Šta vas nervira u muzičkim pravcima?

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 04 Aug 2007, 20:12

:theyareontome_2:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 05 Aug 2007, 00:24

Funkomat wrote:MRZIM IBANEZ
A , zasto??

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 05 Aug 2007, 00:36

Nervira me sto nemogu da zaradim pare od sviranja x)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 05 Aug 2007, 01:40

zolideathmetal wrote:Nervira me sto nemogu da zaradim pare od sviranja x)
Vala bash :x

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 05 Aug 2007, 04:47

Zoli to se ne kaže "ne mogu" nego "ne znam" :D:D:D

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 05 Aug 2007, 10:59

Critical wrote:
A , zasto??

They look so angry... :hos:

:D Taj njihov odsecen oblik i prenabudzene kobilice, glava, a sto je najgore osecaj sviranja na njima... previse lako if you know what i mean, jumbo pragovi, nezaobljen fretboard, tanak vrat, top lock, tanke zice, ogroman sustain, je''te pa ja obozavam ibanez...ne ozbiljno toliko ubiju osecaj da skoro i ne osecam da sviram ne treba covek uopse da se trudi... jednostavno ih je previse lako svirati

Critical
PedoBear

Post by Critical » 05 Aug 2007, 11:00

Fox IV wrote:Zoli to se ne kaže "ne mogu" nego "ne znam" :D:D:D
Hahahhahhahaahha,brate ovde vecina nas ne zna kako da to uradi ,ako imas neke savete bilo bi od koristi :lol:

@Funkomat
Pa ne znam jebote ,ali meni je Ibanez do jaja,bas zbog svega gore navedenog :lol:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 05 Aug 2007, 11:09

OK

Bodomovac

Post by Bodomovac » 05 Aug 2007, 23:21

Funkomat wrote:
Critical wrote:
A , zasto??

They look so angry... :hos:

:D Taj njihov odsecen oblik i prenabudzene kobilice, glava, a sto je najgore osecaj sviranja na njima... previse lako if you know what i mean, jumbo pragovi, nezaobljen fretboard, tanak vrat, top lock, tanke zice, ogroman sustain, je''te pa ja obozavam ibanez...ne ozbiljno toliko ubiju osecaj da skoro i ne osecam da sviram ne treba covek uopse da se trudi... jednostavno ih je previse lako svirati
Da, slažem se. Zbog toga ja imam Jackson.

:lol:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 11 Aug 2007, 23:47

Ide mi na živce kada vidim da neko kroz tekstove ili spotove pokušava da profura neku ideologiju. Nije bitno da li je ideologija koja mi je po volji ili ne, nekako mi je baš kiselo kad to vidim.

Ide mi na živce kada čujem da neko olako kaže da je neki bend "najveći rock-metal-whatever" bend na svetu. Ako neko može da mi kaže gde je pohranjen etalon bendometra, pa da odem tamo i da sa tom preciznom spravom izmerim sopstveni bend, mnogo bi mi značilo, da mogu da znam kako se mi to rangiramo...

Ide mi na živce kada se ljudi opare od muzike pa preozbiljno shvate sebe i onda reše da svima objasne sve o svemu. I onda novopečeni bogati degenerik priča o nepravdi i teškoćama sirotinje. Brate otvori narodnu kujnu pa da vidim koliko te zaista tišti nesreća drugih...

Ide mi na živce žanrovska uniformisanost. Kad vidim kako po gradu defiluje pankerska garda, i prolazi pored metalske žandarmerije kako bi se susrela sa gotik milicijom... I u svakoj grupaciji svi do jednog isti... Mene zent od toga. Em isto izgledaju, em vole da se kreću u čoporima.

Idu mi na živce gitaristi koji misle da su najbolji zato što su najbrži.

Idu mi na živce ljudi koji su rešili da sviraju bas "jer je to najlakše".

Idu mi na živce bubnjari koji samo znaju da zakucavaju kao drvoseče, i koji ubrzavaju dok sviraju.

Idu mi na živce klavijaturisti koji previše koriste pitch bender, a ako ga povremeno i puste, onda levu ruku odmaraju u krilu.

Ide mi na živce to što mi svašta ide na živce. To negativno utiče na moje raspoloženje.

Bodomovac

Post by Bodomovac » 12 Aug 2007, 04:49

Kristijan wrote:Ide mi na živce žanrovska uniformisanost. Kad vidim kako po gradu defiluje pankerska garda, i prolazi pored metalske žandarmerije kako bi se susrela sa gotik milicijom... I u svakoj grupaciji svi do jednog isti... Mene zent od toga. Em isto izgledaju, em vole da se kreću u čoporima.
Nisi ti bio u Subotici i video našu ekipu. Metalci, punkeri, skejteri.... svi. Jedan velik čopor, o kome već pišu i lokalne novine (u lošem, neistinitom kontekstu). Mogu postaviti članak ako treba, imam ga u digitalnom formatu. :roll:
I npr. kod nas je podela otprilike na fensere i underground (bez repera i ostalih...), i kad se krećemo po gradu u velikim brojevima (pa i manjim) bukvalno nas gađaju iz kola fenseri. Da ne poverujete. :roll: No dosta o tome.

Tini

Post by Tini » 12 Aug 2007, 11:53

ide mi na zivce veci deo ljudi koji me znaju koji smatraju da se foliram zato shto ne slusham zvezde granda

grrrrrrrrrrrrrr

HariSHA013

Post by HariSHA013 » 31 Aug 2007, 20:22

ne volim kada metalci, reperi i ostali nose dredove...

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 31 Aug 2007, 23:28

Fox IV wrote:Zoli to se ne kaže "ne mogu" nego "ne znam" :D:D:D
Ima tu istine x)

Acidum Dominicum

Post by Acidum Dominicum » 15 Sep 2007, 00:15

Nervira me sto svi pljuju elektronsku muziku jer je otvoreno repetitivna, a ne primecuju to isto kod onoga sto oni sami slusaju!!

Nervira me sto svi pljuju po psihodeliji, kao svi su oni narkomani, kad ja ne koristim "opojna i druga sredstva" a slusam psy i na rejvovima i u kuci... Evo i upravo sada!!

Nervira me sto svi pljuju metal jer je dranje i urlanje, i svi su nadrogirani satanisti, i znate vec sta sve ima vas u vecini, a razna izdiranja, urlanja i zavijanja (u zavisnosti od pravca) kod onoga sto oni slusaju i ne primecuju!!

Nervira me sto svi pljuju klasiku jer je zastarela i slusaju je samo snobovi i leekovi koji hoce da ispadnu inteligentni, a ja jesam inteligentan... I klasika ima svoju draz i tradiciju!!

Nervira me sto svi pljuju rap i r&b kao sviraju ih crnci da bi dominrali nad belcma, i belci bi da spadnu opake crnje pa to slusaju, a muzika je stvarno ritmicna i nije bitno njeno rasno/etnicko poreklo!!

Nervira me sto svi pljuju po muzici, kao ovo sto ja slusam je super a to sto ti slusas je shitina najveca, i ovo jeste a ovo nije muzika, a niko ne zeli da prihvati da postoje ljudi sa razlicitim karakterima i ukusima, i da im prijaju razliciti zvuci... Ja slusam sve sto sam naveo, i plus dzez...

A najvise me nervira ova moja tastatura koja guda 86% slova _i_ pa sam ovaj odgovor kuckao pola sata!!!

Locked