Green Day i Blind Guardian su, prema tvom mišljenju, "smeće bendovi" ?!?

Uporedi njih sa bendovima kao sto su Pearl Jam,Pink Floyd,Led Zeppelin i cuces razliku. Oper ponavljam-to je moje misljenje.Derrick wrote:@Foxy:
Green Day i Blind Guardian su, prema tvom mišljenju, "smeće bendovi" ?!?![]()
Interesantno...
Ma, nisam ja ni rekao da ti je "pogrešno mišljenje", već me je samo iznenadilo omalovažavanje prilično značajnih i uticajnih bendova na globalnom nivou.Foxy Lady wrote: Uporedi njih sa bendovima kao sto su Pearl Jam,Pink Floyd,Led Zeppelin i cuces razliku. Oper ponavljam-to je moje misljenje.
A jel vidiš da ipak može.Duane wrote:nemozes da kazes da ako neko ne zvuci kao jimmy page nije dobar gitarista ili ako neko nesvira bubanj kao ian paice nije dobar bubnjar i slicno...
Ajde de Blind Guardian, ali Green Day? Po cemu su oni znacajni majke ti?Derrick wrote: Ma, nisam ja ni rekao da ti je "pogrešno mišljenje", već me je samo iznenadilo omalovažavanje prilično značajnih i uticajnih bendova na globalnom nivou.
Pa, recimo da su jedan od najuticajnijih i najznačajnijih PUNK ROCK bendova 90-ih godina, + Wikipedia kažeWolf wrote: Ajde de Blind Guardian, ali Green Day? Po cemu su oni znacajni majke ti?
Mislim, nemam nameru da se rasravljam ili da hejtujem, ali po cemu su oni uticajni i znacajni bas me zanima?
Što i dalje ne znači da su značajni. Ne promenim stanicu na radiju kad ih čujem iz nekih sentimentalnih razloga, sećanja na gimnazijske dane i tako to, ali mi baš zvuči kao preterivanje nazvati ih značajnim bendom. Milionski tiraži su ih učinili bogatima, i to je to. Ako je stanje na računu ono po čemu se meri značajnost nekoga ko se bavi muzikom, onda bismo morali da se "poklonimo" pred nekim vrlo sumnjivim likovima.Derrick wrote:a što znači da su bili i ostali veoma popularan i slušan bend
Izvukao si mi rečenicu iz konteksta - nisam ja ni rekao "e oni su popularni, stoga su značajni", već je citat sa Wiki-a tu kao podatak čisto da pokaže da su definitivno ostavili traga "međ' publikom". A ako malo bolje pogledaš u druge žanrove, postoji brdo bendova koji ništa novo nisu doneli žanru (ili barem malo toga), pa su opet prilično značajni u domenu tog konkretnog žanra.Kristijan wrote:Što i dalje ne znači da su značajni. Ne promenim stanicu na radiju kad ih čujem iz nekih sentimentalnih razloga, sećanja na gimnazijske dane i tako to, ali mi baš zvuči kao preterivanje nazvati ih značajnim bendom. Milionski tiraži su ih učinili bogatima, i to je to. Ako je stanje na računu ono po čemu se meri značajnost nekoga ko se bavi muzikom, onda bismo morali da se "poklonimo" pred nekim vrlo sumnjivim likovima.Derrick wrote:a što znači da su bili i ostali veoma popularan i slušan bend
Onako iskreno, ništa novo ni posebno nisu doneli. Mogu da shvatim da nekoga ponese ta energija, ali sad to pridavanje nekog ozbiljnog statusa...
Jak je on onda bio metalac kad je podlegao tom smeću...Wolf wrote:Jedan razlog za koji sam siguran je to sto su od mog druga, inace (ex)hardcore metalca, napravili seka-persu
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest