Evo pokusacu da doprinesem temi a da se ne iznerviram (tesko).
Prvo, celokupno nase drustvo (izuzev ovoga na forumu i jos nekolcine pametnih ljudi) radi po principu kako kaze Sasa Popovic ( da,da, mislim na onog malog coravog sto je kao nesto svirao pre) ako Sale kaze da je to dobro onda moze.Ne znam koliko ste uopste culi te narodnjake ali tesko je ne cuti ih posto se vrte na svim stanicama kako Tv tako i radio a preplavili su sve "diskoteke"(da ih tako nazovem),ja sam cuo jednu stvar od famoznog nam Dj Krmka (koji kreten moze da smisli ovako bolesno "umetnicko" ime ) a stvar ide nesto kao: Jelen trci livadom juri papagaja,e sada ,koji kreten moze da "smisli" tako bolestan txt i kako taj pomenuti txt uopste drzi paznju ljudi koji ga slusaju.Razumem ja one txt-ove Kafana je moja sudbina ,orem njivu volem sljivu ,jebiga pronadju se ljudi u tim pesmam pa ih zato i slusaju ,e sada koji ce kreten da se pronadje u pesmi gde jelen juri papagaja

.
Drugo ,kradja na veliko ,jebiga sada ajde naprave oni "dobar" txt ali treba sada i muziku napraviti .Evo resenja ,zato ne bi mi muziku krali od Grka ,Bugara(bese jedna devojka na forumu sa slicnom idejom ,ne znam samo kako joj to pade na pamet ,ah znam! videla od narodnjaka) pa cak i Indijaca,vazno je da ima muzicku pratnju,nije vazno kakvu posto je txt do jaja pa ce on sve da dovede do ludila (sto volim njihove termine).
Trece ,ljudi koji slusaju nemaju nikakav muzicki ukus ,(nisu ovi sa Granda ludi pa imaju i oni ciljnu grupu),a nemaju ga zato sto nemaju ni osnovnu skolu zavrsenu a samim tim kod mene sticu pravo da se teraju u picku materinu (malo sam se oteo kontroli,nastavicu mirno).Pazi sada pojavljuju se fenomeni sa zavrsenom srednjom pa cak i faxom koji su se odali ovom "ubici" e to stvarno ne razumem ,molim da mi neko objasni.
Trece,meni ne smeta da me zovu Metalika ,ili Stanisto ,narkomane nekako mi dodje drago ,bolje da budem narkoman i da se drogiram heavy-em nego da budem onaj koji ne zna sta slusa i zasto slusa.Medjutim smeta mi cuvena izreka koja se pojavljuje i na Vukajliji (fala Doolio) koja kaze Sve Sem Metallice,to mu dodje ono kada nekoga pitas sta slusa a on kaze

a slusam sve osim Metalike (za ovo je vec utvrdjeno da se misli na metal kao muziku kada se kaze metalika).
Eto toliko od mene za sada ,bice jos malo pesmica posvecena gore spomenutima.