U jbte stvarno lik zna da svira...Born_Dead wrote:ovaj lik sto prodaje je [youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ScGkiMj2PLo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ScGkiMj2PLo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube] jedan od boljih srpskih gitarista, fin je covek,i to mnoogoo fin,ne verujem da bi neko ko je na sceni vise od 30 godina hoce da zajebe.a i mnooogo je spustio cene pojedinih gitara,e da na tom kanalu njegov sin svira plavog/crnog satrijanija...Stanko wrote:http://www.kupujemprodajem.com/rasproda ... -oglas.htm
Jel to isti les paul studio? Ovde je lik provadao/prodaje za 650e.
Ko je mr. right ( trazilo se da se promeni naziv teme)
Re: DJ my Soul VS. Shady-daddy
ne verujem,mislim da je ivica jos nije prodao,jer stalno updajtuje oglase.mada sta znas.
ivica je inace kolekcionar koliko ja znam,profesor mi pricao da ima kamara stratove...
ja hocu iceman-a sto ima njegov sin
ivica je inace kolekcionar koliko ja znam,profesor mi pricao da ima kamara stratove...

Nije ista, nisam obratio paznju, prilicno se razlikuju gitareBorn_Dead wrote:ne verujem,mislim da je ivica jos nije prodao,jer stalno updajtuje oglase.mada sta znas.

Ljudi molim vas držite se teme
Re: Ko je mr. right ( trazilo se da se promeni naziv teme)
sinisa sve je to meni jasno, medjutim, sve je to u sivoj zoni. zasto, zato sto treba valjda da se nedvosmisleno zna da sam ja od tebe kupio npr srafciger da bih ga prodao, a ne da sam kupio srafciger, pa da nisam bio zadovoljan, pa da ga sad prodajem dalje, kao, je li, moj srafciger koji ne zelim vise. jeste da je to sad jedenje govana, ali tako je, ako ti uspesno levitiras u tom tripu, nisi ti van zakona. van zakona si ako na tome zaradjujes, time se bavis, a ne placas porez. ako uspes sve te transakcije da uguras u kategoriju pojedinacnih 'civilnih' oglasa, onda si cist.
barem ja to tako kontam ***** li ga.
barem ja to tako kontam ***** li ga.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ajmo Shady, daj reply...
Precenjujesh instrumente...cak u nekim momentima i do zabrinjavajucih nivoa...to ljuti kupce verovatno
Mutno je sve to iako izgleda sve da je cisto kad ti objasnish problematiku... shto je takodje razlog
reakcija po forumima
Preprodavac si...mudar k'o lija...to je definitivno...
Ne kazem da je to loshe btw...svako radi shto misli da je najbolje.

Precenjujesh instrumente...cak u nekim momentima i do zabrinjavajucih nivoa...to ljuti kupce verovatno
Mutno je sve to iako izgleda sve da je cisto kad ti objasnish problematiku... shto je takodje razlog

Preprodavac si...mudar k'o lija...to je definitivno...

Au al covek dobro svira!!!Born_Dead wrote:ovaj lik sto prodaje je [youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ScGkiMj2PLo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ScGkiMj2PLo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube] jedan od boljih srpskih gitarista, fin je covek,i to mnoogoo fin,ne verujem da bi neko ko je na sceni vise od 30 godina hoce da zajebe.a i mnooogo je spustio cene pojedinih gitara,e da na tom kanalu njegov sin svira plavog/crnog satrijanija...Stanko wrote:http://www.kupujemprodajem.com/rasproda ... -oglas.htm
Jel to isti les paul studio? Ovde je lik provadao/prodaje za 650e.
Sorry na offtopicu al morao sam posle pola godine da se ponovo ulogujem i da kometarisem

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
nemoj da tvrdis... necu ovako javno da prozivam nikoga, jer na svu srecu ima jos uvek divnih ljudi medju lekarima...vertigo_beat wrote:progg wrote:a sad ozbiljno...
u februaru 2009. godine moja bolja polovina je obolela od leukemije... u svoj onoj panici i frci (koju su nam mnogo vise naneli lekari nego sto je bilo potrebno), mislio sam da ce trebati mnogo vise love (nego sto sam imao),
Radim u ustanovi u Nisu gde se lece leukemije, pa odgovorno tvrdim da moje kolege ne "nanose frrku i paniku", niti je za lecenje u mojoj ustanovi potreban ikakav novac.
Oprostite za of topic i svako dobro ,
Nenad
i da... novac nije bio namenjen za lecenje u KC u Nisu... (stvarno nemam snage da se vracam na taj period)...
Po meni je uvek bila najbolja solucija kupiti novo, a i onda treba paziti... Tako sam ja otisao u radnju i naisao na gitaru kojoj izgleda nevalja prag. Mozda nisu bile podesene zice ili sta ja znam mozda i nije bio problem u pragu, ali ja sam otisao i kupio drugu gitaru i rekao ljudima da kad vec kupujem novo da necu da razmisljam valja li prag ili ne, covek je rekao ok.
@DJ_MY_SOUL Mani se rasprave i upozoravanja, ako ti nije odgovarao taj dogovor, reci hvala lepo i dovidjenja, nema potrebe da se zalis i upozoravas druge. Mozes reci bliskom prijatelju ili vec tako nekom, ali nemoj pocinjati javnu raspravu o svemu ovome, jer se to onda pretvori u vredjanje, psovanje itd.
@Shady Ako je to tako bilo kako si ti rekao i ako mislis da si posten, zasto se onda spustats na nivo osamnestogodisnjaka i raspravljas se sa njim? Boli te uvo, ti znas da si posten i bas te briga sta ce drugi da kazu...
@DJ_MY_SOUL Mani se rasprave i upozoravanja, ako ti nije odgovarao taj dogovor, reci hvala lepo i dovidjenja, nema potrebe da se zalis i upozoravas druge. Mozes reci bliskom prijatelju ili vec tako nekom, ali nemoj pocinjati javnu raspravu o svemu ovome, jer se to onda pretvori u vredjanje, psovanje itd.
@Shady Ako je to tako bilo kako si ti rekao i ako mislis da si posten, zasto se onda spustats na nivo osamnestogodisnjaka i raspravljas se sa njim? Boli te uvo, ti znas da si posten i bas te briga sta ce drugi da kazu...
Drago mi je da se ovde javljaju i ljudi poput Kristijana (citaj:jako realni i razumni postovi) jer sam primetio da na ovom forumu postoji veliki broj neistomisljenika koji daju sebi za pravo neke stvari samo zbog toga sto se u gomili osecaju sigurnije. Nikakvo pozivanje na konvenciju o ljudskim pravima i proletarijat vas nece osigurati od realnog zivota i zakona ulice. Napolju ipak vlada trzisna ekonomija i surovi kapitalizam(nesto o cemu smo vec razgovarali u nekim temama i o cemu sam raspravljao sa ljudima kojima bas i nisam omiljen).
Ne radi se o tome ko je u pravu nego kako realno stvari stoje. Drago mi je da smo kolege muzicari i da delimo zajednicku ljubav i strast prema instrumentima i sviranju ali... Kada je trgovina u pitanju krompir je jednako roba kao i srafciger kao i stratocaster. Razlikuju ih OSOBINE i CENA. Osobine i cena su povezane i zavise jedna od druge, ali...
To su sve stvari koje bi trebale svima, ne da budu jasne vec postulati koji su opste prihvaceni i o kojima je apsurdno pricati.
Dok god je filozofa i kvazi boraca za ljudska prava, onih sto se bore protiv pokolja delfina i ako nasa zemlja nema more, a kamo li delfine...debatovacemo o jako glupim temama...
Ne volite Eda Shady-ja? Ne volim ga ni ja...ali da li je to nesto o cemu treba da pricamo? Ja mislim da nije!
Sto se tice mog kontakta sa njim, a bilo ga je:
-nudio sam mu neku opremu za koju nismo realizovali nikakve dilove. Bilo je nekih njegovih ne realnih zahteva, po mom misljenju, ali sa druge strane i on ima pravo da misli isto kada prica ide: "100e doplate i instrument za strata, a on mi trazi 500e doplate i insturemnt za strata..." Nemaju stvari obavezno istu vrednost za razlicite ljude kada je trgovina u pitanju.
-jedan moj prijatelj ga je pozvao jednom prilikom u vezi nekog pedalborda i nije mu se dopala cena. Znate sta je uradio? Pa kupio je bord na drugom mestu!
-Pre par dana sam kontaktirao Shady-ja da mu ponudim digitech chorus pedalu. Ponudio sam mu cifru koju je odbio sa obrazlozenjem da mu je potrebna radi preprodaje i da on ne moze zaraditi ako pazari po toj ceni. Korigovao sam cenu koliko sam ja hteo i poslao mu novu ponudu. Slozili smo se sa aranzmanom i ocekujem da mi ujutru uplati novac na racun.
Da li je ovaj covek prevarant?
Ja za sada nemam ni jedan jedini razlog da verujem u to. Da li mi se svidja to sto radi? -ostavicu ovo LICNO misljenje za samog sebe i svoje prijatelje. Da li cu saradjivati sa njim i dalje? Samo ukoliko budem imao interesa...
Da li je bilo ko saradjivao sa mnom samo zato sto me voli? Cak ni moj veliki brat bluesboy, drugarcina i legenda nikada nije radio sa mnom bez trunke interesa...a ti dilovi su nesto najblize tome, ali nikada nismo saradjivali ukoliko bi neko bio ostecen/nezadovoljan.
Kupujte i prodajte ono sto zelite za novce koje ste u mogucnosti...cene su promeljive i variraju. I kao sto je Kristijan ranije rekao, potvrdjujem taj savet - preprodavcima prodajte ukoliko vam je "hitno" potreban novac ili ako nemate drugog kupca. A sto se kupovine tice, dobro razmislite, nadjite svoj interes i tek onda pravite poslove. Jedino je sigurno, nece vas ni jedan(da kazem normalan) preprodavac puskom naterati na kupovinu/prodaju - to je vasa licna odluka.
Ima raznih primera ali...ostavimo to za neki drugi put... oi!
Ne radi se o tome ko je u pravu nego kako realno stvari stoje. Drago mi je da smo kolege muzicari i da delimo zajednicku ljubav i strast prema instrumentima i sviranju ali... Kada je trgovina u pitanju krompir je jednako roba kao i srafciger kao i stratocaster. Razlikuju ih OSOBINE i CENA. Osobine i cena su povezane i zavise jedna od druge, ali...
To su sve stvari koje bi trebale svima, ne da budu jasne vec postulati koji su opste prihvaceni i o kojima je apsurdno pricati.
Dok god je filozofa i kvazi boraca za ljudska prava, onih sto se bore protiv pokolja delfina i ako nasa zemlja nema more, a kamo li delfine...debatovacemo o jako glupim temama...
Ne volite Eda Shady-ja? Ne volim ga ni ja...ali da li je to nesto o cemu treba da pricamo? Ja mislim da nije!
Sto se tice mog kontakta sa njim, a bilo ga je:
-nudio sam mu neku opremu za koju nismo realizovali nikakve dilove. Bilo je nekih njegovih ne realnih zahteva, po mom misljenju, ali sa druge strane i on ima pravo da misli isto kada prica ide: "100e doplate i instrument za strata, a on mi trazi 500e doplate i insturemnt za strata..." Nemaju stvari obavezno istu vrednost za razlicite ljude kada je trgovina u pitanju.
-jedan moj prijatelj ga je pozvao jednom prilikom u vezi nekog pedalborda i nije mu se dopala cena. Znate sta je uradio? Pa kupio je bord na drugom mestu!
-Pre par dana sam kontaktirao Shady-ja da mu ponudim digitech chorus pedalu. Ponudio sam mu cifru koju je odbio sa obrazlozenjem da mu je potrebna radi preprodaje i da on ne moze zaraditi ako pazari po toj ceni. Korigovao sam cenu koliko sam ja hteo i poslao mu novu ponudu. Slozili smo se sa aranzmanom i ocekujem da mi ujutru uplati novac na racun.
Ja za sada nemam ni jedan jedini razlog da verujem u to. Da li mi se svidja to sto radi? -ostavicu ovo LICNO misljenje za samog sebe i svoje prijatelje. Da li cu saradjivati sa njim i dalje? Samo ukoliko budem imao interesa...
Da li je bilo ko saradjivao sa mnom samo zato sto me voli? Cak ni moj veliki brat bluesboy, drugarcina i legenda nikada nije radio sa mnom bez trunke interesa...a ti dilovi su nesto najblize tome, ali nikada nismo saradjivali ukoliko bi neko bio ostecen/nezadovoljan.
Kupujte i prodajte ono sto zelite za novce koje ste u mogucnosti...cene su promeljive i variraju. I kao sto je Kristijan ranije rekao, potvrdjujem taj savet - preprodavcima prodajte ukoliko vam je "hitno" potreban novac ili ako nemate drugog kupca. A sto se kupovine tice, dobro razmislite, nadjite svoj interes i tek onda pravite poslove. Jedino je sigurno, nece vas ni jedan(da kazem normalan) preprodavac puskom naterati na kupovinu/prodaju - to je vasa licna odluka.
Ima raznih primera ali...ostavimo to za neki drugi put... oi!
oi_ilija wrote:

just ask this guy "WHY? OOOH WHY GOOOOD?"Shady wrote: Ujedno skrećem pažnju i administraciji foruma na ovakvo pisanje o meni, uz molbu da se ova tema ne briše (neka sve ostane jer je bačena ljaga na moj račun i ja želim da se odbranim od ove osobe).
Nekada davno,pre cca 15 godina(sećaju se starije kolege) dok nisu postojale "gigantske"firme koje danas postoje za prodaju muzičkih instrumenata postojali su komisioni.Znači ostaviš instrument na komisionu prodaju i oni na tvoju cenu dodaju nekih 20% provizije,pa ako treba prodaju ga i po godinu dana.Isto tako,mogao si i da zameniš instrument uz doplatu-procene tvoj instrument(mizerno) pa ako ti se svidja izvoli.Danas je sve puno lakše,jedino što je tržište prezasićeno a kupovna moć sve manja.Ali mogućnost izbora je puno puno veća.I NIKO NIKOG ne tera da nešto kupi ili proda po ceni koja mu ne odgovara.Ja sam igrom slučaja došao do jako povoljnog dela opreme i kupio ga.I eto pojavio se višak.Prodavao sam bas pojačalo pa skoro 2 meseca za 200e i dobijao ponude za kojekakve zamene ili za keš tipa evo ti 130 itd.Na svim tim ponudama sam se ljubazno zahvalio,dok nije došao čovek i uzeo pojačalo za 200e.I svi srećni i zadovoljni!Da mi je bila frka verovatno bih ga dao i za 130 ali eto nije(baš toliko) pa sam zahvaljujući strpljenju uspeo da dobijem koliko sam tražio.I cela ova priča...mislim...ti si nenormalan,tražiš za instrument koji košta 500e 650!Pa ko te tera da kupiš?Ako ima budala koja će kupiti(a nema jer su danas svi mnoooogo informisaniji nego nekad)neka kupi..Ajd pa tako... 

A joj koje ludilo!
Nema me par dana i svasta se izdesava.
Moracu da pocnem da citam
Nema me par dana i svasta se izdesava.

Pola sata izgubljeno samo tako.