Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

dweezil

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by dweezil » 26 Mar 2011, 12:29

ne mogu da kazem bas da mrzim ijedan band al ono, mozda bolje reci da bi ovo bili bandovi koji su mi seljacki, ili me nije dotakla njihova muzika i ono sto rade, opet to je sve moj subjektivan stav

domaci: Smak i Tocak (neam pojma nikad ih nisam voleo, niti Tocka kao gitaristu, ne volim njihov pristup muzici niti kovanje u zvezde ovog kao najbolje gitariste, bljak), Regina, Plavi Orkestar, Bijelo Dugme (ovde ne treba objasnjavanje), Kerber ( meni to bash seljanija), album paket Aranzman (po meni prehvaljen i ne znam po cemu je kultni, mozda samo po stavu), Osvajachi (najgora verzija hard rocka kod nas), Dado Topic ( tip pevanje koji mogu da slusam najvise 1 minut, ili bacam peglu), naravno SARS i sve ovo novije sto se vrti (postenije je svirati narodnjake), ima neki band Ritch Bitch (meni bash smesan), Kiki i Piloti ( no comment, matori ljudi se igraju kao deca), Van Gogh (obrano mleko tj. posni rock and roll), Supernaut i Srdjan Djile Markovic (sta je tu kultno nije mi jasno), Kazna za ushi (stvarno su kazna :) ), Pressing ( opet jedan od brzih bendova Srbije i neam pojma po cemu su kultni) i tako u nedogled ....etc

strani: Toto ( sto se mene tice ovaj band nikad nije morao da postoji), Testament (niakd ih nisam shvatao kao metal band a josh manje kao thrash metal, oni su meni losha shala), Dream Theater (dobri momci sa Berkleya i nista vishe, znam reci ce svi opasni muzicari, sve to stoji, ali mene ta muzika nije uspela emotivno da takne), Phil Collins (dosada i sterilnost), Lenny Kravitz (zadnjih deset godina je uzasan), ima toga josh mnogo :bambi:

Randy

Post by Randy » 26 Mar 2011, 15:43

dweezil wrote:ne mogu da kazem bas da mrzim ijedan band al ono, mozda bolje reci da bi ovo bili bandovi koji su mi seljacki, ili me nije dotakla njihova muzika i ono sto rade, opet to je sve moj subjektivan stav

domaci: Smak i Tocak (neam pojma nikad ih nisam voleo, niti Tocka kao gitaristu, ne volim njihov pristup muzici niti kovanje u zvezde ovog kao najbolje gitariste, bljak), Regina, Plavi Orkestar, Bijelo Dugme (ovde ne treba objasnjavanje), Kerber ( meni to bash seljanija), album paket Aranzman (po meni prehvaljen i ne znam po cemu je kultni, mozda samo po stavu), Osvajachi (najgora verzija hard rocka kod nas), Dado Topic ( tip pevanje koji mogu da slusam najvise 1 minut, ili bacam peglu), naravno SARS i sve ovo novije sto se vrti (postenije je svirati narodnjake), ima neki band Ritch Bitch (meni bash smesan), Kiki i Piloti ( no comment, matori ljudi se igraju kao deca), Van Gogh (obrano mleko tj. posni rock and roll), Supernaut i Srdjan Djile Markovic (sta je tu kultno nije mi jasno), Kazna za ushi (stvarno su kazna :) ), Pressing ( opet jedan od brzih bendova Srbije i neam pojma po cemu su kultni) i tako u nedogled ....etc

strani: Toto ( sto se mene tice ovaj band nikad nije morao da postoji), Testament (niakd ih nisam shvatao kao metal band a josh manje kao thrash metal, oni su meni losha shala), Dream Theater (dobri momci sa Berkleya i nista vishe, znam reci ce svi opasni muzicari, sve to stoji, ali mene ta muzika nije uspela emotivno da takne), Phil Collins (dosada i sterilnost), Lenny Kravitz (zadnjih deset godina je uzasan), ima toga josh mnogo :bambi:
care imali nesto od nasih sto ti se SVIDJA?

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 26 Mar 2011, 15:51

pa ima pravo da mu se ne sviđa. ja dobrim delom delim njegovo mišljenje u potpunosti.

bend koji mrzim onako iz dna duše je GNR. bend koji me trenutno užasno iritira je Arcade Fire, i većina sličnih indie bendova na koje se lože hipsteri i mladi liberali sa slavije. koRn takođe prezirem jer im je gruv jedan bunar crne rupe. naročito onaj basista 'ćik ćiki ćik ćik tikitikitiki' i onaj pevač koji tripuje da je neki VIP pa neće da se slika sa fanovima, samo ne znam okle je utripovao da je dobar u nečemu, jer goreg metal pevača nisam još čuo. možda jedino poetic assassin (i njegova čuvena pesma "Inverti in Darkness"), ali ovog je barem zabavno slušati jer je japanac i umesto L izgovara R. (http://www.youtube.com/watch?v=gSjP4oS0DwA). nervira me ajron mejden i svi ovi naši bendovi koji me ubistveno podsećaju na ajron mejden samo što imaju sranje instrumentale. mrzim i cradle of filth i ne znam kako to može nekome da se svidi. i system of a down me nervira. i limp bizkit naravno. uuu da i yeasayer me užasno nervira.

Santana

Post by Santana » 26 Mar 2011, 19:49

Jelen top ten.

djomla

Post by djomla » 26 Mar 2011, 20:17

Frajle!

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 06 Apr 2011, 00:02

sto? bas su sehi

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 06 Apr 2011, 00:03

počeo sam da mrzim tosina abasija, kojeg sam donedavno baš gotivio, i to samo zato što se sad svi na njega lože. naročito moj gitarski dvojac iz benda. :bambi:

Wook

Post by Wook » 06 Apr 2011, 06:50

Jea, vise nije andrgraund, to se sad krsi sa tvojim hipsterskim nacelima :lol:
Al pazi, meni je malo paradoksalna situacija [ne govorim samo o tebi, nego generalno], da kada se otkrije neki bend, brze bolje to podelis sa drugima, i onda, ako se drugima svidi, ti prestanes da slusas to.. Mislim, cekaj, zasto si onda davao drugima to ako ti onda vise neces da slusas.. :?

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 06 Apr 2011, 09:49

Wook wrote:Jea, vise nije andrgraund, to se sad krsi sa tvojim hipsterskim nacelima :lol:
:1:
Wook wrote:Al pazi, meni je malo paradoksalna situacija [ne govorim samo o tebi, nego generalno], da kada se otkrije neki bend, brze bolje to podelis sa drugima, i onda, ako se drugima svidi, ti prestanes da slusas to.. Mislim, cekaj, zasto si onda davao drugima to ako ti onda vise neces da slusas.. :?
nenenene, ja sam naravno njima to narezao da bi i oni čuli jer je dosta zanimljiv, ne da bi se zaljubili u njega i njegovu osmožičanu gitaru, kao da je izmislio pre mešuge :bambi:

Wook

Post by Wook » 06 Apr 2011, 10:13

Pa jebiga, sad ne mozes ti da branis ljudima da ga vole.. Evo, ako ti je za utehu, ja ga ne volim nesto preterano, kida kako svira, i volim da cujem animals as leaders povremeno, ali ne mogu stalno da ih slusam..

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 06 Apr 2011, 10:29

i ja isto. msm momak svira virtuozno, ali nema tu preterane artističnosti..

Tenji

Post by Tenji » 06 Apr 2011, 15:26

Ej bre, ne diraj mi Tosina Abasija! :mrgreen:

Uncle Moe

Post by Uncle Moe » 25 Apr 2011, 12:44

Ne mrzim (mis'im, sta su mi uradili) ali su mi mnogo jadne "grupe" Combichrist, Deathstars, i ostali koji spadaju ove grupe i slicno. Nije bitno sto se ne zna ni kako instrument da se drzi (dalje necu ni da spominjem) nego da ima bezvrednih pozerskih krembila na koje bi vlazile goticarke i druge jadnice. ^^

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 25 Apr 2011, 23:26

aaa pa nemoj tako.. ok su goticarke.. pogotovo za nas fetishiste :XD:

priznaj da suicide comando mixevi bas dobro zvuce ?

Uncle Moe

Post by Uncle Moe » 26 Apr 2011, 08:54

Generalno stoji ono sto sam rekao za njih (sem raritetnih izuzetaka) a to ne znaci da su ok za te stvari na koje mislis, tu bih se i vise nego slozio sa tobom. :) Nisam slusao taj Suicide Comando mix, videcu sta je kada se vratim sa posla (ako ne zaboravim).

Post Reply