Bitlsi ili Stonsi?
Re: Bitlsi ili Stonsi?
Cena karata je 300 dinara (zvanični sajt).
-
Pogresili su, ispravice 

Biće 1.300 sa pićemKirilStipsa wrote:Pogresili su, ispravice

-
Nema picje... samo show... a picje posle u diskacju... uz Bulata 

Bilo je slatko i simpatično.
Karte su ipak bile 400 dinara.
300 kinti valjda kod tapkaroša
!
Karte su ipak bile 400 dinara.
300 kinti valjda kod tapkaroša

-
Nisi bas nesto odusevljen?Bilo je slatko i simpatično.

U potpunosti sam dobio ono što sam i očekivao.KirilStipsa wrote:Nisi bas nesto odusevljen?Bilo je slatko i simpatično.
-
"U potpunosti sam dobio ono što sam i očekivao", kao, "dobio sam ono sto sam trazio, tako mi i treba" 

Ma šta je sa tobom, šta pokušavaš da implementiraš? Bilo je jedno divno veče sa momcima raspoloženim za svirku. Ja stvarno ne znam šta želiš da ti napišem!? Sve je bilo korektno. Bilo je pregršt aplauza, publika zadovoljna. Uostalom valjda je još neko sa foruma bio sinoć tamo pa će da napiše par reči. Ja ne znam koliko godina ti imaš, ali verujem da si vrlo mlad tako da smo sasvim sigurno i logično svirku doživeli različito. Meni je recimo najslađe bilo kada je par bakica (pardon, mojih ipisnica) ustalo i zaigralo na obe strane sale! Pokušaj da shvatiš da generacija koja je odrasla zajedno sa Beatlesima vrlo emotivno pristupa ovakvim svirkama. E sada, ako bih ja emotivno pristupio opisivanju večeri to bi mnogima bilo otužno. Nadam se da smo se sada razumeli.KirilStipsa wrote:"U potpunosti sam dobio ono što sam i očekivao", kao, "dobio sam ono sto sam trazio, tako mi i treba"
-
Sorry dude, ama bas nista... samo me zanimalo tvoje vidjenje njihovog nastupa,Ma šta je sa tobom, šta pokušavaš da implementiraš?
na sta si rekao:
Bilo je slatko i simpatično.
Ovo mi je zvucalo kao da imas osecaj da si se vratio sa decije predstave, a ne sa koncerta. Mozda si samo vesto sakrivao emocije

Bio je super koncert... i Rastko je super... i ti si super, nemo' se ljutis na me'

Stonsi zato sto sam procitao knjigu o njima i zgotivio sam ih bas
Ja Stonse ne mogu da smislim... Jednostavno mi se nikako ne svidja taj njihov fazon... Mislim nisam ni fan Bitlsa ali ih cenim i ma pesmica koje bih mogao da odslusam..`Ali Stonsi su mi 

al kakve koncerte prave! eh!kurtrose wrote:Ja Stonse ne mogu da smislim... Jednostavno mi se nikako ne svidja taj njihov fazon... Mislim nisam ni fan Bitlsa ali ih cenim i ma pesmica koje bih mogao da odslusam..`Ali Stonsi su mi
Ne kazem, soumeni jesu, imaju tu energiju, znaju da zapale masu, ali bih kuci pre slusao Karleusu nego njih
Izuzetak je Angie..

ja bih slusao karleusu i pre jednih i pre drugih:)