Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
meni je i dalje najsjajniji naslov topica koji nikom ne smeta:)
mislim, kapiram da mi je neki bend odbojan i zato ne treba nikakav razlog, sasvim je legitimno i da je razlog 'ustao sam na levu nogu'. ali kad bih mrzeo neki bend, a da ih pritom ne poznajem i da me nisu tukli kad sam bio mali, ili promovisali da sam jadan ili tako nesto, upucao bih se momentalno. bukvalno:)
mislim, kapiram da mi je neki bend odbojan i zato ne treba nikakav razlog, sasvim je legitimno i da je razlog 'ustao sam na levu nogu'. ali kad bih mrzeo neki bend, a da ih pritom ne poznajem i da me nisu tukli kad sam bio mali, ili promovisali da sam jadan ili tako nesto, upucao bih se momentalno. bukvalno:)
Predugačka je tema da sada iskopavam citate, ali koliko se sećam, u nekoliko navrata smo se osvrnuli na nebulozni naslov. Ne smem da se zakunem, ali mislim da si ti već jednom ukazao na to. Stvarno, mnogo lud naslov.
jesam sto posto, to mi je poso da budem dezurni smarac. evo sad me iznerviro cale i moro sam da se proserem po naslovu:) (sto ne znaci da nije carski kad neko mrzi neki bend)
- LazaRocker
aaaaaaaa... a bre mladost ludost kako ne kapirate?! tad sam imao 12 a sad SKORO 14 godina. Kajem se iz dubine svoje tolerantne(uh sad bi me cane izljubio) duse za taj glupi naslov. SATISFIED ALREADY???
aki kaurismaki!
aki rahimovski!

a ne, moras u nedelju da se setas po gradu sat vremena u roze majici, onda smo kvitSATISFIED ALREADY???

Doolio wrote:aki rahimovski!
a ne, moras u nedelju da se setas po gradu sat vremena u roze majici, onda smo kvitSATISFIED ALREADY???

i da vices "u chmar u chmar"
- LazaRocker
ahahahahhahaha
moze ljubicasta sa sljokicama? msm bolje mi stoji...
lele ziv nisam sta ce grobari da im urade...
moze ljubicasta sa sljokicama? msm bolje mi stoji...
lele ziv nisam sta ce grobari da im urade...
nije bitna majica
bitno je ovo "u chmar u chmar"
bitno je ovo "u chmar u chmar"
- LazaRocker
doro al cu prethodno da izbacim izmet(iskenjam je tu ofensiv) i necu da obrisem ljubu pa cu bar neku korist da ucinim.
pa ok brate, ako oces da te ljudi gaze sa prljavom guzicom, to je ok...
- mislim_stvarno
Duane wrote:i da vices "u chmar u chmar"

- AllHopeIsGone
Avenge Sevenfold, a moze i Static X.
Slipknot!
Ja od svih bendova najvise mrzim sopstveni bend! Kupio sam najskuplje earplug-ove da na probama skoro uopste ne mogu da nas cujem jer mi se sere od nas!
Mislim je***o smo ocajni!
Mislim je***o smo ocajni!