Grand Production ili zašto nas Bog zaboravi

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Post Reply
Bodomovac

Post by Bodomovac » 17 Apr 2007, 19:05

Mislim da svi ovde dele isto mišljenje. :D

I da, interesantno je kako metalce prozivaju narkomanima i što znaju samo za Metallicu. Znači tipičan pozdrav nekih mojih drugova glasi ovako nekako: "'De si brate, metalika!" :eek4i_2:

toza
Urednik

Post by toza » 17 Apr 2007, 19:13

Bodomovac wrote: I da, interesantno je kako metalce prozivaju narkomanima i što znaju samo za Metallicu.
Hahahahaha :rlol: . Pa tako nekako je i sa psychedelic trance-om koji ja slusam.
Svi misle da si narkoman, a jedino znaju za Skazi-ja...
Katastrofa...

Rockerka u dusi

Post by Rockerka u dusi » 17 Apr 2007, 19:13

Slazem se.Pogotovo sto se Metallice tice.Drugovi me pozdravljaju tako ili u stilu : "Gde si,Iron Maiden". :cekic:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 17 Apr 2007, 19:15

meni tu nista nije niti cudno niti preterano interesantno, neupucenim ljudima sve subkulturne grupacije bez izuzetka lice na narkomane, nije to vezano samo za metal...
a metalika je najpoznatiji metal bend, pogotovo ako se ne razumes nimalo u muziku, ako se razumes, nabrojaces jos pet isto toliko poznatih u tim krugovima, pa onda jos pet koji su legende, pa ona jos pet koji su zacetnici itd...
i mene ortaci zebavaju da sam emo, a niti sam ja emo, niti oni znaju sta je to, tako da im nije bitno da li jesam ili nisam:)

edit: odgovarao sam na poruku bodomovcu, ali dok ja napisem nesto postuje jos gomila ljudi, ako, i treba, neka raste forum:)

Rockerka u dusi

Post by Rockerka u dusi » 17 Apr 2007, 19:32

Tesko da bi oni mogli da nabroje jos neki bend osim Metallice i, eventualno Iron Maidena.A cak i tada to cine podrugljivo.Secam se da je Djosa (onaj smesni komicar, sigurno ga znate) govorio o Maidenu i tada me je razocarao, pa zato moze da bude smesan 100 x, vise mi nije zanimljiv.

Srdjan_wtf

Post by Srdjan_wtf » 17 Apr 2007, 19:54

tipičan pozdrav nekih mojih drugova glasi ovako nekako: "'De si brate, metalika!"
Meni chesto tako dobacuju kada hodam ulicom, poshto zivim na grbavici... :cry:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 17 Apr 2007, 19:59

rokerka:
hteo sam da kazem da je metalika prva na pameti pri pomenu metala, pogotovo likovima koji se ne razumeju preterano u muziku, a oni koji se razumeju ce da nabroje jos dosta bendova:)

Bodomovac

Post by Bodomovac » 17 Apr 2007, 22:04

toza wrote:a jedino znaju za Skazi-ja...
E vidiš, ja ne znam ni za Skazi-ja... :oops: Ali znam o čemu se radi.

A što se tiče dobacivanja, ima raznih gluposti, recimo jedno veče kad sam bio u "full opremi" neki majmuni od oko 20 godina su prokomentarisali naglas nešto u stilu: "Gledaj ti ovu budalu!", a sledeći je dobacio "Pankeru!". Budale. Mislim, otkad pankeri imaju dugačku kosu, nose crno, kožu, i pentagrame?
To se zove neobrazovani šljam.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 17 Apr 2007, 22:27

Evo pokusacu da doprinesem temi a da se ne iznerviram (tesko).
Prvo, celokupno nase drustvo (izuzev ovoga na forumu i jos nekolcine pametnih ljudi) radi po principu kako kaze Sasa Popovic ( da,da, mislim na onog malog coravog sto je kao nesto svirao pre) ako Sale kaze da je to dobro onda moze.Ne znam koliko ste uopste culi te narodnjake ali tesko je ne cuti ih posto se vrte na svim stanicama kako Tv tako i radio a preplavili su sve "diskoteke"(da ih tako nazovem),ja sam cuo jednu stvar od famoznog nam Dj Krmka (koji kreten moze da smisli ovako bolesno "umetnicko" ime ) a stvar ide nesto kao: Jelen trci livadom juri papagaja,e sada ,koji kreten moze da "smisli" tako bolestan txt i kako taj pomenuti txt uopste drzi paznju ljudi koji ga slusaju.Razumem ja one txt-ove Kafana je moja sudbina ,orem njivu volem sljivu ,jebiga pronadju se ljudi u tim pesmam pa ih zato i slusaju ,e sada koji ce kreten da se pronadje u pesmi gde jelen juri papagaja :shock: .
Drugo ,kradja na veliko ,jebiga sada ajde naprave oni "dobar" txt ali treba sada i muziku napraviti .Evo resenja ,zato ne bi mi muziku krali od Grka ,Bugara(bese jedna devojka na forumu sa slicnom idejom ,ne znam samo kako joj to pade na pamet ,ah znam! videla od narodnjaka) pa cak i Indijaca,vazno je da ima muzicku pratnju,nije vazno kakvu posto je txt do jaja pa ce on sve da dovede do ludila (sto volim njihove termine).
Trece ,ljudi koji slusaju nemaju nikakav muzicki ukus ,(nisu ovi sa Granda ludi pa imaju i oni ciljnu grupu),a nemaju ga zato sto nemaju ni osnovnu skolu zavrsenu a samim tim kod mene sticu pravo da se teraju u picku materinu (malo sam se oteo kontroli,nastavicu mirno).Pazi sada pojavljuju se fenomeni sa zavrsenom srednjom pa cak i faxom koji su se odali ovom "ubici" e to stvarno ne razumem ,molim da mi neko objasni.
Trece,meni ne smeta da me zovu Metalika ,ili Stanisto ,narkomane nekako mi dodje drago ,bolje da budem narkoman i da se drogiram heavy-em nego da budem onaj koji ne zna sta slusa i zasto slusa.Medjutim smeta mi cuvena izreka koja se pojavljuje i na Vukajliji (fala Doolio) koja kaze Sve Sem Metallice,to mu dodje ono kada nekoga pitas sta slusa a on kaze :Pa slusam sve osim Metalike (za ovo je vec utvrdjeno da se misli na metal kao muziku kada se kaze metalika).
Eto toliko od mene za sada ,bice jos malo pesmica posvecena gore spomenutima.

toza
Urednik

Post by toza » 17 Apr 2007, 22:31

E vidiš, ja ne znam ni za Skazi-ja...
Pa dobro, mislim ne slusas taj tip muzike pa te potpuno shvatam.
Eh...neobrazovani shljam. Jbg-a, to ti je sto ti je. Nikad te nece shvatiti,
zato nemoj da se trudis ni da im objashnjavas. Furaj svoj fazon i budi ono sto jesi. :D
Ne dozvoli da te neko drugi menja u ono sto nisi!!!

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 18 Apr 2007, 00:36

criticale, ziv bio!:)
samo da te malo ispravim, trci jelen je decija doskocica:)
znaci
trci jelen po polju nosi papagaja
ako mi ne verujes polizi mi
jaaavile su novine da sam posto glumac
ako mi ne verujes popusi mi
kuuuupio sam novine al si mnogo skupe
ako mi ne verujes polizi mi
duuuvao je vetar jako pa sam ja nazebo
ako mi ne verujes ja bi tebe
jeeelen trci po polju nosi papagaja
itd itd:)
tako da nije on to sam smislio:)
malo sam pijan, ako napisem neku glupost, ne zamerite mi:)

Critical
PedoBear

Post by Critical » 18 Apr 2007, 00:46

Fuck ! Znao sam ovu pesmicu ,dobro nije sam smislio ,ali....................aaaaaaaaaaaa,kako moze da peva takve gluposti ,mislim kome ,cemu ,za koje pare ,pa koji su to imbecili ,a ovi kreteni sto slusaju su jos vece moroncine ,mislim postujem ja ono svako ima svoj ukus i to da su ukusi razliciti ,ali ako se ovo sranje ubraja u nesto za sta treba imati ukusa onda jebote ,necu vise puko sam ,mislim ne kuzim ................

Bluesman

Post by Bluesman » 18 Apr 2007, 13:43

HHAHA i tekst je maznut!
Pisalo je u novine da sam post'o glumac sam ja cuo prvi put u nekoj prastaroj Rambovoj pesmi, sad da li je on to spevo ili neko pre ne znam ali je uglavnom maznuto!

Ja sam prestao da se obazirem, nisu oni neko do cijeg mishljenja mi je stalo! Ponekad bude neki nesrecni slucaj ali se ne nerviram previse!
A jos vise od tih Sve-sem-metalike, mrzim one pozere koji znaju samo za metaliku i jos po neki bendic.
Nije neobrazovan shljam(shljam jeste, a i jeste neobrazovan u opstem smislu), nego jednostavno nemaju veze sa tom muzikom. Isto kao sto kod mene budale znaju samo za Armstronga, i BB kinga i smaraju me oko bluza i jazza!

Rocker.
MF veteran

Post by Rocker. » 18 Apr 2007, 21:12

Tako su i mene u srednjoj smarali:E de si Metallica ovo ono,a da pritom nijednom nisam nosio majcu Metallice.Njima znaci Metallica=Metal i srodni pravci.A sto se tice narodnjaka,to je vec godinama praksa da uzmu neki grcki,turski navodni "hit" ubace neki shit tekst kod kojeg je samo bitno da se "rimuje",i maznjavaju lovu na tome.A narod je toliko glup da upija ono sto mu se servira i naseda na to.Kod narodnjaka je muzika na zadnjem mestu a novac,los ukus i kic na prvom.

Kada sam jednom bio na svirci Kraljevskog Apartmana,prisao nam je konobar koga je moj drug poznavao i on nam je rekao:"Kako mozete da slusate ovakvu muziku,pa pogledaj kakvi su cupavi i nikakvi",a da pritom svirka jos nije ni pocela!! Pa je onda jos nesto trabunjao kako svi mi kad se napijemo "slusamo narodnjake".To je ono tipicno seljacko stereotipno misljenje-aha do ponoci tehno zurka sve je cool svi smo mi face,a od ponoci udri po narodnjacima.Ma nosi se u pm...

Rockerka u dusi

Post by Rockerka u dusi » 19 Apr 2007, 16:18

Sta ti je tu cudno?Sta drugo da ocekujes od takvih ljudi, zaslepljeni su.Neke se pesme ni ne rimuju. :)

Moja drugarica je pocela da "slusa" ROCK, i to, kad sam je pitala koje grupe i koje pesme ima, rekla je Guns N' Roses(jedva je tacno izgovorila)i Nirvana.Kada sam pogledala koje pesme, bilo ih je svega desetak, a cak ne zna ni kako se zovu i ne zna reci(a nelogicno je AKO samo to slusa)!

Post Reply