Ko je po vama bolji?
Ja glasam za Baneta

Brljanje? Ja ne cujem nikakvo brljanje. Ako sviranje u mikrotonalnim modusima nazivas brljanjem, onda si izgubio pravo da ucestvujes u diskusiji.Voleo bih da mi Dersu, kao forumski kralj sreda, objasni je l' ovo ovde obicno brljanje, praceno ogavnim bendingom i vibratom dostojnim onog naseg Carlija, ili je svirka toliko luda i brza da se tonovi ne razaznaju?![]()
U, ne bi' ja da se upustam u to.sinisake wrote:...je l' ovo ovde obicno brljanje, praceno ogavnim bendingom i vibratom...
Ahaha, ala im se izuseravao u život ovde, svaka čast!sinisake wrote:
Da, da, ali mladjano momce izBosne... Dutju volite, a Murisu se molite!Ono na sta bih ukazao...postoji 'mladjano' momce iz Kroacije
Ko su ti poznavaoci gitareRadoslavZ wrote:Dragi forumasi, mnogi poznavaoci gitare smatraju ovu dvojicu najboljim srpskim gitaristima svih vremena.
Ko je po vama bolji?
Ja glasam za Baneta
Radomir Mihailovic Tocak, Nenad Gajin, Dragan Piton, Zoran Stojanovic Ciga i Nenad Mitrovic Neni.kwiss wrote:Ko su ti poznavaoci gitareRadoslavZ wrote:Dragi forumasi, mnogi poznavaoci gitare smatraju ovu dvojicu najboljim srpskim gitaristima svih vremena.
Ko je po vama bolji?
Ja glasam za Baneta
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest