domaci: Smak i Tocak (neam pojma nikad ih nisam voleo, niti Tocka kao gitaristu, ne volim njihov pristup muzici niti kovanje u zvezde ovog kao najbolje gitariste, bljak), Regina, Plavi Orkestar, Bijelo Dugme (ovde ne treba objasnjavanje), Kerber ( meni to bash seljanija), album paket Aranzman (po meni prehvaljen i ne znam po cemu je kultni, mozda samo po stavu), Osvajachi (najgora verzija hard rocka kod nas), Dado Topic ( tip pevanje koji mogu da slusam najvise 1 minut, ili bacam peglu), naravno SARS i sve ovo novije sto se vrti (postenije je svirati narodnjake), ima neki band Ritch Bitch (meni bash smesan), Kiki i Piloti ( no comment, matori ljudi se igraju kao deca), Van Gogh (obrano mleko tj. posni rock and roll), Supernaut i Srdjan Djile Markovic (sta je tu kultno nije mi jasno), Kazna za ushi (stvarno su kazna

strani: Toto ( sto se mene tice ovaj band nikad nije morao da postoji), Testament (niakd ih nisam shvatao kao metal band a josh manje kao thrash metal, oni su meni losha shala), Dream Theater (dobri momci sa Berkleya i nista vishe, znam reci ce svi opasni muzicari, sve to stoji, ali mene ta muzika nije uspela emotivno da takne), Phil Collins (dosada i sterilnost), Lenny Kravitz (zadnjih deset godina je uzasan), ima toga josh mnogo