udje ti u k'v posle par godina kekekke.. salim se... ma meni je skroz gotivan taj etno trip... mislim neka starija narodna muzikica tipa zadji zadji ili nesto tochkoliko...  kolce neko... ma nema nish bolje... eo pitaj stefanovskog kekeke
  udje ti u k'v posle par godina kekekke.. salim se... ma meni je skroz gotivan taj etno trip... mislim neka starija narodna muzikica tipa zadji zadji ili nesto tochkoliko...  kolce neko... ma nema nish bolje... eo pitaj stefanovskog kekeke  
e do narodnjaka jos nisam ni stigao, stao sam kod Dina MerlinaDuane wrote:a matori ja sam mislio da si ti hardkor... nista bolje od narodnjaka.. mozes da ubacis apsolutno koji god ton zelis... lakse je od hromatike, samo treba thrillere raditi, a to je tebi drugo ime jbte...udje ti u k'v posle par godina kekekke.. salim se... ma meni je skroz gotivan taj etno trip... mislim neka starija narodna muzikica tipa zadji zadji ili nesto tochkoliko... kolce neko... ma nema nish bolje... eo pitaj stefanovskog kekeke

ni sam nisam znao da sam tako hardkor
  ni sam nisam znao da sam tako hardkor 
 )
 ) ). Ako bi se nasao u skripcu: bez posla u minusu na kartici
 ). Ako bi se nasao u skripcu: bez posla u minusu na kartici  , svirao bi sabane i pevao uz to. Mislim do sad nisam probao(ako se ne racuna uzicko kolo
 , svirao bi sabane i pevao uz to. Mislim do sad nisam probao(ako se ne racuna uzicko kolo  ) i svojevoljno sigurno necu, ali ako se nadjem u situaciji da samo tako mogu da se izdrzavam, ili da imam neku bednu platicu sa kojom ne moze da se zivi, sabani here I come
 ) i svojevoljno sigurno necu, ali ako se nadjem u situaciji da samo tako mogu da se izdrzavam, ili da imam neku bednu platicu sa kojom ne moze da se zivi, sabani here I come  . Da se razumemo mrzim ih iz dna duse, al kriza je kriza...
 . Da se razumemo mrzim ih iz dna duse, al kriza je kriza...
Genijalno.Doolio wrote:bogami, pokusao bih da jedem govno za milion, ali bih verovatno automatski bacao peglu, pa bi mi tesko islo. na crnacku karu isto za tako neke pare sedam odma, posle dam 100-200 hiljada na psihijatriju i usivanje i eto me ko nov sa 800 000:)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest