Satriani i Hendrix?upadljivo_tih__ wrote:
jedan satrijani? jeli on blizu?
Nije... Ali bolje sad da ne ulazimo u to.
Satriani i Hendrix?upadljivo_tih__ wrote:
jedan satrijani? jeli on blizu?
Rocket Roll wrote: Funkomat je verovatno želeo da kaže - nije isto mesto u panteonu rock-bogova rezervisano za Hendriksa i za Satcha / Vaija.
Da li si cuo mozda za telekastera, jazzmastera, mustanga, jaguara, showmastera?Ja samo prezirem monotonost svih fendera to je toliko glupo.....Bar da naprave neke drugacije modele
Ne, naprotiv, pravili su oni popularne modele, ali su to bile kopije koje uz HB, Polaris i mnoge druge japanske kopije ničim nisu odskakali od najobičnijih jeftinih surogata. To prisećanje na istoriju Ibaneza je apriori razlog (u mojoj glavi) što odbacujem Ibanez kao neku ozbiljnu firmu. Kada im je Gibson pripretio da će da ih tuži zbog neovlašćenog kopiranja oni su krenuli nekim svojim putem. Bilo kako bilo pre recimo 25-30 godina Ibanez je izbacio fantastičnu seriju hollowbody gitara na kojima su svirali i mnogi poznati jazz i blues muzičari u svetu. Moram priznati da ove nove modele a zbog ranije pomenutog razloga praktično nikada nisam ni pogledao, a kamoli probao. U stvari lažem, probao sam jedan hollowbody model koji sam hteo i da kupim i to je sve.dejankuki wrote:...Kada su oni osvajali svet nije bilo kvalitetnijih gitara, izgradili su svoje ime i sada mogu da ga naplacuju.
Cinjenica je da je Ibanez tada postojao ali nije pravio gitare koje su bile popularne. Tek dolaskom gitar heroja je Ibanez video svoju sansu...
A jesam ja majke ti poredio Fender sa Ibanezom u vezi oblika MAJKE TI?cccira wrote:Dejankuki said it all
Jos samo ovo, ubacio si mi se u post:Da li si cuo mozda za telekastera, jazzmastera, mustanga, jaguara, showmastera?Ja samo prezirem monotonost svih fendera to je toliko glupo.....Bar da naprave neke drugacije modele
Ibanezi nisu monotoni?! 99% ibaneza je istog oblika
MAJKE MI nisi (nisam se samo tebi obracao), ali ostali jesu a ti si rekao ono sto vecina misli... ibanez se tu nasao samo kao primer, mogao sam da napisem gibson ili pivi ili jamaha svejedno je. Inace poenta posta nije uopste bila u poredjivanju fendera i ibaneza vec ovoSezax wrote:
A jesam ja majke ti poredio Fender sa Ibanezom u vezi oblika MAJKE TI?
cccira wrote:Da li si cuo mozda za telekastera, jazzmastera, mustanga, jaguara, showmastera?Ja samo prezirem monotonost svih fendera to je toliko glupo.....Bar da naprave neke drugacije modele
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest