I tako...

Ylvaon wrote:Na konto pozera:
Jednom sam pio pivo u centru NS i pored mene je prosao momak u suknji. Bio je sav u crnom, u nekoj jakni i cizmama... I u suknji.
potpisujemdd wrote:Pozer je onaj ko nije iskren prema sebi i prema svojim emocijama,prema svojoj esenciji i glumi da je nesto drugo.
Kratko i jebitačnodd wrote:Pozer je onaj ko nije iskren prema sebi i prema svojim emocijama,prema svojoj esenciji i glumi da je nesto drugo.
Guitar_thrill wrote:Ja se oblacim kao grunger, jer nemam para da se oblacim kao heavy metalac,iako vise slusam heavy nego grunge hiljadu puta (tacnije grunge ne slusam) .... tj. nosim karirane kosulje,starke i stare farmerke,jer nemam para za kaubojke, rockericu itd.Mada ovo nosim jer mi prija,a ne znam da li saubojke tako udobne kao starke...e sad da li sam ja pozer,ne znam.....meni su pozeri oni koji teraju siske na stranu i prave se da su tuzni jer je to cool ....
Kontradiktoran si. Daleko od toga da te napadam (ziveo grunge!), ali i ti bi voleo da se oblacis "kao heavy metalac" zato sto to slusas. Obelezja heavy metala su crne majice, kozne pantalone, kaubojke i sl, a obelezje "emo" muzike su siske pod uglom. Mislim da je potpuno OK da furas taj fazon ako je to deo tebe, ako time pokusavas da pokazes sta volis. Ne mozes tako da generalizujes stvari, nije svako ko ima siske pod uglom pozer ili "emo". Ako si pozer zato sto nosis odecu kao neka licnost koju postujes, onda je vecina planete pozerska (izuzev dizajnera i ljudi koji sami sebi prave odecu). Ali, daleko od toga da nema ljudi koji to furaju da bi bili cool, prihvaceni u drustvu itd.Guitar_thrill wrote:nego na onog ko to radi jer je cuo/video da tako rade svi koji slusaju takvu muziku
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest