Pozeri

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Post Reply
KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 27 May 2007, 21:12

Ma kakav kljuc u ovom delu foruma. Samo mi fali da zakljucam pa da se posle neko javlja sa istom pricom na "sve i svasta" ili "metal" ili gde vec. Nema zakljucavanja dok ne pocnete da se psujete...mada psovanje, sem kljuca, sa sobom povlaci jos neke akcije...upozorenja , banovanja i sl.

I tako... :)

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 29 May 2007, 00:08

Hocu da dodam samo nesto :

Ko se ne razume u nesto, neka ne prica o tome, i neka ne objasnjava njemu nepoznate pojmove....

toliko :D

Rockerka u dusi

Post by Rockerka u dusi » 30 May 2007, 16:52

Konacno neki pametan argument :D

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 08 Jul 2007, 23:10

po mom oblacenju niko ne bi provalio da slusham ono shto slusham.
recimo, sviraju moji ortaci u trecoj gimn. Sve oko mene je crno, a ja u sredini u zutom fensi duksu!!!
mene vishe neshto drugo nervira. odem na neki forum na kome su raspravljali o Metlici i tamo su sve naravno "prekaljeni" metalci koji jedni drugima drze predavanja o doticnom bendu. na petoj strani ja provalim da lik koji je otvorio temu, koje je sve smarao kako dobro poznaje Metallicu, ne zna da pesme sa Garaze nisu njihove!!!
otkinuo sam se od smeha...

sinnerboy

Post by sinnerboy » 14 Dec 2007, 13:07

Ylvaon wrote:Na konto pozera:

Jednom sam pio pivo u centru NS i pored mene je prosao momak u suknji. Bio je sav u crnom, u nekoj jakni i cizmama... I u suknji.

ajde da se ja ubacim...pa ja sam tako šetao jedno tjedan dana na nekom seminaru za NGO....ništ čudno i prokleto udobno..suknja tj. crni pare posudjen od jedne frendice na seminaru...nosio bih je i svakodnevno ali bi dobio po pičci... :lol:

a glede pozerstva - pošto imam već malko više godinica ne mogu više furati se barem na posao obučen kao divljak...iako i dalje imam pirs, nosim marte i tankericu...crnu...

nedavno doživjeh da me nakon odsviranog koncerta komentiraju dvije maloljetne pankerice - "PAZI ŠMINKERA!?" WTF !?

...sva sreća pa me nisu vidjele na faksu sa dredovima, 12 pirsova i bradurinom, u army hlačama i majicom Pantere - Far beyond driven...

a glede pozerstva - vic :

stoje dva pozera i pričaju

P1 - E JESI ČUO DA "JUDGEMENT NIGHT" IZDAJU NOVI ALBUM?
P2 - DA ? KAD IZLAZI? OĆE IĆI NA TURNEJU!?

:lol:

dimmu
MF veteran

Re: Pozeri

Post by dimmu » 30 Dec 2007, 19:36

shta znam za mene je pozer koji se npr oblachi u power stilu samo zato shto su mu super ti zmajevi i shta vec,a tu muziku nikada nie ni slushao..mozhda greshim neznam..ja se oblachim u stilu muzike koju slusham i to mi je ok,a sad da li cu za 2-3 godine nositi crvene majice,trenerke i crvene patike neznam oblachim se kako mi dodje..

dd

Post by dd » 31 Dec 2007, 12:01

Pozer je onaj ko nije iskren prema sebi i prema svojim emocijama,prema svojoj esenciji i glumi da je nesto drugo.

Sezax

Post by Sezax » 05 Jan 2008, 17:13

dd wrote:Pozer je onaj ko nije iskren prema sebi i prema svojim emocijama,prema svojoj esenciji i glumi da je nesto drugo.
potpisujem :D

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 16 Feb 2008, 23:08

dd wrote:Pozer je onaj ko nije iskren prema sebi i prema svojim emocijama,prema svojoj esenciji i glumi da je nesto drugo.
Kratko i jebitačno

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 17 Feb 2008, 15:05

Ja se oblacim kao grunger, jer nemam para da se oblacim kao heavy metalac,iako vise slusam heavy nego grunge hiljadu puta (tacnije grunge ne slusam) .... tj. nosim karirane kosulje,starke i stare farmerke,jer nemam para za kaubojke, rockericu itd. :D Mada ovo nosim jer mi prija,a ne znam da li saubojke tako udobne kao starke...e sad da li sam ja pozer,ne znam.....meni su pozeri oni koji teraju siske na stranu i prave se da su tuzni jer je to cool .... :D

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 17 Feb 2008, 15:52

ja mislim da ste vi otisli previse u neko tumacenje povrsnih i krajnje nebitnih stvari. dd je lepo odgovorio.
koga briga kako se ti oblacis, to je najmanje bitno, mozda obozavas da nosis trenerke i patike za trcanje jer ti je udobno, onda odes kuci i raspenalis se od gorgorotha:)
kod mene licno je barem uvek bio prisutan trip da stil oblacenja i uopste tu vrstu fazona gledam prvenstveno prema tome sta mi se svidja, ili u cemu mi je udobno ili sta mi dobro stoji itd, a ne prema nekom 'ubedjenju' koje veze s mozgom nema:)
vec sam rekao, da stanem sad pred vas i pitam sta ja slusam, svi bi se zbunili i svako bi rekao nesto deseto. to je potpuno nebitna stvar.

guitar thrill:
vidis, taj tvoj pristup ne valja jer taj sto se pravi da je tuzan jer je to kul je isti kao onaj sto nosi torov cekic jer je to tr00 ili onaj koji nosi tri broja vecu kosulju i lici na narkomana, a nije probao nista u zivotu. u tome je sustina, biti objektivan, samo zato sto je tebi nesto blize i podnosljivije, ne mora da znaci da je to generalno kvalitetnije od neceg drugog koje ti se mozda ne svidja uopste.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 21 Feb 2008, 11:35

ma i te stvari koje si ti naveo su mi isto tako pozerske......ono za siske sam dao kao primer....ima gomila stvari koja mi je glupa i nelogicna....pa izmedju ostalog i to....

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 05 Jun 2008, 11:00

Ja mora da sam pozer jer trenutno nosim siske sa strane :) I mogu da namestim par kvalitetnih izraza lica za solo kulminacije :) doduse neznam da sviram solo kulminacije :mrgreen:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 06 Jun 2008, 12:00

onda se definitivno pozer, jos ako su siske pod uglom od 60 stepeni, onda si pozer svih pozera :D (nadam se da ste shvatiliu na sta sam mislio, naravno da ne mislim na osobu koja ima takvu frizuru i to je to, nego na onog ko to radi jer je cuo/video da tako rade svi koji slusaju takvu muziku,pa ce zbog toga i da bude tuzan,iako nema pravog razloga d abude tuzan...isto kao i oni koji nose nekakva vikinska obelezja u gluposti koje da ih pitas sto nosis,verovatno ne bi znali sta da kazu...)

Mithrandir
MF veteran

Post by Mithrandir » 06 Jun 2008, 12:42

Guitar_thrill wrote:Ja se oblacim kao grunger, jer nemam para da se oblacim kao heavy metalac,iako vise slusam heavy nego grunge hiljadu puta (tacnije grunge ne slusam) .... tj. nosim karirane kosulje,starke i stare farmerke,jer nemam para za kaubojke, rockericu itd. :D Mada ovo nosim jer mi prija,a ne znam da li saubojke tako udobne kao starke...e sad da li sam ja pozer,ne znam.....meni su pozeri oni koji teraju siske na stranu i prave se da su tuzni jer je to cool .... :D
Guitar_thrill wrote:nego na onog ko to radi jer je cuo/video da tako rade svi koji slusaju takvu muziku
Kontradiktoran si. Daleko od toga da te napadam (ziveo grunge!), ali i ti bi voleo da se oblacis "kao heavy metalac" zato sto to slusas. Obelezja heavy metala su crne majice, kozne pantalone, kaubojke i sl, a obelezje "emo" muzike su siske pod uglom. Mislim da je potpuno OK da furas taj fazon ako je to deo tebe, ako time pokusavas da pokazes sta volis. Ne mozes tako da generalizujes stvari, nije svako ko ima siske pod uglom pozer ili "emo". Ako si pozer zato sto nosis odecu kao neka licnost koju postujes, onda je vecina planete pozerska (izuzev dizajnera i ljudi koji sami sebi prave odecu). Ali, daleko od toga da nema ljudi koji to furaju da bi bili cool, prihvaceni u drustvu itd.
Anyway, nikada ne bi nazvao

Image

pozerom, zar ne?

Post Reply