da meni neko pokloni tu rogatu tvorevinu sa onim NECIM za ruke, prestao bih da razgovaram s njim

Meni ova gitara lichi na jedan dobro nashminkan i "zashiljen" Strat....vg78 wrote:Ako vec gledamo izgled...
Zvuk Ibaneza ne volim, bar ne tih Ibaneza, koje obican smrtnik moze da kupi.
ALI
Po meni jedan od najlepsih gitara ikada napravljena je ova:
O ukusima ne vredi raspravljati... Ali - pročitaj, molim te, najpre ->ovo<-, pa onda reci šta želiš. Ne moraš da promeniš mišljenje, ali sad barem znaš zašto je takav headstock.upadljivo_tih__ wrote:Al ako je ista ruzno onda je to stvarno headstock od Stratokastera.
Leo je računao da je tako praktičnije i sigurnije... Budući da su takav položaj čivija preuzeli mnogi, od Ibaneza do Pensa-Suhra, valjda i drugi misle da je to bila dobra ideja.upadljivo_tih__ wrote:I kome to pade na pamet da redja civije u 1 red?
Hahaha... respect. Ako znaš - onda je sve OK, ne volim ni ja mnoge stvari poreklom odavde, smao mi je drago da znam da su poreklom odavde.upadljivo_tih__ wrote:...ja sam sinoc, tj nocas komponovao obradu za Tamo daleko, sto znaci da nisam protiv otadzbine... dakle, jesam rodoljub jbg. - al mi se ne svidja taj headstock!!!!!!!!!!!!!!
hm ovo je tro...petosmisleno....Rocket Roll wrote: Hahaha... respect. Ako znaš - onda je sve OK, ne volim ni ja mnoge stvari poreklom odavde, smao mi je drago da znam da su poreklom odavde.
Doolio wrote:pa ne znaju ljudi, imaju para, ne moraju mnogo da razmisljaju:)
jedan satrijani? jeli on blizu? prosudis sam ako radi ovaj klip http://www.youtube.com/watch?v=aQO3RATXXJEFunkomat wrote:Doolio wrote:pa ne znaju ljudi, imaju para, ne moraju mnogo da razmisljaju:)
"pa ne znaju"...![]()
Ajde ozbiljno... Ima ibanez u svojoj istoriji nikog hendrixa ili claptona ili nesto blizu?
Ne moze biti bas taaakvo sranje ako je jedan Jimi Hendrix svirao bas fendera.
Sem ako ne zna naravno... To objasnjava sve
pa jbg zasto toliko muzicara nosi kosu? Dobro to nema veze sa muzikom, ali posto si se osisao, onda nemoj ni u drugim stvarima pratit trendove.Guitar_thrill wrote:Valjda zato toliko dobrih muzicara svira Stratocastera jer je najruzniji i najlosije zvuci....moram nabaviti jedan
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest