat mi je svetinja, zapravo nikad ne bih svirao nesto sto nema Fender nalepnicu(jbg fender je zakon)  )
 )naravno da je strat do jaja.Highway One wrote:Z*Z*Z wrote:Na zalost moje porodice i prijatelja, ne postoji cifra Samo ovo za strat mi se ne svidja a ostaloNyarlathotep wrote:jasno.
Samo ovo za strat mi se ne svidja a ostaloNyarlathotep wrote:jasno.
mesto da skidam i sviram narodake, pored ostalog sam sljakao i po skladistima (nism na gradjevini)... nije mi bio bedak, iako sam pored toga skljakao kao urednik casopisa, kao prevodilac, razno u idavastvu i knjizarstvu, itd... meni licno bolje lezi motika no narodnacki strat...(strat mi je svetinja, zapravo nikad ne bih svirao nesto sto nema Fender nalepnicu(jbg fender je zakon)
)

And so than one day....People see him playin' gradn 4 fun,And they sayDuane wrote:until you become one...
 (Jet set
 (Jet set  )
 )

mlad si jos, cek polako, pa kad vidis odjednom da su ti pihtije sve ukusnije i ukusnije, da te odjednom zanima nasa druga liga u rukometu i da se gojis, ali nigde po rukama, nogama, dupetu, samo u tibi, e, onda si plodno tle, samo tada je vec kasnokad slusham shabaniju ne osecam nista

hahahahhha kolko sam se pokido sad xDDDoolio wrote:pa kad vidis odjednom da su ti pihtije sve ukusnije i ukusnije

koji si car xD
  koji si car xDnemanja_cs wrote:hahahahhha kolko sam se pokido sad xDDDoolio wrote:pa kad vidis odjednom da su ti pihtije sve ukusnije i ukusnije

koji si car xD

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest