Ovi sto traze 20000 su najgori. Oni sami sebe lazu...facebook wrote:a,ajde prokomentarisite malo rezultate ankete
Za koliko biste prodali dušu šabanima?
- mislim_stvarno
Re: Za koliko biste prodali dušu šabanima?
bome, ja bi i za dvi stoje... 

mislim_stvarno wrote:Ovi sto traze 20000 su najgori. Oni sami sebe lazu...facebook wrote:a,ajde prokomentarisite malo rezultate ankete
ima logike

- Marko_chupavi
- MF veteran
ma neeee... nije to poenta... poenta je AKO HOCES da budes u zvezdama granda, moras da budes dobar muzicar, a zvezde granda su reklama... kada sviras tu, onda te vise traze na svadbama..." `ocu da mi svira onaj sto svira u Zvezdama Granda, bre..." i tome slicno...dweezil wrote:a mislis ina one sto pevaju ili samo sto sviraju? ! Ja sam cuo druge price kako se tamo dolazi do posla.Marko_chupavi wrote:... a da dodjes do granda i sl, treba zaista da si dobar muzicar, i dosta vode da prodje ispod tvog instrumenta...![]()
al eto lepo da si postavio mladima neke profi kriterijume, eto deco ako budete dobro svirali moci cete da se pojavite u Zvezdama Granda.
poenta je za sta se odlucis. mozes da sviras sta hoces, niko ti ne brani... samo je pitanje zelje i znanja...
ja ocu da mi guvnor svira na svadbi! od bajage do lendzhe pa do trogza

- Nyarlathotep
- MF veteran
ja nacuo da samo Berklijevci cepaju u Grandu. 

da bre,ona tasa studira tamo,ne znam koj fax tacno,ne znam ni dal i ona zna
E za ovu temu mora da se odslusa -
http://beemp3.com/go_r.php?url=48ba03b6 ... uk=4621345
http://beemp3.com/go_r.php?url=48ba03b6 ... uk=4621345
- slavicwarrior
Moje vidjenje svega toga je, ljudi su izmislili mala pojacala sto znaci, muziku bi trebalo da shvatite kao posao, odes odsviras qrcu ono sto ne volis na toj svirci, a kad dodjes kuci sviraj ono sto zeli.
Ja sam na ovoj anketi da bih prodao dusu i za 200 jevreja, u ovom dobu krize i ostalih sranje gde ljudi nemaju posla,200 evra je super zaraditi a veoma malo se muciti.
a evo za kraj nesto od mene
http://www.youtube.com/watch?v=z6288f4i8DU
Ja sam na ovoj anketi da bih prodao dusu i za 200 jevreja, u ovom dobu krize i ostalih sranje gde ljudi nemaju posla,200 evra je super zaraditi a veoma malo se muciti.
a evo za kraj nesto od mene
http://www.youtube.com/watch?v=z6288f4i8DU
Bože...Kakva tema! Za anketu, tek, nemam komentar.
Ako neko voli da svira narodnjake, neka svira i ako pritom uspe da zaradi-svaka mu čast.
Ne znam odkud potreba pljuvanja nečijeg rada i (pogotovo) ljubomorisanje na zaradu.
Ljudi vole kafanu, to je obeležje našeg podneblja, pa neće u kafani pank slušati.

Ako neko voli da svira narodnjake, neka svira i ako pritom uspe da zaradi-svaka mu čast.
Ne znam odkud potreba pljuvanja nečijeg rada i (pogotovo) ljubomorisanje na zaradu.
Ljudi vole kafanu, to je obeležje našeg podneblja, pa neće u kafani pank slušati.

zavisi da li je 200 eura dnevnica 
ako jeste, rado bi svirao

ako jeste, rado bi svirao

Tiga wrote:Bože...Kakva tema! Za anketu, tek, nemam komentar.
Potpuno si u pravu za kafanu!Pa mislim da postoji muzika za svaku priliku!Ne mozes iskoreniti narodnjake kao sto ne mozes iskoreniti metal!Dobro je da svega ima po malo i u balansu!Kad bi ostali jedni bez drugih shvatili bi koliko jedni drugima nedostajemo jer onda nebi imali koga da podjebavamo i kome da se gadimo!
one million
-
dušu?
duša je za posle smrta..
a posle smrta, kost je vrlo krta..
duša je za posle smrta..
a posle smrta, kost je vrlo krta..
...a jel moze pola-pola.
Pola neke sitne seksualne dobiti i 100 veverica
Pola neke sitne seksualne dobiti i 100 veverica